- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.144
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
folıkul kıstı olamaz cunku adetın yenı bıttı olsaydı o çatlayıp adetle sokulmus olurdu bence yumurta ve ıkı gun ıcınde catlar okulda hamıle arkadasım var yumurtası 7. gun çatlamıs ve dollenmıs daha adet gunune 4 gun varken kanda degerı 1500 lerde ıdı bence bu zamanı degerlendır canımKizlar bugun bisey oldu kafam cok karisik.calistigim hastanede ultrasona girdim bugun kadi dogum uzmani degil ama radyoloji uzmani.cocuk hastanesindeyim.herneyse sol overde 19 mm folikul var dedi hatta solda oldumu cocuk erkek oluyormus dedi sonra diger organlarima bakti sol bobregimde 18mm kist varmis ama onemli degil dedi.bende doktor hanim benim aklim yumurtliklarimda kaldi folikul mu var kistmi var dedim folikil dedi.sonra ultrason kagidini aldim ciktim kagida bi baktim 19X14 folikul kisti yaziyor.buarada kagidi bigisayardan sekreter arkadas yazmisti.asil mesele bugun daha adetimin 5.ci gunu bugunu degerlendirmemiz gerekyor.tekrardan gidip dra soramadim zaten bir kere folikulmu kistmi diye sormustum.simdi adetleriminde duzeni bozuldu.kadin dogum uzmaniolmadigi icinde fazla soramadim.acaba kistmi yumurtami kafam allak bullak oldu.guya ultrasona gireyim kafam rahatlasin dedim iyice karisti