- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi oglak_kadini
Çok duygusal ağlamaklıyım kaderimin yazıldığı günü izliyorum yaşlı teyzwler gibi ağlaya ağlayakızlar nasılsınız..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok duygusal ağlamaklıyım kaderimin yazıldığı günü izliyorum yaşlı teyzwler gibi ağlaya ağlayakızlar nasılsınız..
Buralardayım canım..Çıkcam şimdi yasinleri okumam gerek..Bugün doktora gittim..Kasıklarım ağrıyo diye kist var sandım ama yokmus çok şükür..Niye ağrıdıgını bulamadı iki saat baktı yok..Neyse eşimin sonuclarını gösterdim çokda kötü değil dedi..Eşi böyle olup hamile kalan hastalarım çok dedi sevindim biraz..Bide adetliyken gel dedi çatlatma iğnesi yapacak sanırım..Ben ayni cnm sen nasilsin nerelerdesin
ay ben izlemiyorum onu herkes ağlıyo o diziye..Zaten herşeye gözleirm doluyo benimde :)Çok duygusal ağlamaklıyım kaderimin yazıldığı günü izliyorum yaşlı teyzwler gibi ağlaya ağlaya![]()
yok dediler . benim tahlil sonuçlarım güzel bir sıkıntı olmadığını söyledilerPko varmi
Ewet bu yila bende inaniyorum cnm olcak insallah pko olmamasi cok iyiyok dediler . benim tahlil sonuçlarım güzel bir sıkıntı olmadığını söylediler
klomene başlıyoruz tekrar adet oldum yine kilo alıcam şişicem
2015ten çok umutluyum bu yıl tututucam inşallah inanıyorum.
Adetliyken klomen veriyorlar cnm ben dedim sana oyle hamile kalanlar var diyee insallah senin de olacak cnmBuralardayım canım..Çıkcam şimdi yasinleri okumam gerek..Bugün doktora gittim..Kasıklarım ağrıyo diye kist var sandım ama yokmus çok şükür..Niye ağrıdıgını bulamadı iki saat baktı yok..Neyse eşimin sonuclarını gösterdim çokda kötü değil dedi..Eşi böyle olup hamile kalan hastalarım çok dedi sevindim biraz..Bide adetliyken gel dedi çatlatma iğnesi yapacak sanırım..
Yok cnm hic zanmiyorum adetin yumurtlamayla ilgisi yok rahim ici kalinlasmasiyla ilgili ki bu ay rahim beslenemedigi icin adet olamadik yani yumi olsa da tutunacagi yer yok adet olunca e2 degerine bktir cnm 35 45 araliginda olmasi gerekiyor2 kere bhcg baktırdım 0.0 en son geçen hafta baktırmıştım canım sence 40 günden sonra yumurtlama olur mu hala şansımız var mı bu ay için
İyi huylu bir tümör müş canım tesadüfen bulundu dedi doktorum hamile kalırsan doğum da sezeryan ile olursa alınır bi zararı yok çok küçük falan dedi canım ya inş daha acaip şeyler duymadan alırız bebeklerimizi kucağımıza yok kimyasal gebelik yok boş gebelik yok teratom daha fazla bişey öğrenmek istemiyorumO ne kiz ilk defa duydum
Unsaah bunlar son cnm alicaz meleklerimiziİyi huylu bir tümör müş canım tesadüfen bulundu dedi doktorum hamile kalırsan doğum da sezeryan ile olursa alınır bi zararı yok çok küçük falan dedi canım ya inş daha acaip şeyler duymadan alırız bebeklerimizi kucağımıza yok kimyasal gebelik yok boş gebelik yok teratom daha fazla bişey öğrenmek istemiyorum![]()
Hoşgeldin canım sen ne kadar oldu deneyelibeni de alın aranıza![]()
Hoşgeldin canım sen ne kadar oldu deneyeli
Bende geldim![]()
hoşgeldin :)
Ne kullanıyosun canım bugün benim doktorum da pco dan şüphelendi kistim yok tüylenmem de yok ama adet düzensiz bi de kilo aldım baya glifor başladıHoşbuldum canım, biz 6 ay korunmadık pco tanısı konuldu bana.. ilaç kullanıyorum şu anda.. ilacımın bitmesine 2 ayım kaldı. .