hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Ole diosan ole yapayim canim. Gerci kullanali daha 3 gun oldu ama. Ben bu dkh ile yapilan tedaviden bir tirt cikmayacagi kanaatindeyim. Dkh vermek yerine bu ay ilacsiz kendi haline biraksaydi keske. Benim sdetime daha 3 hafta var simdi dkh almasammsen adetin gelir ni diosun
Ara kanama olur büyük ihtimalle cnm bende öyle olmuştu sonrada adetim gecikti hamile zannettim kendimi:KK51: sonraki iki üç ayda anca oturdu cnm o yüzden bırakma dedim ama bünyeler farklı oda var tabi sen kendini daha iyi bilirsin. :KK16:

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yıllardır istiyorum ama maalesef olumlu sonuç alamadım.Bir doktorun dediği diğerini tutmuyor.ruhen de bedenen de yıprandım.Allaha dua ediyorum beni isyan ettirme Allahım diye.Tecrübelerimizi ve dertlerimizi paylaşarak belki biraz azaltırız.İzmirde tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yardımcı olabiriseniz sevinirim.

Merhaba canim bizde 14 aydir deniyoruz ama yok olmuyor.daha once doktora hic gitmedik izmire yeni tasindik hangi doktora gitmeliyim hangi hastane iyidir bilmiyorum ama netten su hospitali buldum Nurettin Ersöz ince varmis guzel yorumlar okudum hakkinda 10ocak icin randevu aldim hakkimizda hayirlisi olsun

SELAM KIZLAAAR ÖNCELİKLE RABBİM BÜTÜN İSTEYENLERE HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN.BENDE YAKLAŞIK 1 SENEDİR İSTİYORUM AMA DÜN GENE ADET OLDUM:KK42:

benım sorun pko canım ama hap tedavısıne cevap verıyorum ılk yumurtladıgım ayda aşılama yaptırcam belkı de onumuzdekı ay olur bılemıyorum rabbım ne zaman kımset ederse artık tiroıd kaç çıkıor sen de bende de hamılelıkte tıroıd sorunu çıkıor son gebelıgımde 6 ya cıkmıstı eutroyx dıye bı ılaç içiodum 1.5 cıvarıy-nda seyredıodu tıroıdım
MERHABA CANIM BENDEDE PKO VAR AMA HAFİF DÜZEYDE DEDİ DOKTOR.SEN KAÇ GÜNDE ADET OLUYOSUN

Amin birtanem etmezmiyim hep ediyorum inşallah güzel haberlerini alırız buradan :)
SAĞOLASIN CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH.BU AY YAKI OLAYI VARMIŞ ONU ÖĞRENİP YAPCAM,BELİMİ ÇEKTİRCEM,MERYEM SURESİ OKUYACAM,BİDE ÇOK ÇALIŞCAM:DİNŞALLAH RABBİM ÖNÜMÜZDEKİ AY BİZEDE NASİP EDER.SENİN Bİ SORUNUN VARMIYDI TATLIM 1 SENE SONRA OLDU

SAĞOLASIN CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH.BU AY YAKI OLAYI VARMIŞ ONU ÖĞRENİP YAPCAM,BELİMİ ÇEKTİRCEM,MERYEM SURESİ OKUYACAM,BİDE ÇOK ÇALIŞCAM:DİNŞALLAH RABBİM ÖNÜMÜZDEKİ AY BİZEDE NASİP EDER.SENİN Bİ SORUNUN VARMIYDI TATLIM 1 SENE SONRA OLDU

inşallah hemen olur şekerim :)
yoktu temiz çıktık bence herseyin zamanı var sabır edip beklemek gerek ve duayi eksik etmemek gerek.

Kızlar bende 14 aydır uğraşıyorum bebek için ama benim de olmadı rabbim Dağı'na göre kar verirmiş sabredin kızlar zamanı gelince rabbim bize de nasip edecek :KK16:
Karar verdim canim bugun son dkh aldim. Yarindan itibaren almicam
Doktorada pers gunu docem kizmayin ama
Ben kullanamadim dkhyi dicem. Kanama
Fln olcani sanmiorum ama
Bakalim artik dusunmicem :)

HADİ YAA ÇOK ÜZÜLDÜM BİRAN ÖNCE DÜZELİR İNŞALLAH.BU İ.SARAÇOĞLUNUN SOĞAN KÜRÜ VAR UYGULADIN MI HİÇ ADET SÖKTÜRÜYODU GALİBA
Bitkiler kurler bana iyi gelmio yhaaa ama bakalim bi ay daha tedavi olcam olmassa bakalim ne yapcm henuz karar vermedim

Back
X