hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Bence iki ay daha kullan klomeni ise yaradigini gorceksin sogan kuru kisiye gore degisiyo kimine faydali bana mesela yaptim 6cm kist yapti bende bi de onu temizlemekle ugrastim bi dene belki sende ise yarar ama klomen 3 kullan derim olmassa baska yontemlere gec
Ben de öyle düsünüyorum.bir iki ay daha kullanayim.olmadi diger yontemlere gececegim.Bende bir de kendimi bildim bileli sari renkli bir akinti var ve surekli ped kullanmam gerekiyor.hangi doktora sorduysam normal dedi ama bence normal degil.sogan kuru belki iyi gelir diye dusundum.ama sogan kurunu ne kadar sure ile yapmak lazim hicbir fikrim yok.

canım soğan kürünü pco varsa mutlaka dene. yalnız 4 ay uygulanıyor düzenli yaparsak sonuç alıcaz inşaallah ben de soğan küründe 2. ayıma geçiyorum adet olursam hemen başlıcam ki adet olucam sanırım bu ilk klomen kullanışımdı ama tutmadı galiba :KK43:
Benim de bu ay olmadi klomenle.sogan kurunu nasil uygulamak gerekiyor biliyor musun?

Adet bitiminden 2 gün sonra başlıyoruz. Orta boy kahverengi kabuklu yemeklik soğanın dışındaki ince kabuğunu soyup dörde bölüyoruz. 1,5 su bardağı klorsuz suda ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatıp süzüyoruz ve soğutmadan sıcakken çay gibi içiyoruz. İlk ay 15 gün, öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dk. önce içiyoruz yani günde 2 kere. Kalan 3 ay boyunca aynı uygulamayı 10ar gün devam ettiriyoruz. Hormonlarında bozukluk varsa ilk 15 günden sonra testere dişli aslan pençesi çayını 1 ay uyguluyoruz hormonlarımızı düzenliyor :) Ben şimdi o bitkiyi tamamlamak üzereyim adet olıyım 3. günü hemen test yaptırıcam prolaktinim azıcık yüksek geldi bana bakıyım işe yaramış mı çay. düşürdüyse size yazarım.

Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım hersey normaldi doktorum da çok umutluydu malesef gene olmadı ve işin ilginç tarafı doktorum ben bi ay klomen verip diğer ay dinlendiriyorum çünkü çok zararlı dedi ama herkes kaç ay devam ediyor kullanmaya anlamadım benim doktorum neden öyle istiyor :(

arkadaşlar klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum iğnenin üzerinden bugün 13. günüm doluyor. aynı adet zamanımdaki gibi göğüslerim ağrımaya başladı buna ek olarak ara sıra yumurtalıklarımda sızlama oluyor. sanırım adet olucam ama bu yumurtalık sızlamaları sizde de olmuş muydu o neden acaba yardımcı olabilecek var mı? umarım kist falan oluşmamıştır :KK43:
Sizlamalar bende de oldu normal heralde.yumurtaliklar klomenle uyariliyor.

canım şöyle bi şey var hangi alanda olursa olsun bir çok doktor ilaçların yan etkisini hiç umursamadan sonuca ulaşmaya çalışıyor. sen çocuk mu istiyorsun tamam bunu kullanacaksın zarar vermiş bilmem ne umursamıyorlar. tabiki kullandığımız her ilacın bir yan etkisi var hepsi sentetik doğal olmayan şeyler sonuçta. doktorun öyle dediyse bence dinle hatta ben bile öyle bi şey varsa ara verebilirim. ben çok fazla ilaç yazan ve en ufak şeyde bile dünya kadar ilaç veren doktorlara sinir oluyorum. bir tarafı yaparken diğer tarafı bozuyorlar ama insan sağlığı umurlarında değil. ilaç firmalarından aldıkları komisyonlara bakıyorlar genelde!

canım şöyle bi şey var hangi alanda olursa olsun bir çok doktor ilaçların yan etkisini hiç umursamadan sonuca ulaşmaya çalışıyor. sen çocuk mu istiyorsun tamam bunu kullanacaksın zarar vermiş bilmem ne umursamıyorlar. tabiki kullandığımız her ilacın bir yan etkisi var hepsi sentetik doğal olmayan şeyler sonuçta. doktorun öyle dediyse bence dinle hatta ben bile öyle bi şey varsa ara verebilirim. ben çok fazla ilaç yazan ve en ufak şeyde bile dünya kadar ilaç veren doktorlara sinir oluyorum. bir tarafı yaparken diğer tarafı bozuyorlar ama insan sağlığı umurlarında değil. ilaç firmalarından aldıkları komisyonlara bakıyorlar genelde!
Haklısın canım zaten kabul ettim yok illa kullanmak istersen veririm ama çok yan etkisi var zararlı bu ay kendin dene dedi. Insan bi an once olsun istiyor her adet gördüğümde yikiliyorum kendime gelemiyorum kaç gün. vardır her şey de bi hayir Rabbim hepimize tattirsin bu duyguyu inş

