- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.881
ben de bilmiyorum canım duygularım karışıkHADI INSALLAH AYY BEKLEMESI ÇOKKK HEYECANLI HER AY BEKLEDIM BENDE GECEN AY AMANNN DEDIM OLMUYU NASIULSA UMUTLA BEKLEMEDIM OLDU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bilmiyorum canım duygularım karışıkHADI INSALLAH AYY BEKLEMESI ÇOKKK HEYECANLI HER AY BEKLEDIM BENDE GECEN AY AMANNN DEDIM OLMUYU NASIULSA UMUTLA BEKLEMEDIM OLDU
Insallah olumlu sonuc alirizben de bilmiyorum canım duygularım karışık
amin dua et canımInsallah olumlu sonuc aliriz
etmem mı cnm ınsallah hamılelık olucak bbu ay olmassad a uzulmek yok yola devam ama uzuleceksın ben bı bucuk sene ugrastım adet olunca ıkı gun uzuluyodum 3. gun hoooop dr a yenı aya hazırlık yapıodum rabbım ısteyenın kucagını bos bırakmıo ama bazısını bekletıyo basısına hemen verıyo cnmamin dua et canım
ben de adet olunca üzülüyorum 2-3 gün kendime gelemiyorum hayırlısı bakalım ne diyimetmem mı cnm ınsallah hamılelık olucak bbu ay olmassad a uzulmek yok yola devam ama uzuleceksın ben bı bucuk sene ugrastım adet olunca ıkı gun uzuluyodum 3. gun hoooop dr a yenı aya hazırlık yapıodum rabbım ısteyenın kucagını bos bırakmıo ama bazısını bekletıyo basısına hemen verıyo cnm
uzulme bak negatıfsın cok buradan hıssedıyorummm lutfen hayatında onemlı en son seymıs gıbı davran tedavını oldun elınden gelenı yaptın sımdı sabırla beklemek lazımben de adet olunca üzülüyorum 2-3 gün kendime gelemiyorum hayırlısı bakalım ne diyim
neyın var cnm nolduSlm kizlar moralim çok bozuk,,,artık dayanacak güm kalmadi
1 tup bebek düşük ,ikinci dondurulmuş embriyo o hiç kanda gozukmedi kafayı yicemmmmmmmmmneyın var cnm noldu
ooo kötu olmus cnm benım hıkayemı bılıyor musun cnm ınan bılmıyorsan benım eskı konularımda var ıçimi dökmem lazım dıye ıstersen oku sana dıyebılecegm tek sey sabır cnm çok zor bılıyorum ama sabır ıste hep dua et vermeyecek olsaydı boyle ıstetmezdı kuzum1 tup bebek düşük ,ikinci dondurulmuş embriyo o hiç kanda gozukmedi kafayı yicemmmmmmmmm
14 gun muuu cnm baya geçmıs ınsallah hamılesındırrrCok heyecan liyim yrn adetimden 14:gun gecti sabah bir gebelik testi yapicm eger negatif cikarsa kan vermeye gdvm
ıllakı senın de sıran gelecek cnm bana hep derlerdı sen hıc beklemedıgın anda gelecek dıye ısyan edıyordum nıye yaa ıstedıgım zaman hayalettıgım zaan gelsın dıye ama olmuyyordu bı turlu ne zamankı bıraktım boşverdım o ay hamıle kaldım lutfen dedıgımı cıddıye ala ama su anda ne hıssettıgını bılıorum hem de daha acı seyler yasadım ben ıkı bebegımın mezarı var 23 bırı dıgerı 16 haftalık ıkı oglumu kaybettım ve bırbucuk sene cocugum olmadı ınan ne kadar zor oldugunu tahmın edemessın ama gectı o gunler gerıde kaldı senın ıcın de bu gunler gecıp gerıde kalacakArtık kafayı yicemmmmmmmmm allahım bana bi evlat ver yoksa gerçekten dayanacak gücüm kalmadı. .cevre m de herkes hamile
Evet 9 gun olunca yapmistim negatif cikti yaa yarn da yapcm gebelik testi sonra gdcm kan veeicm ama insallah ikinci cizgiyi gorurum14 gun muuu cnm baya geçmıs ınsallah hamılesındırrr
Cok uzuldum gecmis olsun insallah bu bebegini kucagina alirsin saglikla cnmıllakı senın de sıran gelecek cnm bana hep derlerdı sen hıc beklemedıgın anda gelecek dıye ısyan edıyordum nıye yaa ıstedıgım zaman hayalettıgım zaan gelsın dıye ama olmuyyordu bı turlu ne zamankı bıraktım boşverdım o ay hamıle kaldım lutfen dedıgımı cıddıye ala ama su anda ne hıssettıgını bılıorum hem de daha acı seyler yasadım ben ıkı bebegımın mezarı var 23 bırı dıgerı 16 haftalık ıkı oglumu kaybettım ve bırbucuk sene cocugum olmadı ınan ne kadar zor oldugunu tahmın edemessın ama gectı o gunler gerıde kaldı senın ıcın de bu gunler gecıp gerıde kalacak
Allah rahmet etsin çok zormuş seninki de ....ıllakı senın de sıran gelecek cnm bana hep derlerdı sen hıc beklemedıgın anda gelecek dıye ısyan edıyordum nıye yaa ıstedıgım zaman hayalettıgım zaan gelsın dıye ama olmuyyordu bı turlu ne zamankı bıraktım boşverdım o ay hamıle kaldım lutfen dedıgımı cıddıye ala ama su anda ne hıssettıgını bılıorum hem de daha acı seyler yasadım ben ıkı bebegımın mezarı var 23 bırı dıgerı 16 haftalık ıkı oglumu kaybettım ve bırbucuk sene cocugum olmadı ınan ne kadar zor oldugunu tahmın edemessın ama gectı o gunler gerıde kaldı senın ıcın de bu gunler gecıp gerıde kalacak