hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Carsamba gnü bkre dha test yptrcz bakalm ne ckck ya sorn su ileri hızlı harektli %25 ileri yavs harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40

Carsamba gnü bkre dha test yptrcz bakalm ne ckck ya sorn su ileri hızlı harektli %25 ileri yavs harektli %25 yernde harektli %10 harektsz %40
Ciddi bisey yok bence bizim degerler daha kötü..Bikere daha yaptir stres cok etkiliyo bide testi verdigi ortamda etkiliyomus..Benim esimde kalitesiz ve hareketsiz sperm uzun süre yasamiyomus spremler..3 ay dolunca tekrar yaptircaz test..Ama keci boynuzu yedir sen hic bi zarari yok sabahlari 2 kasik yesin sayisini da hareketini de artiriyomus..

Yok cnm cektrmedm agustos aynda doktrma gttm kan tahlilleri yptı ultrasona grdm bse yk ddi esim suan ürolojiye gdio bn dha gtmdm bitk bna bi hap vrdi dha cbk hamile kalcn die ama hap yaramadı adet zamanmda ck kanama yptı 15gun qdet gordurdu

Ciddi bisey yok bence bizim degerler daha kötü..Bikere daha yaptir stres cok etkiliyo bide testi verdigi ortamda etkiliyomus..Benim esimde kalitesiz ve hareketsiz sperm uzun süre yasamiyomus spremler..3 ay dolunca tekrar yaptircaz test..Ama keci boynuzu yedir sen hic bi zarari yok sabahlari 2 kasik yesin sayisini da hareketini de artiriyomus..
Son teste gore harekt etcz artk bakalm nlck ondn fzla bn streslym

Bura yerimi bilmiyorum ama ben gebelik testi yaptm 5 tane 3 tanesinde silik cizgi cikti 2 tanesinde yok ayrica bunlar biraz gec cikti olabilir mi bebek ne diyosunuz yasayan var mi ?

Bnm bi arkasasmnda ole oldu cizgi silk ckmş ve doktra gdnce hamilsn demş. adet gunun dha gecmedyse yda dha yeni gectyse ole silik cıkablymş ama kesn olsn diosn kan testi yaptr

Ya 25dakikadn snra cıkan sonclar gecerli deildr yazıodu bnm aldgm bi testn arkasnda ama pki ne kdr geckti adetn

Back
X