hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Hadi bakalım canım inşallah Rabbimin izniyle tedavin hayırlı başlar ve de öyle devam eder...sonra da minik bebeklerimiz gelir sırayla...bu topik hepimize uğur getirecek inşallah...hepinize ediyorum dua Rabbim kabul buyursun...
Amin cnm cok istiyoruz olsun artik

kızlar birde ben bu ay klomen e ara vermek istiyorum dr a hiç gidesim yok benim.bide vücudum dinlensin.ara versem olurmu klomen in etkisi kırılırmı ne yapmalıyım sizce 2.kullanışımdı 3.kullanımı bir ay erteliyimmi yardım istiyorum

kızlar benim bu soruma bi çare olun ya ne yapıyım sizce

canim kafan nasil rahat edecekse oyle yap onemli olan kafamizin rahat olmasi...klomen sende kist yapti mi canim peki
ay canım kaçırmışım ben mesajı sağol tatlım...
yok canım kist yapmadı ama bir tane paraovaryal kistim varmış oda önceden bir türlü gitmedi.ben ara veriyim en iyisi tek korkum 3.ayda olcaksa onu engellemek ilacı kullanmamakla o ilacın etkisini zayıflatmak.ama bir yandanda hormonsuz bir ay geçirmek istiyorum.soğan kürü yapayım diyorum hep kaçtım bu kürden ya bu ay hamilelik olursa bu kürde engel olur diye bir ay bile önemliydi çünkü benim d ama ara vericem ya zaten bu aydan vazgeçip bu kürü yapayım önümüzdeki ay herşeye yeniden başlıyım adet olunca klomen ve film diye düşündüm.:KK17:

ayışığı ve adrenalincim cvplarınızı gördüm sağolun canlar ben mesajları alt üst etmişim şuanda ikinizin cvbını karıştırdım yazılanları göremedim ben yatayım en iyisi:))sağolun kızlar bu ay ara veriyorum çocuk mocuk düşünmüyorum soğan kürünü yapayım bu ay ama forum da olucam takip edeceğim.seviliyorsunuz

Son düzenleme:
ayışığı ve adrenalincim cvplarınızı gördüm sağolun canlar ben mesajları alt üst etmişim şuanda ikinizin cvbını karıştırdım yazılanları göremedim ben yatayım en iyisi:))sağolun kızlar bu ay ara veriyorum çocuk mocuk düşünmüyorum soğan kürünü yapayım bu ay ama forum da olucam takip edeceğim.seviliyorsunuz

sen de seviliyorsun canım bilesin...bir ay ara versen sıkıntı olmaz bence ..adrenalinin dediği gibi klomenin etkisi 1 ay kadar devam ediyor...hatta bir arkadasım klomeni bıraktığı ay hamile kalmıştı...insallah senin de öyle olur kuzum...

kızlar selamlar nasılsınız bakalım...adrenalin ne yaptın canım nasıl geçti muayenen insallah her şey yolundadır...

kızlar ya bir şey soracağım şimdi dr.dan geldim sata göre 4+3 hamileyim karından baktı keseyi göremedi...şimdi görememesi normal ama beta hcg dun 4000 lerdeydi...hani diyolar ya beta 2000 lerdeyken kese görünür diye ama ben de görünmedi...dr. şimdi erken dedi bekeleyecekmişim...

kızlar selamlar nasılsınız bakalım...adrenalin ne yaptın canım nasıl geçti muayenen insallah her şey yolundadır...
yanı muayenem pek ıyı gecmedı ama uzulmedım yanı olsun vardıır bır hayır dıyorum kıstım varmıs bır adet yenı olusmus 37 mm lik bır kıst dr kucuk bır ayda kaybolur dedı dogum kontrol hapı verdı onumuzdekı aya kaldı bebıs ama hayırlısı dıyorum daha guzel olur belkı de

yanı muayenem pek ıyı gecmedı ama uzulmedım yanı olsun vardıır bır hayır dıyorum kıstım varmıs bır adet yenı olusmus 37 mm lik bır kıst dr kucuk bır ayda kaybolur dedı dogum kontrol hapı verdı onumuzdekı aya kaldı bebıs ama hayırlısı dıyorum daha guzel olur belkı de
canım geçen ay ilaç kullandın mı

kızlar ya bir şey soracağım şimdi dr.dan geldim sata göre 4+3 hamileyim karından baktı keseyi göremedi...şimdi görememesi normal ama beta hcg dun 4000 lerdeydi...hani diyolar ya beta 2000 lerdeyken kese görünür diye ama ben de görünmedi...dr. şimdi erken dedi bekeleyecekmişim...
erken cnm kese için 4+3 de kese gprulmez ama bebıs saglam tutunmus demekkı çok salgılıyor merak etme sıkıntı yok :KK49:

canım geçen ay ilaç kullandın mı
şimdi şöyle ıkı ay klomen kullandım ıkıncı ayda gebelık oldu 4+6 oldum düştü 8 kasımda adet oldum muayene oldum temızlenmıssın dedı ve klomen içtim yum gelısmedı ve 55 gun ustune anca sımdı adet oldum bugun 3. gunum işte

Back
X