- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi oglak_kadini
A.s canım hoşgeldinselamün aleyküm kızlar...topiğiniz hayırlı olsun...inşallah güzel haberleri burda hep birlikte alırız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A.s canım hoşgeldinselamün aleyküm kızlar...topiğiniz hayırlı olsun...inşallah güzel haberleri burda hep birlikte alırız...
hoşbulduk canım...A.s canım hoşgeldin
İnşallah canımmmhoşbulduk canım...
güzel haberler almak vermek dileğiyle insallah...
hoşgeldın canım ınsallah alırız guzel haberlerı ana oluruz bızdeselamün aleyküm kızlar...topiğiniz hayırlı olsun...inşallah güzel haberleri burda hep birlikte alırız...
ayyy tabıkı bızım de yavrularımız olacak anlat bakalım hıkayenı ne zamandır ıstıyorsun bebişiadrenalın85 hos buldum...ne güzel kelam ana oluruz...Rabbim emeklerimizi görecek yavrularımızı alacağız biz de...
ewet cnm kesınlıkle verıcek ınancımızı hıc kaybetmıycezzz ve umutla sarılıxcaz yıne ve stressten uzak durmak sartt tabısıadrenalincim benim hikayem de söyle..4 yıllık evliyim 2 kez gebelik yasadım 2si de düştü kürtaj oldum...sonrasında 1 yıldır bekliyoruz ama hala bir şey yok...düşüklerden sonra birsürü test yaptık bir sey çıkmadı...sadece prolaktın hormonum yüksek çıkıyor....onun için tedavi görüyorum...senin hikayeni de okuduğum kadarıyla sen de yavrularını kaybetmişsin...Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek insallah
yavrularına çok uzuldum ama elden ne gelır cnm gerıye bakmıycaz ılerıye bakıcaz cunku o melekler bızı ılerıde beklıyorlaradrenalincim benim hikayem de söyle..4 yıllık evliyim 2 kez gebelik yasadım 2si de düştü kürtaj oldum...sonrasında 1 yıldır bekliyoruz ama hala bir şey yok...düşüklerden sonra birsürü test yaptık bir sey çıkmadı...sadece prolaktın hormonum yüksek çıkıyor....onun için tedavi görüyorum...senin hikayeni de okuduğum kadarıyla sen de yavrularını kaybetmişsin...Rabbim emeklerimizin karşılığını verecek insallah
onlar hep olucak canım zor olmasaydı sınav olmazdı zor olucak ama bız Allah a acıcaz sıkıntımızı benımde cok uzuldugum anlar oluyo ama hıc bellı etmıyorumevet canım zaten meleklerimizin bizi beklediği düşüncesi insana güç veriyor....ya stres yapmamaya calısıyorum ama olmuyor bazen...okulda arkadas ortamında bazı densizler huzur bozabiliyor... bu topik insallah hepimize uğurlu gelecek inanıyorum buna...
canım ben bi sancıyla gittim çok kötüydüm.5 cm kist cıktı klomen falan kullanmadım hiç ben daha o ay calısmalara baslamıstık yeni karar vermiştik yani...Bi ilaç verdi adını hatırlamıyorum..3 tane vardı içinde onu içtim..Sonraki adette çok yoğun oldu kanama..Kontrole gittim kist gitmiş..Ya biz temmuzdan beri uğrasıyoruz kist sonra enfeksiyon,sonra yara yaktırdım..Bu ay ilk kez düzenli normal yaptık..Ama gebelik olsa akıntı falan olurdu bnde hiç bişey yok kasıklarımda iyi bugün.Benim düzenim hep aynıydı..Ya 2 gün erken ya 2 gün geç..Ekimde saçmaladı 21. gün oldum..Kasımdada 37. gün oldum ama şiştim şiştim patladım yani..Şimdi 12 sini bekliyorum gecikmese ya sinir oluyorum..Canim klomenmi kullandin temmuzda bu yuzdenmi kist oldu.vallaha ben klomen kullandigimdan beri butun duzenim degisti.gebelik olmayinca bir daha drada gitmedim.arada benimde kasiklarima birseyler oluyor.adetlerimin duzenide degisti.gunu gunune olan insandim.bilmiyom birseyler oluyor ama ne oluyor bilmiyorum.bugun adetimin 3.cu gunu bi sag bi sol kasiguma igne batmasi oluyor.senin kistin ne kadarlikti ne yaptin tedavi oldunmu.ben klomen kist yapmistir diye iki ay sogan suyu ictin
hoşgeldin canım üzülme inşallah hepimize nasip Eder rabbim :)merhaba arkadaşlar 18 aydır bende uğraş veriyorum ama hala tık yok![]()
inşallahhh canımm allah kimsenin kucağını boş bırakmasınhoşgeldin canım üzülme inşallah hepimize nasip der rabbim :)
canım üzülmemek elde değil ama işte bunların hepsi Rabbimin emri boynumuz kıldan ince sabredip şükretmekten baska yolumuz yok...Ben polikistik over oldugumu ogrendigim gunden beri kendi infertilitemi yenmeye calisirken esimin sonuclarinda ikinci hisranimi yasadim...ona belli etmek istemiyorum ama her gecen gun umudum azaliyo..artik tup bebege gececegim![]()