- 9 Ocak 2014
- 308
- 152
- 73
- Konu Sahibi oglak_kadini
canım nasıl yanı hamılesın ve leke mı gelıyo cnm
:) takvimi ben sürekli koyuyom olmuyo baştan koyuyom hamile değilim kuzucum.adetime daha vardı öğlen pembe leke geldi yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl yanı hamılesın ve leke mı gelıyo cnm
benm bebek calısmalarına basladık baslayalı hep kasık agrım var o yüzden ayıramıyorum ki..Canim ben mesela catlamayi oyle yogun hissediyorum ki bu kimyasal gebelikte pazartesi ignemi vurundum sali gunu saat 4 te catladi kosa kosa ewe gittom kocami cagirdim cok komiktik bir an once bitirdik isi ve bebis geldi ama benim ihmalkarligimdan gitti progestan icmedim nasip degilmis femekki
GÖZÜN AYDIN CANIM BENDE SÖKÜLDÜM.YENİ AY GÜZEL HABERLER ALMAK DİLEGİYLEAmin cnm benim bugun sokuldu adetim sukurler olsun cars tedaviye basliyorum
GÖZÜNAYDIN CANIM.INSALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE.BİZE DUA ET OLURMUselamlar kizlar nasilsiniz...dun yazmistim bat 1 gun gecti diye eve geldim simdi test yaptim ikinci cizgi de hemen cikti...ama test 2 liralik testlerden guvenemedim aksam esime farkli bir test aldirip deneyeyim diyorum kafam karisti yaa...insallah test dogrudur...
ınsallah bebıs belırtılerıdır bunlar cnm ınsallah bu takvım kalıcı olur kaldırmassın ıyı fıkır aslında yumurta gunum bı gelsın belkı benn de yaparım :):) takvimi ben sürekli koyuyom olmuyo baştan koyuyom hamile değilim kuzucum.adetime daha vardı öğlen pembe leke geldi yineşimdi yok ama adet olcam sanki hemde sattan 24 gün sonra ben zamanında 30 günde olurdum erken geliyor sapıttı sanırım :) deli gibi adet belirtim var bel karın ayrı oynuyor ve gacır gucur gurultu var karnımda
![]()
yaaa nasıl dıyeyım cnm bısey batıyo boyle agrı degıl batma oluyo bende çok sıddetlı hıssedıom ayagıma vuruyobenm bebek calısmalarına basladık baslayalı hep kasık agrım var o yüzden ayıramıyorum ki..
ayyy hadı sat larımız aynı gelmesın o batlar ınsallahhhhhh cnm benımGÖZÜN AYDIN CANIM BENDE SÖKÜLDÜM.YENİ AY GÜZEL HABERLER ALMAK DİLEGİYLE
AMMMMİİİİİİİNNNNN.BENİM BAT 21 OCAK SENİN KACayyy hadı sat larımız aynı gelmesın o batlar ınsallahhhhhh cnm benım
benım bellı degıl cnm yhaa 29 ocak yazdım bastakı lısteye ama bakalım yum gunune gore hesaplıycam asılAMMMMİİİİİİİNNNNN.BENİM BAT 21 OCAK SENİN KAC
HESAPLAMANA GEREK YOK HAMİLE OLACAGIZ İNSALLAHbenım bellı degıl cnm yhaa 29 ocak yazdım bastakı lısteye ama bakalım yum gunune gore hesaplıycam asıl
ayyy ne guzel dedın ınsallah cnm dua edelım de bu ay tedavı aksamasın gecen ay hem tedavı olmadı hemde addetım 55 gunde geldı o da sokturucuyleHESAPLAMANA GEREK YOK HAMİLE OLACAGIZ İNSALLAH
GEÇEN AY SAFER AYIYDI BUAY REBİULEVVEL AYI.PEYGAMBER EFENDİMİZİN DOGDUGU AY.RAHMET AYI BEREKET AYI.ALLAHIM YÜCE RABBİM SEN RAHMANSIN SEN RAHİMSİN.SEN MUCİBSİN.BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLE.FATMAMA LOLALTYE BANA İSTEYEN TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBEKLER NASİP ET ALLAHIM.TEZ ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR ALLAHIM.BİZİ BU DÜNYADA YALNIZ BIRAKMA.ayyy ne guzel dedın ınsallah cnm dua edelım de bu ay tedavı aksamasın gecen ay hem tedavı olmadı hemde addetım 55 gunde geldı o da sokturucuyle![]()
tüm kalbimle amin diyorum canım benim ne kadar güzel bir dua diline sağlık bu guzel duayı eden guzel kalpli kardeşimin duasını kabul etsin rabbim tezzzz vakitteGEÇEN AY SAFER AYIYDI BUAY REBİULEVVEL AYI.PEYGAMBER EFENDİMİZİN DOGDUGU AY.RAHMET AYI BEREKET AYI.ALLAHIM YÜCE RABBİM SEN RAHMANSIN SEN RAHİMSİN.SEN MUCİBSİN.BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLE.FATMAMA LOLALTYE BANA İSTEYEN TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBEKLER NASİP ET ALLAHIM.TEZ ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR ALLAHIM.BİZİ BU DÜNYADA YALNIZ BIRAKMA.
