hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Hormonlara da bakıldı değerler normal doktorum zaten sormadan hiç bi şey söylemiyor ben de sonuçta her şeyi bilmiyorum burdan okuduğum kadariyla sormaya çalışıyorum. Seninle aynı sayılırz ay olarak benim de 8 aydır olmuyo tedaviyede yeni başladık
ay sorma benim doktorum da hiçbi şey konuşmuyo çakık çeneli! ama ben öyyle bi araştırdım ki pco dan tut hormonların hepsinin ne olduğunu normal değerlerinin ne olduğunu.. onun için hiç ona sormuyorum bile tahlile bakınca hemen yorum yapıyorum kendime o bana sorsun da ben ona anlatıyım :) hatta prolaktin 25.95 çıktı bende o bana normal iyi falan dedi ama halbuki yüksek hamilelik zorlaşır 25-26 da bende o yüzden hemen bitkisel küre başladım düşürmek için şimdi adet olunca test yaptırıcam yine, kısmetse götürüp koyucam önüne :)

kızlar benim sonuçlarım şu şekilde bana yardımcı olurmusunuz dr bişey demiyor klomen verdi klomen e uygunmuyum
tsh 2.41
fsh 6.22
lh 3.42
estradiol 42
prolaktin 15.8
total testesteron 0.73
serbest testesteron 4.23
dheas 375
:KK43:( serbes testesteron yüksekliği gebeliğe engelmi 4.1 referansmış aslında sınırın biraz üstü ama:KK43:
kızlar yokmu sonuçlardan anlayan dr bişey demiyor östrojen düşük değilmi sizcede:(

kızlar yokmu sonuçlardan anlayan dr bişey demiyor östrojen düşük değilmi sizcede:KK43:
Canım ben sana hemen derin araştırmalarım sonucunda yorum yapayım :) şimdi östrojen normal bir gebelik için en az 45 olması gerekiyor. tsh iyi sanırım sende polikistikover yok sonuçlardan biraz öyle anladım :) prolaktin biraz düşük sanki ama doktor için normal iyi bir değerdir tahminimce problem yok yani normal. fsh biraz daha düşük olsa daha iyi ama normali 10un altında olmasıdır o yüzden onda da problem yok. tsh iyi onda bişey yok. doktorlar duysa burda yazdıklarımızı ne gülerler :) diğerlerini bilemiyorum onları araştırmadım.

ya kızlar ben de bişey sorucam bu çatlatma iğnesini olduktan kaç gün sonra adet olduğunuzu sayıyosunuz ya, onu iğneyi vurulduğunuz günden sonra hemen mi sayıyorsunuz yoksa ilişki olduktan sonraki günle mi saymaya başlıyosunuz. mesela ben aralık 30unda iğne oldum saat öğlen 11de şimdi kaçıncı günde oluyorum?

İnşallah canım hepsi normal çıkar.bu arada ben de aynen tarif ettiğin gibiyim hıı hafif tombul çakma sarışın ama lisede inanılmaz inektim :) eşim dershanede hoşlandığım çocuktu dersleri daha iyi olanların sınıfa gidicem diye bıraktım gittim onun olduğu sınıfı.9 sene sonra biraraya geldik :))
canımmm drdan geldım tahlıl sonuclarım daha cıkmadı ama yumurtalıklarım guzel kıstten eser yok ve kanama da dk hapındanmıs cnm cok mutlu dondum buraya

ya kızlar ben de bişey sorucam bu çatlatma iğnesini olduktan kaç gün sonra adet olduğunuzu sayıyosunuz ya, onu iğneyi vurulduğunuz günden sonra hemen mi sayıyorsunuz yoksa ilişki olduktan sonraki günle mi saymaya başlıyosunuz. mesela ben aralık 30unda iğne oldum saat öğlen 11de şimdi kaçıncı günde oluyorum?
iğneyı vurduktan sonra 12 36 saat arasında yumurtan catlıyor canım ortalama olarak ıgnenın ertesı gunu çatlıyor desek ertesı gununu 1 kabul etcez 12. gün test günün olcak cnm ınsallah guzel haberlerın vardır test gunun coktan gelmıs adet olmadın demı sekerım hamılesındır ınsallah

