hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Of ya psikolojim bozuldu karnımın altında minik minik kasılmalar hissediyorum gebelik dönemimde olduğu gibi sabah kalktığımda hafif bi bulantı oldu 36. Güne girdim ben de idrar testi yaptım bugün yine negatif belirtileri psikolojik olarak ben mi yapıyorum acaba :KK43: sende de var mı kasılmalar falan gündüz dr a da gidemiyorum işten dolayı akşam acilde kan testi vermeye de gerçekten yüzüm kalmadı adam ayın 5inde gittiğimde sizin damarı zor buluyoduk demi dedi valla o kadar çok gidiyorum ki :KK43:
Ayy bende o kadar utaniomki artik kam testine gitmem sanirim onlar bagirsak harekeeri cnm bebwk gibi geliyolar bulanti da psikolojik degil cnm olmasi hereken adet olman ama olamiyorsun hormonlar bulanti yapiyor bugun 38. Gunum yok artik dedim bugun alicam tarlusali gec bile kaldim

Günaydın kızlar bende hala olmadım bugün 34. gün progestan ilacıda bitti 3 gün önce cumartesi idrar testi negatif çıktı ve hala hiçbir belirti yok bende ne kasık agrısı ne göğüs :( progestan kullandıktan 7 gün sonramı adet olunuyor normalde ?

Evet canim gecenki adetim yetmedi yumurtlarin atilmasina cunku cok yumurta uretmisim. Hatta catlayan yumurtam 20 mm lik biseydi.ama
Olmadi iste :KK43: doktor kiste cok kuculmus erimis dedi bi sonraki adetinle gecer demisti gecen ay. Simdi sali adetimin 6.gunu kontrolum var iste bakalim ne dicek kist gitmismi. Bide ben tv de gordum saracoglunun kurunu uyguladim. Hamile kalmayi kolaylastirio dedi sogan kuru
Rabbim inş isteyen herkese nasip eder hep stres yapıyoruz :( canım senin klomen tedavisinde kaçıncı ayın inş bu ay bebeğin olur

Günaydın kızlar bende hala olmadım bugün 34. gün progestan ilacıda bitti 3 gün önce cumartesi idrar testi negatif çıktı ve hala hiçbir belirti yok bende ne kasık agrısı ne göğüs :KK43: progestan kullandıktan 7 gün sonramı adet olunuyor normalde ?
Bende 12 gun kullandim biraktim 10 gunu gecti birakali hala adet olmadim

Ben şimdiye kadar ne tarlusal içtim ne progestan kullandım ne için kullanıyosunuz onları?

Günaydın kızlar bende hala olmadım bugün 34. gün progestan ilacıda bitti 3 gün önce cumartesi idrar testi negatif çıktı ve hala hiçbir belirti yok bende ne kasık agrısı ne göğüs :KK43: progestan kullandıktan 7 gün sonramı adet olunuyor normalde ?

Arkadaşlar bende kullandım progesteron benim de 5gün gecikmişti dr aramıştım eğer 7ci gün de gelmez ise gel bakalım gebelik olabilir demişti 6 cı gün geldi. Bence kanda baktırın.

3 gün daha bekliyeyim diyorum bende tam net belli olsun diye :KK43:
İdrarda test yapmadın mı? Doktorum bana demişti ki adetin başladığı günü bir sayarak 35 gün gelmediyse ve pco veya herhangi bir rahatsızlık yoksa gebelik büyük ihtimal gebelik şüphesi olmasa bile muayene olunması gerekiyormuş. Umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin.

İdrarda test yapmadın mı? Doktorum bana demişti ki adetin başladığı günü bir sayarak 35 gün gelmediyse ve pco veya herhangi bir rahatsızlık yoksa gebelik büyük ihtimal gebelik şüphesi olmasa bile muayene olunması gerekiyormuş. Umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin.
Benim şuan 34. günüm ama ben maalesefki pcoluyum.Oyüzden biraz daha beklemem gerekiyor sanırım.Progestanıda oyüzden verdi.Adet düzensizliğim yoktu ama pco için hamileliği kolaylaştırsın diye verdi.Normalde ben 30. gün hastanırım.progestandan dolayımı diye gecikti yoksa hamilelik varmı bilmiyorum.Cumartesi idrar testi yaptım çıkmadı.Sanırım biraz erken yaptım testi :)

Kızlar bişey sorcam incir kuru deneyenleri duymuştum bende yapmıştım bi donem ama arkadaşımın babaannesi incirlerin içini kendi yaptığı ilaçlarla doldurup adet bittikten sonra zeytinyağında beklet alttan koy dedi hatta arkadaşımda bu yolla hamile kaldığını soyluyo bende yaptım bugün ilk defa koydum rahatsız ediyo biraz duydunuz mu hiç böyle bişey ?....

