- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #3.301
Yaptın mı test nolduYapmadim cnm yarin ypcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptın mı test nolduYapmadim cnm yarin ypcam
Yaptın mı test noldu
Kimo kıl özellikle bel çevresinde kalınlasma adet olamama olsan damla damla olması ultrasonda inci gibi dizilmiş minik foliküller kilo verememe fazla acıkma insülin direnci vardı hepsiBelirtileri neydi cnim senin peki
Hayıt tohumunun hapı o cnm pkoya ıyı geldiği soyleniyo ama pko gecici bır hastalık degıl pko için daima çok zayıf ve hareketli olunmalı haplar bitkiler hikayeKizlar selamlar.agnucaston hapi hakkinda bilgisi olan warmi?????
Kimo kıl özellikle bel çevresinde kalınlasma adet olamama olsan damla damla olması ultrasonda inci gibi dizilmiş minik foliküller kilo verememe fazla acıkma insülin direnci vardı hepsi
Hayırlısı artık cnmYaptim cnm ya ckmadi bisiy;(
Cuma gunu kan vercem 15.gun.
Tedavıyle normal yoldan olmadı hiç klomen ç. İğnesi ile oldu ama proteın agırlıllı beslendım aspirin ve folik asıt kullandım hergun on kılometre yol yurudum çok mutlu oldum bebek hiç dusunmedim oldu ama bunlar önemli değil Allah ol dedi oldu kaç yasin okudum kaç salavat cektim bilmiyorum ama çok dua ettım cok zor oldu benim cnm ınsallah senın kolay olurBende de aynilari war istesen nasil hamile kaldin naptinnnn:))
Cokkkk tsk ederim canimcim Yok canim yok hepsini yaptirdim ben istedim prolaktin fsh tsh lh t3 t4 e2 vitamin testleri progestron falan yaptirdim ama iste amh bilmiyordum bilseydim onuda isterdim... yada bunlardan baska varmi bebek icin hormon testleri acaba...dahliye doktoruna yaptirdim testlerimi dahliye bolumu yaparmi amh diye sordum burdan cunku direk doktora sorunca yanlis anlasilir diye cekindim yarin tahlillerimi almaya gidince onuda soracam ins canimcim tsk ederim....Prolaktin daha özel oldugu için gerek gormezse yapmaz ama ben hep onu da isterdim tamam cnm yaz özelden bildiğim kadarıyla yardımcı olurum sana
Amh yapmazlar cnm kaç yasındasınnki amh istıyosun yumurtalık rezervı testı oCokkkk tsk ederim canimcim Yok canim yok hepsini yaptirdim ben istedim prolaktin fsh tsh lh t3 t4 e2 vitamin testleri progestron falan yaptirdim ama iste amh bilmiyordum bilseydim onuda isterdim... yada bunlardan baska varmi bebek icin hormon testleri acaba...dahliye doktoruna yaptirdim testlerimi dahliye bolumu yaparmi amh diye sordum burdan cunku direk doktora sorunca yanlis anlasilir diye cekindim yarin tahlillerimi almaya gidince onuda soracam ins canimcim tsk ederim....
