hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

gunaydin kizlar okuldayim kurs var ve cok uykuluyum...yerime de uyuyun...
Simdi uyandim canim ihhbh gunayfin bi kahvalti hazirlimde yapalim bizim kurslar hafta ici oluyo 9 saat dersimizin oldugu gun oluyo aksam 6 da evim de oluyom sabah 7 bucukta cikip

Simdi uyandim canim ihhbh gunayfin bi kahvalti hazirlimde yapalim bizim kurslar hafta ici oluyo 9 saat dersimizin oldugu gun oluyo aksam 6 da evim de oluyom sabah 7 bucukta cikip
oh fatmacim keyifler sende masallah...yakin olsaydik kahvaltini silip supururdum...afiyet olsun canim...sizin kurs olayi daha iyiymis...

oh fatmacim keyifler sende masallah...yakin olsaydik kahvaltini silip supururdum...afiyet olsun canim...sizin kurs olayi daha iyiymis...
Ahhh keske yakin olsaydik valla ne guzel olurdu evimizi dip kose bucak temizledik bi kac tozunu alacagim yer kaldi bittiiii

kızlar bu ilaçlar sizde yan etkiler yapıyo mu? mesela çatlatma iğnesi ben de acayip nefes darlığı yaptı klomen falan nasıl etkiledi sizi?

kızlar bu ilaçlar sizde yan etkiler yapıyo mu? mesela çatlatma iğnesi ben de acayip nefes darlığı yaptı klomen falan nasıl etkiledi sizi?
yapmaz mı catlatma ıgnesı tum hamılelık belırtılerını yasatıyor sana klomen sıslık yapıyor

yapmaz mı catlatma ıgnesı tum hamılelık belırtılerını yasatıyor sana klomen sıslık yapıyor
çatlatma iğnesi bende 1 hafta boyunca resmen nefes darlığı yaptı. hep derin derin nefes almak zorunda hissediyodum kendimi. ilk önce anlamadım 1 hafta devam etti sonra aklıma geldi baktım yan etkilerinde vardı. klomen beni ruhsal olarak çok etkiledi ani değişiklikler yaşayabiliyorum özellikle güneş battıktan sonra yani akşam olunca. kesin hormonlarla ilgili bişey oluyo. of benim bünyem ilaca karşı çok hassas zaten hemen tepki veriyo antibiyotik falan da kullanamıyorum ben :(

çatlatma iğnesi bende 1 hafta boyunca resmen nefes darlığı yaptı. hep derin derin nefes almak zorunda hissediyodum kendimi. ilk önce anlamadım 1 hafta devam etti sonra aklıma geldi baktım yan etkilerinde vardı. klomen beni ruhsal olarak çok etkiledi ani değişiklikler yaşayabiliyorum özellikle güneş battıktan sonra yani akşam olunca. kesin hormonlarla ilgili bişey oluyo. of benim bünyem ilaca karşı çok hassas zaten hemen tepki veriyo antibiyotik falan da kullanamıyorum ben :KK43:
olsun ama o belırtılerı takıbedıp hamıleyım moduna gırme sakın adet gunun gelınce kan testı yapacaksın sen test yaptın mı noldu

yok tatlım ben hamilelik belirtileri diye söylemiyorum zaten ben adet oldum bugün anlamıştım zaten olucağımı. sadece acaba 1 ay ara mı versem diyorum benim bünyem çok hassas çünkü ilaçlar dokundu bana bir ay dinlenip öyle mi devam etsem. mesela sen ne kadar kullandın bunları

yok tatlım ben hamilelik belirtileri diye söylemiyorum zaten ben adet oldum bugün anlamıştım zaten olucağımı. sadece acaba 1 ay ara mı versem diyorum benim bünyem çok hassas çünkü ilaçlar dokundu bana bir ay dinlenip öyle mi devam etsem
bazı drla r oyle yapıor bır ay dınlendırıyor bır ay tedavı yapıor bır ay dınlenmek guzel bakarsın kendılıgınden olur cunku tedavı bır ay daha etsını devam ettırıyor

evet ya bende öyle yapıyım. bana yiyeceklerin içerisine koydukları katkı maddeleri, deterjanlar bile alerji yapıyo ellerimin üzerinde alerjik egzemalar oluyo ki düşün ilaçlar ne yapmaz.

evet ya bende öyle yapıyım. bana yiyeceklerin içerisine koydukları katkı maddeleri, deterjanlar bile alerji yapıyo ellerimin üzerinde alerjik egzemalar oluyo ki düşün ilaçlar ne yapmaz.
ayy inşallah ılaçlara falan gerek kalmadan olur senin bunye hassas

Back
X