2 yıllık evliyim 1 sene kendim denemedim olmadı doktora gittim prolaktın hormonum 30 cıktı dostınesx verdi ve klomene basladı. 2 aydır bu hapları kullanıyorum bu ay 27 adet gördum ve10 da gördum 2 kez adet gördum
hoşgeldin canım ılaç kullanınca vucudun dengesı sasabılıyor boyle ıkı defa adet olabılırsın ama hemen dengeye gırer merak etme yakın zamanda alırız guzel haberını ınsallah

iğneyı vurduktan sonra 12 36 saat arasında yumurtan catlıyor canım ortalama olarak ıgnenın ertesı gunu çatlıyor desek ertesı gununu 1 kabul etcez 12. gün test günün olcak cnm ınsallah guzel haberlerın vardır test gunun coktan gelmıs adet olmadın demı sekerım hamılesındır ınsallah[/Q
yumurtam 31 aralık gece 12de çatlamış olması lazım ben perşembeyi 1. gün kabul ediyorum bugün 14.gün diyorum ama adet belirtilerim var galiba olucam 17. ve 18. gün adet olanlar çoğunlukta. her ay olduğu gibi göğüs ağrım aynı yerden ağrımaya başladı bi kaç gün önce şimdi hafifledi karnımda ara ara sızıldıyo sanırım geliyo tam kronik adet belirtilerim hamilelik olduğunu zannetmiyorum :(

iğneyı vurduktan sonra 12 36 saat arasında yumurtan catlıyor canım ortalama olarak ıgnenın ertesı gunu çatlıyor desek ertesı gununu 1 kabul etcez 12. gün test günün olcak cnm ınsallah guzel haberlerın vardır test gunun coktan gelmıs adet olmadın demı sekerım hamılesındır ınsallah
yumurtam 31 aralık gece 12de çatlamış olması lazım ben perşembeyi 1. gün kabul ediyorum bugün 14.gün diyorum ama adet belirtilerim var galiba olucam 17. ve 18. gün adet olanlar çoğunlukta. her ay olduğu gibi göğüs ağrım aynı yerden ağrımaya başladı bi kaç gün önce şimdi hafifledi karnımda ara ara sızıldıyo sanırım geliyo tam kronik adet belirtilerim hamilelik olduğunu zannetmiyorum :KK43:

KIZLAR SIMDI E SONUCLARDAN PROLAKTINIME BAKTIM DA AGUSTOS AYINDA 8 ÇIKMIS IKI AY ONCE BAKTIRMISTIM 11 ÇIKMISTI BU YUKSELME NORMAL MI KI ACABA

yumurtam 31 aralık gece 12de çatlamış olması lazım ben perşembeyi 1. gün kabul ediyorum bugün 14.gün diyorum ama adet belirtilerim var galiba olucam 17. ve 18. gün adet olanlar çoğunlukta. her ay olduğu gibi göğüs ağrım aynı yerden ağrımaya başladı bi kaç gün önce şimdi hafifledi karnımda ara ara sızıldıyo sanırım geliyo tam kronik adet belirtilerim hamilelik olduğunu zannetmiyorum :KK43:
AMA HAMILLIK BELIRTILERI ILE ADET BELIRTILERI AYNI KI DAHA ONCE HAMILELIK YASAMADIYSAN AYIRDEDEMESSIN DE MESAELA BEN ANLARIM HAMILELIK BELIRTISI MI YOKSA ADET BELIRTISIMI AMA SEN ANLAMAYABILIRSIN

hmm öyle mi diyosun resmen adet olucam gibi ama bakalım artık hayırlısı. bu arada senin prl adetin 3. günü mü 11 çıktı baya düşükmüş 13-15 gibi normalde adet olunca da biraz yükselir diye biliyorum ben. benim 25.95 benimki çok yüksek :(

hmm öyle mi diyosun resmen adet olucam gibi ama bakalım artık hayırlısı. bu arada senin prl adetin 3. günü mü 11 çıktı baya düşükmüş 13-15 gibi normalde adet olunca da biraz yükselir diye biliyorum ben. benim 25.95 benimki çok yüksek :KK43:
YOK ADET ZAMANIM DEGILDI HER IKISI DE BAŞKA ZAMAN YAPILDI 8 OLANA İÇİN YORUM YAPMADI DA 11 OLANA IYI DEDI NE BILIM INSALLLAH YUKSELMEMISTIR CUNKU COK INCIR SUYU ICTIM O YUKSELTIOMUS

