hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Kizlar bugun bisey oldu kafam cok karisik.calistigim hastanede ultrasona girdim bugun kadi dogum uzmani degil ama radyoloji uzmani.cocuk hastanesindeyim.herneyse sol overde 19 mm folikul var dedi hatta solda oldumu cocuk erkek oluyormus dedi sonra diger organlarima bakti sol bobregimde 18mm kist varmis ama onemli degil dedi.bende doktor hanim benim aklim yumurtliklarimda kaldi folikul mu var kistmi var dedim folikil dedi.sonra ultrason kagidini aldim ciktim kagida bi baktim 19X14 folikul kisti yaziyor.buarada kagidi bigisayardan sekreter arkadas yazmisti.asil mesele bugun daha adetimin 5.ci gunu bugunu degerlendirmemiz gerekyor.tekrardan gidip dra soramadim zaten bir kere folikulmu kistmi diye sormustum.simdi adetleriminde duzeni bozuldu.kadin dogum uzmaniolmadigi icinde fazla soramadim.acaba kistmi yumurtami kafam allak bullak oldu.guya ultrasona gireyim kafam rahatlasin dedim iyice karisti
folıkul kıstı olamaz cunku adetın yenı bıttı olsaydı o çatlayıp adetle sokulmus olurdu bence yumurta ve ıkı gun ıcınde catlar okulda hamıle arkadasım var yumurtası 7. gun çatlamıs ve dollenmıs daha adet gunune 4 gun varken kanda degerı 1500 lerde ıdı bence bu zamanı degerlendır canım

Kizlar alinti yapilmiyo ortaya yazim dedim :)Esime dedim oda cok erken simdiden belli olmaz daha bi hafta oldu yumurtlama dönemiydi dedi..Bende tamam dedim napim zaten hic hamile gibi hissetmiyorumda y8nede bi umuttu iste..

Kizlar alinti yapilmiyo ortaya yazim dedim :)Esime dedim oda cok erken simdiden belli olmaz daha bi hafta oldu yumurtlama dönemiydi dedi..Bende tamam dedim napim zaten hic hamile gibi hissetmiyorumda y8nede bi umuttu iste..
canım bugün kacıncı günün...eğer daha 1 haftadan fazla varsa bence bekle...evet zor sürec ah bir de kalbimize söz geçirsek...

Canım eşler de çok istiyo ama teste tarihe bakmayınca aklımıza gelmiyo sanıyorlar benim eşim de bi ara çok düşünüyorum stresten olmuyo diye düşünüp kızmıştı yeter artık oluruna bırak diye 3 ay hiç ilgilenmedim tarihlerle falan dikkatimi de elimden geldiği kadar başka şeylere verdim 3 ay sonra eşim geldi çok üzgün bi şekilde artık çocuk istemiyo musun diye sordu :) işte bu ay da o götürdü beklemeyelim tahlil yapıp öğrenelim hemen diye :) canım inş olmazsın adet verirsin bize güzel haberler zincirimizi ilk kıran sen olursun

Canım ben bilmiyorum bu kist folikul falan ama bence sen madem hastanedesin k. Doğumcuya yarın raporunu bi göster sor için rahatlasın doğru bilgiyi almış olursun yine de boş durmayın nolur nolmaz :)

Kizlar bugun bisey oldu kafam cok karisik.calistigim hastanede ultrasona girdim bugun kadi dogum uzmani degil ama radyoloji uzmani.cocuk hastanesindeyim.herneyse sol overde 19 mm folikul var dedi hatta solda oldumu cocuk erkek oluyormus dedi sonra diger organlarima bakti sol bobregimde 18mm kist varmis ama onemli degil dedi.bende doktor hanim benim aklim yumurtliklarimda kaldi folikul mu var kistmi var dedim folikil dedi.sonra ultrason kagidini aldim ciktim kagida bi baktim 19X14 folikul kisti yaziyor.buarada kagidi bigisayardan sekreter arkadas yazmisti.asil mesele bugun daha adetimin 5.ci gunu bugunu degerlendirmemiz gerekyor.tekrardan gidip dra soramadim zaten bir kere folikulmu kistmi diye sormustum.simdi adetleriminde duzeni bozuldu.kadin dogum uzmaniolmadigi icinde fazla soramadim.acaba kistmi yumurtami kafam allak bullak oldu.guya ultrasona gireyim kafam rahatlasin dedim iyice karisti

