hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Ne kullanıyosun canım bugün benim doktorum da pco dan şüphelendi kistim yok tüylenmem de yok ama adet düzensiz bi de kilo aldım baya glifor başladı

bende tüylenme var kilo var kist var.. glifor kullanıyorum . diane 35 kullanıyorum canım. 1 kilo vermişim. daha çok zayıflamam gerekli

Hosbuldum :KK52:
Özetliyorum: Sperm azlığı sorunu var bizde bir tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlanan. Aylardır takmıyorum, adetim geliyor geçiyor tin. Ama bu ay bi farklı 3 gündür sol kaşığımda batma hissediyorum umitlenmek istemiyorum 'nasılsa olmamaz' diye ..ama ne bilim işte. Rabbim büyük herseye kadir
Bat 29.12 ne dersiniz kızlar..
İnşallah hamilesindir canım ama batma kasılma hatta bulantı bile oldu bu ay ama malesef rahim kalınlığı daha 6 mm olmuş 45 gündür adet olmadığım halde :(

bende tüylenme var kilo var kist var.. glifor kullanıyorum . diane 35 kullanıyorum canım. 1 kilo vermişim. daha çok zayıflamam gerekli

Evet canım 1 sene önce denemeye başladık biz çocuk olmadı malesef ama doğurmuş kadar kilo aldım :( kilo vermem lazım elişi yapıyorum boş zamanlarda o çok bağlıyo koltuğa bi süre ara vericem örgüye artık

Evet canım 1 sene önce denemeye başladık biz çocuk olmadı malesef ama doğurmuş kadar kilo aldım :KK43: kilo vermem lazım elişi yapıyorum boş zamanlarda o çok bağlıyo koltuğa bi süre ara vericem örgüye artık

erkek gibi kilo aldım bende. nöbetteyim şu anda cips vardı. biraz yedikten sonra dayanamadım çöpe attım. iştahım var yemek yemek istiyorum :) ama işte kilo sorunum var :( aslında çok bir kilom yok. ama kilom etkiliyor demek ki yumurtalıklarımı

Bekliyorum Rabbim maddi yönden inşallah yolumuzu acarda tekrar evlatlarima yaklasirim bir adim
Tatlım öncelikle allah yardimcim olsun.maddi durum demişsin hangi şehirden yada kaç yasinda sin bilmiyorum ama bi an once zeynep Kâmil hastanesine git devlet karşılıyor çok düşük miktarlar alıyor ssk vardır senin yada eşinin allah yar ve yardımcın olsun.

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
3 buçuk yıldır uğraşıyorum bebek için son 6 ay içinde 2 düşüğüm oldu 1 aşılama yoluyla diğeri kendiliğinden oldu biri 6 haftalık diğeri 3 haftalıktı buayın başında düşükyaptım çok canım sıkılıyor buduruma tekrarlayacak diye
zar zor hamile kalıp kolay kaybediyorum :KK43:pco var bende yumurtlamam ya olmuyor yada ayda yılda biroluyor:KK43:

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
3 buçuk yıldır uğraşıyorum bebek için son 6 ay içinde 2 düşüğüm oldu 1 aşılama yoluyla diğeri kendiliğinden oldu biri 6 haftalık diğeri 3 haftalıktı buayın başında düşükyaptım çok canım sıkılıyor buduruma tekrarlayacak diye
zar zor hamile kalıp kolay kaybediyorum :KK43:pco var bende yumurtlamam ya olmuyor yada ayda yılda biroluyor:KK43:
Gel gel bendensin sende ben daha vahim durumdagim pkom varr dusuklerim varrr var da var gel destek olalim birbirimize

Tatlım öncelikle allah yardimcim olsun.maddi durum demişsin hangi şehirden yada kaç yasinda sin bilmiyorum ama bi an once zeynep Kâmil hastanesine git devlet karşılıyor çok düşük miktarlar alıyor ssk vardır senin yada eşinin allah yar ve yardımcın olsun.
Manisa merkzdeyim canim ne kadar ücret aliyorlar ki acaba zor durumdayim cok

Kızlar dün sabah 11 de catlatma iğnesi oldum göbekten yani ayin 25 inde doktorum 27 sinde ilişki önerdi saat falan da vermedi nette okuyorum kimisi aynı gece ilişki kimisi 36 saat sonra demiş benim doktorum niye o kadar sonraya attı anlamadim. yanlis anlamis olabilir miyim sonrada gun asiri iliski dedi. Adetin gecikirse test yap gel Bakalım dedi. Sizlerinki nasildi

Catladigi zaman kasiklarinda agri olacak ben tam o agri geldigi saatte yapiyorum dr ne zaman derse degil

bende 2.ayda yım bu ay olmazsa ara versemmi ya çok kötü yaptı bu klomen ve oviotrelle gerçi bu ay olnazsa rahim filmi çekilecek bana.bide bu ay ben iğnemi 11 .günde vuruldum erken olgunlaştı diye şimdi adet tarihim erkenmi gelcek kızlar o zaman geçen ay 15.günde vuruldum 28.günde geldi bu ay nasıl ocak acaba:KK51:

Back
X