hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Bende bugün katıldım aranıza merhabalar Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini verir inşallah :) bol bebişli yıl olsun
(aminn)

testte çıkmayabilir mi diyosun yani? ama 16 günde belli olmaz mıydı hala. of yoruldum resmen ya psikolojim bozuldu şöyle mi böyle mi derken? hamile değilsem adet olsam bari de ona da razıyım o da yok :KK61:
Canım 16 günlük gecikmede çok büyük olasılıkla çıkardı.her ay stres yapıyoruz ya oldum mu olucam mı şimdi mi olucam bugün mü olucsm yarın mı olucam diye.ben sürekli kendimi dinliyorum adet olmama yakın günlerde stres yapıyorum benim de normale göre gecikiyor iki üç gün.ama senin baya gecıkmiş bi kan testi yaptır derim.inşallah pozitif çıkar

bugun adet kanı oldu arttı kanama yha bu ay da engel cıktı bana hadı bakalım hayırlısı dıyelım vardır rabbımın bır bıldıgı
tatlım sen bi doktor değiştirsene bence başka bir doktora da görün belki onun göremediği bir şey vardır tek doktorla kalmayalım ben hiç güvenmiyorum doktorlara hepsi ezbere iş yapıyo

Canım 16 günlük gecikmede çok büyük olasılıkla çıkardı.her ay stres yapıyoruz ya oldum mu olucam mı şimdi mi olucam bugün mü olucsm yarın mı olucam diye.ben sürekli kendimi dinliyorum adet olmama yakın günlerde stres yapıyorum benim de normale göre gecikiyor iki üç gün.ama senin baya gecıkmiş bi kan testi yaptır derim.inşallah pozitif çıkar
evet ya çok zor bişey insan psikolojik olarak yıpranıyo resmen bu işlerle uğraşmaya başladığımdan beri stresten daha sinirli bi insan oldum en ufak şeyde her şeye parlıyorum çünkü kafam yorgun hep aynı şeyi düşünmekten. ilaçlarda çok etkiliyo hep sentetik hormon alıyoruz sürekli vücudu alt üst ediyo. bugün adet oldum zaten canım. ne zaman test yapsam arkasından adet oluyorum heralde hamile olmadığımı anlayınca salıyorum kendimi ve adetim hemen geliyo :) artık kısmet diyorum şimdi yine başla ilaca :(

tatlım sen bi doktor değiştirsene bence başka bir doktora da görün belki onun göremediği bir şey vardır tek doktorla kalmayalım ben hiç güvenmiyorum doktorlara hepsi ezbere iş yapıyo
3 dra gittim cnm biri fakultede biri kendi drum biri de burda baya meshur bi dr hepsi ayni diyor bur sorun yok erken adet olmussun diyorlar

Back
X