- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi oglak_kadini
Dha önce hç geckmsmydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli tutmayacam aralikli gunler cok kisa hicbirsey anlamiyomBenimde oruc tutmam lazim
aayy benım oruclarım komık ve trajik :) ıkı ramazan da hamılelıgıme denk geldı tutamadım hıc 2 ay oruc borcum varSurekli tutmayacam aralikli gunler cok kisa hicbirsey anlamiyom
adetın kaç gun gectı ve ne zaman yumurtladıgını bılıyor musunKafami karistiran silik olmasi degil gec cikmasi ve diger ikisinde olmamasi![]()
sılık çızgı cıkmaz bısey yoksa ama yıne de kanda batırHayr bilmiyorum ne zaman yumurtlama odu cunku adetim duzensiz
ara kanamalar olabılır ayrıca yumurtanın ne zaman buyuyecegı bellı olmaz benım gecen ay 14. gun yumurtam yoktu 22. gune kadar buyuyup çatlamıstı bellı olmaz oArkadaslar bir sey sorucam adetime 12 gun var ve az once kahve rengi akintilarim oldu doktora gecen hafta gittigimde yumurtan olusmadi demisti bu ne ki simdi kasiklarimda agriyor adetlenicekmisim gibi korktum![]()
Pko varmievet haklısın ama ben adet düzensizliği yaşıyorum 52 günde adet olduğumu biliyorum 29 yaşındayım başıma ilk defa geldi 18 gün sonra adet oldum sanırım kırmızıya dönüştü hayret birşey doktora gidicem iş çıkışı...
Pko varmi
Ayni durumdayiz ben tarlusal ictim dun bitti olmadim henuz sayiyim bakalim kac olmus benimkisiCanım ya ben de hala adet olmadim 45. Güne girdim şiştim şiştim patlıcam hamile de degilim bekarken hep böyle düzensizdi ama evlendikten sonra hep düzenli oluyodum kürtajdan sonra ilk adetim 45 gün oldu sonra 15 sonra 3-4 ay 29-30 günde oldu şimdi olamadım gitti hiç olacak gibi de değilim yarın özele gidicem ama orda da tahlil yok sadece ultrason var bakalım ne dicek doktor kilo aldım baya benim de vermem lazım offf![]()
2 kere bhcg baktırdım 0.0 en son geçen hafta baktırmıştım canım sence 40 günden sonra yumurtlama olur mu hala şansımız var mı bu ay içinSaydim simdi bugun 46. Gunummus benim de 8 kasim son adetim