Kelebek ve adrenalincim Teşekkürler. benim östrojen eski değer 20 30 arası bu en yüksek hali :( östojenimi nasıl yükseltcem testosteron u nasıl düşürecem...bilmiyorum.kelebekcim polikistik miyim dediğimde çok arada konuşuluyor görüntü öyle ama tamda değil diyorlar bu nasıl oluyor gibiymiş benim durumum yani :(

YOK ADET ZAMANIM DEGILDI HER IKISI DE BAŞKA ZAMAN YAPILDI 8 OLANA İÇİN YORUM YAPMADI DA 11 OLANA IYI DEDI NE BILIM INSALLLAH YUKSELMEMISTIR CUNKU COK INCIR SUYU ICTIM O YUKSELTIOMUS
Yok yok yüksek değil hatta sınırın altında bence. evet incir suyunu yüksek olana önermiyolar. 20den fazla olursa anormal yükseklik olur yazıyodu bi yerde

Kelebek ve adrenalincim Teşekkürler. benim östrojen eski değer 20 30 arası bu en yüksek hali :KK43: östojenimi nasıl yükseltcem testosteron u nasıl düşürecem...bilmiyorum.kelebekcim polikistik miyim dediğimde çok arada konuşuluyor görüntü öyle ama tamda değil diyorlar bu nasıl oluyor gibiymiş benim durumum yani :KK43:
canım tsh fsh dan yüksek çıkarsa tahlillerde polikistikover kanıtlanmış oluyo. sende düşüktü ama ultrasonda görüyosa olabilir benim de 2012de tahlilde çıkmamıştı ama ultrasonda vardı şimdi tahlillerimde de çıkıyor. bu arada sen testeredişli aslan pençesi çayı içiceksin canım 1 ay kür uygulıycaksın o hem östrojeni yükseltiyo hem fsh ı düşürüyo yani kısacası hormonları dengeliyo. ben şu an prolaktin için yapıyorum onu bakalım adetimin 3. gününde test yaptırıcam düşmüş mü bakıcam kısmetse. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden aldım pahalıydı ama yetiştiği bölgede gdolu tarım olmaması gerekiyomuş o yüzden aktara güvenemedim ordan aldım.

Yok yok yüksek değil hatta sınırın altında bence. evet incir suyunu yüksek olana önermiyolar. 20den fazla olursa anormal yükseklik olur yazıyodu bi yerde
HIMMM BAKIORUM MERAKLA BEKLIYORUM KAN SONUCLARI CIKTI HORMONLAR CIKMADI HENUZ CIKINCA YAZACAGIM DEGERLERI INSALLAH ANRMAL BISEY CIKMAZ

Kelebek ve adrenalincim Teşekkürler. benim östrojen eski değer 20 30 arası bu en yüksek hali :KK43: östojenimi nasıl yükseltcem testosteron u nasıl düşürecem...bilmiyorum.kelebekcim polikistik miyim dediğimde çok arada konuşuluyor görüntü öyle ama tamda değil diyorlar bu nasıl oluyor gibiymiş benim durumum yani :KK43:
ASIL 20 DÜŞÜKMÜŞ DEMEKKİ BU AY RAHİM KALINLIĞIN IYI OLACAK BU AY HAMILE KALABILIRSIN

AYRICA POLIKISTIK OLMAK KORKULACAK BIRSEY DEGIL KI BEN 4 HAMILE KALDIM ILERI DERECE POLIKISTIGIM YANI SIKINTI YOK

Back
X