- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
- Konu Sahibi oglak_kadini
Bende tup bebek dusunuyorum ama para yok.insalah para biriktirene kadar bebeklerimiz kendiliginden gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tup bebek dusunuyorum ama para yok.insalah para biriktirene kadar bebeklerimiz kendiliginden gelir
İşallah zaten çabamız o değilmi senin sorunun neydi canmBende tup bebek dusunuyorum ama para yok.insalah para biriktirene kadar bebeklerimiz kendiliginden gelir
amınnnn Allah senı de en kısa zamanda kavustursun benden önce sen hamıle olasın ınsallahhhhhhbhBugun cuma hepimize dua ettim insallah en kisa zamanda bebeklerimize kavusacagiz
selam canım hosgeldın aramıza ugur getır ınsallah 2 aralıkta yumurtladıysan canım bugun on gun oldu daha kan testınde kucuk bı deger cıkar ama ıdrarda cıkmaz canım ınsallah hamılesındır cnmBende aranıza yeni katıldım arkadaslar.Pco hastasıyım ama hiç bir yan etkisi yok bende.Adetlerim düzenlikiloda yok sadece biraz tüylenme var.6 aydır korunmuyordum.Bu ay doktor klomen verdi 4 aralıktada progestana başla dedi normalde ben dün adet olacaktım.sanırım progestandan dolayımı olmuyorum yoksa hamile olabilirmiyim.Test yapmadım daha yapsam çıkarmı acaba kızlar?![]()
canım hosgeldın hamıle kalırsın canım ama bı arkım vardı benım onunda sebepsız ınfertılıteden ne yaptılarsa olmadı 4 yıl ugrastılar sonunda tup bebege karar verdıler yapıldı ılk seferde tuttu sonrasında da korunurken ıkı sefer daha hamıle kaldı bı kere hamıle kal sen bak sonra esın ceketını atsa hamıle kalıcaksın :) umutsuzluk yokkBende aranıza yeni katıldım 6 yıllık evliyim 4 negatif aşılamam oldu evlendiğimizden beri çocuk duşunduğumuz için korunmadık hiç doktor sebebsiz infertilite diyo bu tabir beni çok uzuyo en azından belli bişey olsa onun tedavisini gorurum diyorum bazen şukrediyorum bi engel olmadığı için ysni bayağı karmakarışık psikolojim bide benm rahim ağzında darlık var aşılamalarım çok zor olmuştu gerçi doktor engel deil dedi sperm çok kuçuk olduğu için geçememesi imkansızmış aranızda böyle bişey duyan ve normal hamile kalan varmı lütfen bişey yazın çok ihtiyacım var
ınsallah bıdaha yasatmasın kımseye yasatmasın bulup da kaybetmek cok cok zorAllah sabır versin canım tekrarını yaşatmasın..
Çok saol canım yaa zaten bi tane olsa ikincisi dediğin gibi olcak ama işte bu gidişle soluğu tüp bebek merkezinde alıcamcanım hosgeldın hamıle kalırsın canım ama bı arkım vardı benım onunda sebepsız ınfertılıteden ne yaptılarsa olmadı 4 yıl ugrastılar sonunda tup bebege karar verdıler yapıldı ılk seferde tuttu sonrasında da korunurken ıkı sefer daha hamıle kaldı bı kere hamıle kal sen bak sonra esın ceketını atsa hamıle kalıcaksın :) umutsuzluk yokk
o kadar korkma tup bebekten cnm surec bıraz uzun ama sonucta bebısın olucak degmez mı benım su anda ımkanlarım kısıtlı cok borcum var ama YAza kadar olmassa gerekırse 5 bı kredı cekıcem ıstanbula gıdıcemÇok saol canım yaa zaten bi tane olsa ikincisi dediğin gibi olcak ama işte bu gidişle soluğu tüp bebek merkezinde alıcam
Rabbim yardım etsin tüm umutla bebek isteyenlere az önce bi haber izledim iki günlük bebeğini ölüme terketti diye burnumun direği sızladı biz burda çocuk diye ne yapacağımızı bilemezken millet neler yapıyoo kadar korkma tup bebekten cnm surec bıraz uzun ama sonucta bebısın olucak degmez mı benım su anda ımkanlarım kısıtlı cok borcum var ama YAza kadar olmassa gerekırse 5 bı kredı cekıcem ıstanbula gıdıcem
işte anlarsın kı neyı cok istersen senın sınavın odurRabbim yardım etsin tüm umutla bebek isteyenlere az önce bi haber izledim iki günlük bebeğini ölüme terketti diye burnumun direği sızladı biz burda çocuk diye ne yapacağımızı bilemezken millet neler yapıyo
Muhakkak Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş biz imtihanımızda bu demekki...işte anlarsın kı neyı cok istersen senın sınavın odur
ewet bızım ımtıhanımız buMuhakkak Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş biz imtihanımızda bu demekki...
Insallah ikimizde bu ay hamile kaliriz.belki sen hamilesin bile.buarada bu ay akintim baya var insallah hayra alamettiramınnnn Allah senı de en kısa zamanda kavustursun benden önce sen hamıle olasın ınsallahhhhhhbh
Benim sorunum yasim 36 yasindayim.esiminde sperm sayi olarak az bide hareketleri yavasİşallah zaten çabamız o değilmi senin sorunun neydi canm
ayy yok canım degılım yarın tarlusal alıcam test yaptırdım negatıf cıktı koca bı 0 cıktıInsallah ikimizde bu ay hamile kaliriz.belki sen hamilesin bile.buarada bu ay akintim baya var insallah hayra alamettir
Tarlusal icin erken degilmi biraz daha bekleseydin gec yumurtladiysan gec hamile kalirsin bi 15 gun daha bekleseydinayy yok canım degılım yarın tarlusal alıcam test yaptırdım negatıf cıktı koca bı 0 cıktıolsun bıdahakı ay denıycem sansımı ıgneyle bu sefer saydım tedavılerımı ilk bebekte 4 ay 2. bebekte 2 ay bu sefer de 4 ay tedavı olmusum hemde bu seferkıler hep klomen oldu iğne kullanmadım iğneyı 3 kez kullanmısım 3.5 yııl içinde tedavılerım bunlar hepsındede gebelık olmus ama kayıpla sonuclandılar sonucta elımızde koca bı 0 var neyse baktım oyle cok asırı bı tedavı olmamısım bu ay da tedavı olmaya karar verdım bakalım hayırlısı olsun ınsallah