Haklısın canım zaten kabul ettim yok illa kullanmak istersen veririm ama çok yan etkisi var zararlı bu ay kendin dene dedi. Insan bi an once olsun istiyor her adet gördüğümde yikiliyorum kendime gelemiyorum kaç gün. vardır her şey de bi hayir Rabbim hepimize tattirsin bu duyguyu inş
İnşaallah! sen ne zamandır bekliyosun ya da tedaviye ne zaman başladın

arkadaşlar klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum iğnenin üzerinden bugün 13. günüm doluyor. aynı adet zamanımdaki gibi göğüslerim ağrımaya başladı buna ek olarak ara sıra yumurtalıklarımda sızlama oluyor. sanırım adet olucam ama bu yumurtalık sızlamaları sizde de olmuş muydu o neden acaba yardımcı olabilecek var mı? umarım kist falan oluşmamıştır :KK43:
Bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım iğnenin uzerinden 16. günde adet gördüm bi gün öncesinden şiddetli karın ağrısı ve akıntı oldu ama doktor kist yok dedi umarım hamile kalirsin

Bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım iğnenin uzerinden 16. günde adet gördüm bi gün öncesinden şiddetli karın ağrısı ve akıntı oldu ama doktor kist yok dedi umarım hamile kalirsin
ben bu ay adet olucam anlıyorum geliyo :( ben 7 ay korunmadım ama olmadı tabi şimdi ilk defa tedaviye başladım ama bende polikistikover ve yumurta tembelliği var onun için klomen verdi zaten. yumurtam kendiliğinden yeterli büyüklüğe ulaşamıyor büyüyemediği için döllenemiyor adetle atılıyor direkt. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. hiçbir problem olmadığı zaman neden klomen ve iğne veriyorlar ki madem bişey yok onlara neden ihtiyaç duyuyolar acaba?

ben bu ay adet olucam anlıyorum geliyo :KK43: ben 7 ay korunmadım ama olmadı tabi şimdi ilk defa tedaviye başladım ama bende polikistikover ve yumurta tembelliği var onun için klomen verdi zaten. yumurtam kendiliğinden yeterli büyüklüğe ulaşamıyor büyüyemediği için döllenemiyor adetle atılıyor direkt. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. hiçbir problem olmadığı zaman neden klomen ve iğne veriyorlar ki madem bişey yok onlara neden ihtiyaç duyuyolar acaba?
Bilmiyorum her şey normal stres yapıyorsun olmaması için bi neden yok diyor. ovulasyon testi ile takip ettik gene olmadı dedim klomen ve çatlama iğnesi ile denedi bu ay benim de aklıma takılıyor madem hersey normal neden çatlatma iğnesi falan kullandım anlamıyorum

Kızlar ben de geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı.30 unda regl oldum.Reglim bitti bi kaçgün sonra göğüslerim sızlamaya başladı ve ağrıdı.Şimdi hafifledi hamile olabilirmiyşm acaba 1 senedir olmuyo:KK43: Allaha şükür bi oğlum var ama 2.istiyoruz yaşımda geçiyo.Fikirlerinizi bekliyorum.

Bilmiyorum her şey normal stres yapıyorsun olmaması için bi neden yok diyor. ovulasyon testi ile takip ettik gene olmadı dedim klomen ve çatlama iğnesi ile denedi bu ay benim de aklıma takılıyor madem hersey normal neden çatlatma iğnesi falan kullandım anlamıyorum
evet ilginç. en azından her şey normalse kendi kendine çatlaması gerekmez mi? belki hormonlarında bişey vardır

evet ilginç. en azından her şey normalse kendi kendine çatlaması gerekmez mi? belki hormonlarında bişey vardır
Hormonlara da bakıldı değerler normal doktorum zaten sormadan hiç bi şey söylemiyor ben de sonuçta her şeyi bilmiyorum burdan okuduğum kadariyla sormaya çalışıyorum. Seninle aynı sayılırz ay olarak benim de 8 aydır olmuyo tedaviyede yeni başladık

Canim
öyle canım yapcak bişey yok rabbim vermeyince zorla alıp koyamıyosun işte.allah ım bu son olsun hepimizin inşallah bundan sonraki aya güzel haberler alalım.bde bugün benim doğum günümdü çok güzel hediye oldu bana:KK42:
Uzme kendini lutfen ben de 23 u gibi adet olcam bebislerimiz pes pese olur bakarsin

Back
X