canım ne guzel dua etmıssın.rabbım kabul etsın ınsallah.allah gönlune gore versın.allah razı olsunGEÇEN AY SAFER AYIYDI BUAY REBİULEVVEL AYI.PEYGAMBER EFENDİMİZİN DOGDUGU AY.RAHMET AYI BEREKET AYI.ALLAHIM YÜCE RABBİM SEN RAHMANSIN SEN RAHİMSİN.SEN MUCİBSİN.BİZİMDE DUALARIMIZI KABUL EYLE.FATMAMA LOLALTYE BANA İSTEYEN TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBEKLER NASİP ET ALLAHIM.TEZ ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR ALLAHIM.BİZİ BU DÜNYADA YALNIZ BIRAKMA.
HERSEYİN BAŞI SABIR BİZ SABREDERSEK RABBİM SABRIMIZIN MÜKAFATINI VERECEK İNSALLAH.tüm kalbimle amin diyorum canım benim ne kadar güzel bir dua diline sağlık bu guzel duayı eden guzel kalpli kardeşimin duasını kabul etsin rabbim tezzzz vakitte
ALLAHIM SENDENDE RAZI OLSUN.BENİM SANA ETTİGİM SENİNDE BANA ETTİĞİN DUA KABUL OLACAK İNSALLAH.RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ HAYIRLISIYLA NASİP ETSİNcanım ne guzel dua etmıssın.rabbım kabul etsın ınsallah.allah gönlune gore versın.allah razı olsun
amin inşALLAH cümlemizinALLAHIM SENDENDE RAZI OLSUN.BENİM SANA ETTİGİM SENİNDE BANA ETTİĞİN DUA KABUL OLACAK İNSALLAH.RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
CANIM ARTIK KLOMEN İÇME DR SANA İGNE BASLAMIYACAKMIYDI.BENİM BİLDİGİM İGNE DAHA FAYDALI.BEN KLOMENİ SEVMEDİM.SENİ KORKUTMAK GİBİ OLMUYAYIMDA BENİM Bİ ARKADASİMİN YUMURTALIGI TERS DÖNDÜ ALDILAR.BİR ARKADASIMINDA KİST OLDU 1 HAFTA HASTANEDE YATTI.BEN BİR KERE KULLANDIM BİR DAHA KULLANMAK İSTEMİYORUM.AMA İGNEYLE ALAKALI PEK KOTU BİRSEY DUYMADIMbelgıncm ben yarın klomene baslasam nasıl olur acaba 2. gun başlayınca daha ıyı gelısıyormus yumurtalar
şimdiden yap kuzum :) ben adet oluyom sanırım bel ağrımın şiddeti arttı geceye gelir ben şimdiden takvimimi sıfırlıyayım:) sil baştan yeni kocaman bir ay offff kine offf valla zor tutuyom kendimi ağlamıycam .öyle bir durumki kimseye belli etmemek için uğraşmak içinde fırtınalar koparken gülmek. her ay yerden yere vurulmak.o kadar ilaç iğnenin vücudunu ve duygulrını sarsmasını darmadağın etmesi.daha ne sayayım ben hangi bir duyguyu sayayım ağlamıycam dedim bunları yazarken döküldüm.ınsallah bebıs belırtılerıdır bunlar cnm ınsallah bu takvım kalıcı olur kaldırmassın ıyı fıkır aslında yumurta gunum bı gelsın belkı benn de yaparım :)