canım bugün kacıncı günün...eğer daha 1 haftadan fazla varsa bence bekle...evet zor sürec ah bir de kalbimize söz geçirsek...
12 veya 14 unde adet olmam gerek canim..Ama iste kensimi cok dinliyorum..
Canım eşler de çok istiyo ama teste tarihe bakmayınca aklımıza gelmiyo sanıyorlar benim eşim de bi ara çok düşünüyorum stresten olmuyo diye düşünüp kızmıştı yeter artık oluruna bırak diye 3 ay hiç ilgilenmedim tarihlerle falan dikkatimi de elimden geldiği kadar başka şeylere verdim 3 ay sonra eşim geldi çok üzgün bi şekilde artık çocuk istemiyo musun diye sordu :) işte bu ay da o götürdü beklemeyelim tahlil yapıp öğrenelim hemen diye :) canım inş olmazsın adet verirsin bize güzel haberler zincirimizi ilk kıran sen olursun
insallah canim..Benim durum farkli 3 yil olacak evliyim..Esim 2 yil cocuk istemedi ben ilk gunden beri istedim..Ama esimde testlerimizi yaptiralim ama yapmayalim dedi..Be de inatlastim testleri yaptirmadi. 2 sene öle gecti..Bu temmuzda ben testlerimi yaptirdim 2 ay öncede esim..ikimizdede hormon sorunlari var..Bende esime kizdim..Bastan karar verseydik simdiye zaman kaybetmezdik diye..Çunku ailesi de ogullarina bise demeye cekiniyolar bana baski yapiyolardi..Simdi esim yapmicaz cocuk bizi rahat birakin dedi :)Kafam rahat:)haberleri yok calismalardan..

Afiyet bal şeker olsun canım :) memlekete gidince benim k. Valide sarılmış dondurulmuş poşet poşet veriyo ama memlekete gidemedik ki bi türlü kış da geldi zaten anca bahara. Bahara kadar da amatör de olsa ben yaprak alip yapayım gaza geldim :)
ooo benım kayınvalıdecım bı kova kadar yaprak yapmış bana gecen getırdı carsamba yapcam kısmetse :)

İnatlaşma bizde de oldu ama 2 ay sürdü :) 1 ay eşim 1 ay ben sonra kimyasal sonra kürtaj işte :( biz de testleri yaptık ben de önemsiz bir pıhtılaşma çıktı hasta değil de taşıyıcı imişim. Neyse eltimler 10 sene inatlaşmış yersen tabi benim ve eşimin aile öyküsü fenalarda 6 seneden önce çocuk sahibi olan bi abim var numunelik

12 veya 14 unde adet olmam gerek canim..Ama iste kensimi cok dinliyorum..

insallah canim..Benim durum farkli 3 yil olacak evliyim..Esim 2 yil cocuk istemedi ben ilk gunden beri istedim..Ama esimde testlerimizi yaptiralim ama yapmayalim dedi..Be de inatlastim testleri yaptirmadi. 2 sene öle gecti..Bu temmuzda ben testlerimi yaptirdim 2 ay öncede esim..ikimizdede hormon sorunlari var..Bende esime kizdim..Bastan karar verseydik simdiye zaman kaybetmezdik diye..Çunku ailesi de ogullarina bise demeye cekiniyolar bana baski yapiyolardi..Simdi esim yapmicaz cocuk bizi rahat birakin dedi :)Kafam rahat:)haberleri yok calismalardan..

İnatlaşma bizde de oldu ama 2 ay sürdü :) 1 ay eşim 1 ay ben sonra kimyasal sonra kürtaj işte :KK43: biz de testleri yaptık ben de önemsiz bir pıhtılaşma çıktı hasta değil de taşıyıcı imişim. Neyse eltimler 10 sene inatlaşmış yersen tabi benim ve eşimin aile öyküsü fenalarda 6 seneden önce çocuk sahibi olan bi abim var numunelik
oo benim baba tarafında 5 kadından 4 ü kısır canım..Kısmet Allah nasip ederse olur napalım..

selam kızlar hadi sohbete buradan devam edelim

AYLARDAN ARALIK

............RUMUZ..........................SAT...................................BAT.....................DENEME.................SONUÇ
  1. adrenalin85............08/11/2014................09/12/2014.....................4.........................:KK43:
  2. loyalty88.................12/11/2014.................12/12/2014.......................3.........................:KK64:
  3. oykucu......................24/11/2014................18/12/2014......................4........................:KK64:
  4. ayisigi343.................30/11/2014................27/12/2014.....................12........................:KK64:
  5. xperiaZ.....................10/12/2014................10/01/2015......................7..........................:KK3:

Topiğin uğurlu olsun abla :)

Günaydın kızlar dün kontrole gittim doktorum kendin atıyorsun kürtaja gerek yok dedi en azından kürtaj olmucama sevindim embriyonun kromozom analizinin yapılmasına rağmen doktorum sorunun yinede embriyodaki başka bi sebepten kaynaklandığını düşündüğünü söyledi Şubat adetinden sonra gel biraz dinle inş bundan sonrası güzel olur

Günaydın kızlar dün kontrole gittim doktorum kendin atıyorsun kürtaja gerek yok dedi en azından kürtaj olmucama sevindim embriyonun kromozom analizinin yapılmasına rağmen doktorum sorunun yinede embriyodaki başka bi sebepten kaynaklandığını düşündüğünü söyledi Şubat adetinden sonra gel biraz dinle inş bundan sonrası güzel olur
Cok sevindim cnm ben iki defa kurtaj oldum cok zor ve kotu yhaa kurtaj hem bebegini kaybeditorsun hem aci cekiyorsun insallah martta mujdeyi alicaz cnm senden

Back
X