Kızlar bişey sorcam incir kuru deneyenleri duymuştum bende yapmıştım bi donem ama arkadaşımın babaannesi incirlerin içini kendi yaptığı ilaçlarla doldurup adet bittikten sonra zeytinyağında beklet alttan koy dedi hatta arkadaşımda bu yolla hamile kaldığını soyluyo bende yaptım bugün ilk defa koydum rahatsız ediyo biraz duydunuz mu hiç böyle bişey ?....
ben hiç duymadım canım ilk defa duyuyorum dene bakalım belki gerçekten işe yarar ve hamile kalırsın :KK16:

Bende ilk defa duydum kadın önceden ebelik yaptığı için vardır bi bildiği diyorum saol cnm iyi dileklerin için
yani incir kürünü biliyorumda bunu duymadım.Bende bu ay hastanırsam umarım hayırlısıysa hastalanmamda .:)hastanırsam incir ve havuç kürünü yapacam.ilaç içmek istemiyorum artık :(

Benim şuan 34. günüm ama ben maalesefki pcoluyum.Oyüzden biraz daha beklemem gerekiyor sanırım.Progestanıda oyüzden verdi.Adet düzensizliğim yoktu ama pco için hamileliği kolaylaştırsın diye verdi.Normalde ben 30. gün hastanırım.progestandan dolayımı diye gecikti yoksa hamilelik varmı bilmiyorum.Cumartesi idrar testi yaptım çıkmadı.Sanırım biraz erken yaptım testi :)
Benimde adet öncesi iki üç gün akıntı oluyordu o yüzden bir ay kullandım ama progestronum iyi test yapmıştı doktor gerçi yine hamile kalamadım da o ayrı :KK1:Evet testi biraz erken yapmışsın bence de iki üç gün daha bekle Hoppa belki bebiş gelmiştir :KK46:

Benimde adet öncesi iki üç gün akıntı oluyordu o yüzden bir ay kullandım ama progestronum iyi test yapmıştı doktor gerçi yine hamile kalamadım da o ayrı :KK1:Evet testi biraz erken yapmışsın bence de iki üç gün daha bekle Hoppa belki bebiş gelmiştir :KK46:
Ayy keşke Allah söyletsin canım.Kurban olduğum Allah herkezin gönlünün istediğini versin.Hastalığa dair bir belirti yok şuan ne karnım ne belim ne göğüslerimde bişey var.Sanki adetim yeni bitmiş kadar rahat yani :)akıntım biraz fazlalaştı sadece.Bakalım inşallah rabbim güzel haberlerle karşılaştırır hepimizi:KK39:

yani incir kürünü biliyorumda bunu duymadım.Bende bu ay hastanırsam umarım hayırlısıysa hastalanmamda .:)hastanırsam incir ve havuç kürünü yapacam.ilaç içmek istemiyorum artık :(
İnşallah hastalanmassın ilaçlardan bıkkınlık geliyo insana ben bi senedir gitmiyorum doktra oluruna bıraktım şubata kadar gitmeyi de düşünmüyorum

Ayy keşke Allah söyletsin canım.Kurban olduğum Allah herkezin gönlünün istediğini versin.Hastalığa dair bir belirti yok şuan ne karnım ne belim ne göğüslerimde bişey var.Sanki adetim yeni bitmiş kadar rahat yani :)akıntım biraz fazlalaştı sadece.Bakalım inşallah rabbim güzel haberlerle karşılaştırır hepimizi:KK39:
Ayy ne güzel inş tutmuştur cnm nezamandır istiyordun sen bebiş. Ay benimde olsa keşke bu ay ama artık kendiliğinden olmicak herhalde rahim filmi çekecekler kaç aydır hep doktor erteledi artık kaçış yok :confused:

Back
X