Bı yas buyuksun benden benim 27 28 30 yasalarında gebeliğim oldu 6 ve 4 aylık kaybettık ılk ıkısını sımdı kuzum var 31 yasında anne oldum amh ıstemezler sana fsh cok yuksekse ısterler tahlıller nıye gec cıkıo kı bunlar normal 3. Gun testlerı. Ben sabah verip öğlenden sonra alırdım32 yasindayim canim 33 girmek uzereyim diyeyim kisaca 5 senelik evliyim hic bebisim yok
Tedavıyle normal yoldan olmadı hiç klomen ç. İğnesi ile oldu ama proteın agırlıllı beslendım aspirin ve folik asıt kullandım hergun on kılometre yol yurudum çok mutlu oldum bebek hiç dusunmedim oldu ama bunlar önemli değil Allah ol dedi oldu kaç yasin okudum kaç salavat cektim bilmiyorum ama çok dua ettım cok zor oldu benim cnm ınsallah senın kolay olur
Bı yas buyuksun benden benim 27 28 30 yasalarında gebeliğim oldu 6 ve 4 aylık kaybettık ılk ıkısını sımdı kuzum var 31 yasında anne oldum amh ıstemezler sana fsh cok yuksekse ısterler tahlıller nıye gec cıkıo kı bunlar normal 3. Gun testlerı. Ben erip öğlenden sonra alırdım
Rabbim uzun omur saglikli omur versin ins kuzunaaa ... rabbim olmayan herkesede versin ins.... benim hic hamilelik suphemde olmadi 5 senede hic gunum bile gecmedi ondan dolayi biraz korkuyorum 3 yil hic doktora gitmedim korkumdangecen yil basladik tedaviye.. yumurtalarimda sorun yok bildigim kadariyla esimdede sorun yok onada bakildi bir hsg kaldi onuda haftaya cekincem nasip olursa ins...bilmiyorum carsamba alirsin dediler tamam dedim devlet ya ondanda olabilir ilk kez yaptirdim ondan dolayi bir bilgimde yok[/QUOTEC
CCanım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum Uzulme olmucakmi deme hep iste
76 ile kaldımInsallah cnim.kac kiloyla hamile kaldin peki sen
amin cnm rabbim olmayanlara da versın bunu tatırsın dunyadaki en güzel şey onun kokusu hele bir de kızsa oyyyy başka oluyo kız evlat hsg bana da çekıldı bı sorun çıkmmıstı umarım sende de cıkmaz ama hersey normal olup gebelıkoolmuyorsa tüp bebek deneyenler cok oluyo benım sorunum bellıydı cozumu ona göre aryorduk ınsallah neden olmadıgı cıkar ortaya tarcınlı yemekler yap cnm çörek otu tuket ama bebıs dusunme pskolojını bozma olmuyo cunku bozarsan kafaya takarsan benım de noral yoldan olmadı 4 gebelık gecırdım hepsı tedavıyle oldu bı tanesı 6 haftalıktı drum saglıklı degılmiş deı o sıralarda eşim hiç önemsemıyodu ben de sıgara ıcıodum sınra eşime proxeed plus verdı drum kullandıgı ay hamıle kaldım ve kuzum dunyaya geldı sağlıkla eşine spermiyogram yapıldı mıRabbim uzun omur saglikli omur versin ins kuzunaaa ... rabbim olmayan herkesede versin ins.... benim hic hamilelik suphemde olmadi 5 senede hic gunum bile gecmedi ondan dolayi biraz korkuyorum 3 yil hic doktora gitmedim korkumdangecen yil basladik tedaviye.. yumurtalarimda sorun yok bildigim kadariyla esimdede sorun yok onada bakildi bir hsg kaldi onuda haftaya cekincem nasip olursa ins...bilmiyorum carsamba alirsin dediler tamam dedim devlet ya ondanda olabilir ilk kez yaptirdim ondan dolayi bir bilgimde yok
ben de gördum çizgiyi cnmMerhaba canlar
Bende 33 yaşındayım ve yedi senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım iki ay öncesine kadar ama oda düştü.nasip olmadı..
Bu sabah kulağım şişmiş şekilde uyandım antibiyotik ve damla alman gerek ama bat a 3gun var sadece bitanesi testim vardi onu yaptım oda ilk saniyede komple kan kırmızı oldu sonra sonra normale döndü ben bisi anlamadım çok silik çizgi varmı banami öyle geliyor ne olur bana yardım edin kafayı yiyeceğim evde kulağında çok arıyo
amin cnmmm Allah hepimizinkini korusun olmayanlara da tezden yasatsın çok guzel anne olmak testınde çizgi var cnm antıbıyoıtogo alma ıstersen bı eczaneden 3 test daha al her sabah yap o çizgi gebelık yoksa asla cıkmazzzz bır de bata 3 gun varmıs benım 5 gun kala bole öğrenmıstım böyle oluyo yanı adet gecınce cızgı belırgın hale gelıoMerhaba öncelikle evladına Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin .ilk konu başında hep yorumlarını okumuştum.kayiplarin için sabır dinlemiştim dualarim da çok mutlu oldum canım Allah esirgeyip korusun nazardan sizi .