hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

kızlar benım bır de dua topıgım var hergun bır kısıye 41 yasın okuyoruz orda bır arkadasım hamıle oldugunu öğrendık çok sevındık mutluluktan uctuk sımdı bu sabah kaybetmıs bebegını kendı bebegım mıs gıbı uzuldum bugun üzgünüm çok keşke bişey yapabılseydım

kızlar dk hapımın bıtmesıne daha 4 gun var bat tarıhım 23 ocaktı ama daha bugun 16sı ve ben kıpkırmızı adet oldum bu ne anlamadım dra gıttım apar topar ama dr bı sorun gozukmuyor dedı ama ben 3. gunumde tedavıye baslayacaktım dedım hapı kullanırken baslayamassın dedı e bıraksam olmazmı dedım yok haplarını bıtırmelısın dedı yarın tekrar gıdı p duzgun bır muayene olucam
Allahallah hapı kullanırken kanama hiç duymadım canım lekelenme falan duymuştum da peki devam ediyor mu hala

bugun adet kanı oldu arttı kanama yha bu ay da engel cıktı bana hadı bakalım hayırlısı dıyelım vardır rabbımın bır bıldıgı

kızlar dk hapımın bıtmesıne daha 4 gun var bat tarıhım 23 ocaktı ama daha bugun 16sı ve ben kıpkırmızı adet oldum bu ne anlamadım dra gıttım apar topar ama dr bı sorun gozukmuyor dedı ama ben 3. gunumde tedavıye baslayacaktım dedım hapı kullanırken baslayamassın dedı e bıraksam olmazmı dedım yok haplarını bıtırmelısın dedı yarın tekrar gıdı p duzgun bır muayene olucam
canim son 1 yil icinde benim adetin 13 veya 14. gunlerinde once kanama sonra adet gunune kadar kahve lekem oldu bu 2 ay oldu araliklarla....acaba ayni sey mi...

canim son 1 yil icinde benim adetin 13 veya 14. gunlerinde once kanama sonra adet gunune kadar kahve lekem oldu bu 2 ay oldu araliklarla....acaba ayni sey mi...
canım 4 gun lekelenme kahve telvesi gibi akıntı oldu bugun kıpkırmızı kanamaya dönüştü

kızlar benım bır de dua topıgım var hergun bır kısıye 41 yasın okuyoruz orda bır arkadasım hamıle oldugunu öğrendık çok sevındık mutluluktan uctuk sımdı bu sabah kaybetmıs bebegını kendı bebegım mıs gıbı uzuldum bugun üzgünüm çok keşke bişey yapabılseydım
Allah sabır versin canım tekrarını yaşatmasın

sen ne guzel insansin canim benim...bugun ben de kalbimd3n sizleri gecirerek dua ettim...olacak insallah...bu arada kuzum acaba baska dr.a mi gitsen...

sen ne guzel insansin canim benim...bugun ben de kalbimd3n sizleri gecirerek dua ettim...olacak insallah...bu arada kuzum acaba baska dr.a mi gitsen...
kuzum 3 dr var bırı benımkı bırı bebegımın düşmesıne sebep olan bırı de bu akşam gıttıgım benım drum pazartesı gelecek trabzona gıtmıs :( :( :( off eger bana engel olursa bu kanama demekkı rabbım bı sekılde ertelıyor henuz vaktı gelmedı demekkı

kuzum 3 dr var bırı benımkı bırı bebegımın düşmesıne sebep olan bırı de bu akşam gıttıgım benım drum pazartesı gelecek trabzona gıtmıs :KK43: :KK43: :KK43: off eger bana engel olursa bu kanama demekkı rabbım bı sekılde ertelıyor henuz vaktı gelmedı demekkı
dur bakalim hemen oyle deme hatta benim gecen aydan once oldu o kanama o ay yumurta takibi yaptirdim sonuc pozitif...ne bilecegiz ne olacagini baskanim...

Back
X