hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

oyyy kızlar resmen hamile gibiyim kusmaktan bi hal oldum kabızlık bi taraftan uyku bi taraftan bulantılar zaten hak getire..o_O hiç azalmadı ilacın yan etkisi yaa:KK61: inş bu ay görürüm pozitif sonucu yoksa sanırım bi ay daha dayanamıcam bu ilaca :KK43:
Yok cnm bu ay duser ben dogum yaptim prolaktin tavan yapmis goguslerim sismis kaldirim tasi gibi sertlesmisti bir ay kullandim dostinexi ve normale dondu cnm

evet ya çok zor bişey insan psikolojik olarak yıpranıyo resmen bu işlerle uğraşmaya başladığımdan beri stresten daha sinirli bi insan oldum en ufak şeyde her şeye parlıyorum çünkü kafam yorgun hep aynı şeyi düşünmekten. ilaçlarda çok etkiliyo hep sentetik hormon alıyoruz sürekli vücudu alt üst ediyo. bugün adet oldum zaten canım. ne zaman test yapsam arkasından adet oluyorum heralde hamile olmadığımı anlayınca salıyorum kendimi ve adetim hemen geliyo :) artık kısmet diyorum şimdi yine başla ilaca :KK43:
O kadar benzer seyler yasiyoruz ki...cok yipratici bi surec.ama Rabbim once bize eslerimize ve sevdiklrimize saglik versin.Allaha siginip dualarimizin kabul olacagi gunu beklemeliyiz.

duser cnm hıc tasalanma
sabah bulantı kusmalarına dayanamaz oldum canım ilacı sabah akşam içiyodum artık ikisini de akşama çevircem yani 5mg akşam tek doz olarak. gece daha rahat geçiyo bulantı sabaha az kalmış oluyo tamamen yok olmasa da.. Allahım nasip eder de bu ay hayırlı sağlıklı bi gebeliğin haberini alırım da şu ilaçlardan kurtulurum inş.

Aminnn cnm oyle olucak insallah
sabah bulantı kusmalarına dayanamaz oldum canım ilacı sabah akşam içiyodum artık ikisini de akşama çevircem yani 5mg akşam tek doz olarak. gece daha rahat geçiyo bulantı sabaha az kalmış oluyo tamamen yok olmasa da.. Allahım nasip eder de bu ay hayırlı sağlıklı bi gebeliğin haberini alırım da şu ilaçlardan kurtulurum inş.

O kadar benzer seyler yasiyoruz ki...cok yipratici bi surec.ama Rabbim once bize eslerimize ve sevdiklrimize saglik versin.Allaha siginip dualarimizin kabul olacagi gunu beklemeliyiz.
Aynen Allah hepimize önce ruh sağlığı versin de kafayı yemeden hamile kalalım :) ben zaten hepimizin çocuk sahibi olacağına inanıyorum ama onun yazıldığı bi zaman var ancak o zaman gelebilecek dünyaya. ne kadar yırtınsak da ol demeden olmaz. ben bu ay dinlenme verdim kendime habire ilaç içmek istemiyorum zaten olucaksa olur olmıcaksa da naparsam yapıyım olmaz. kasmaya gerek yok napalım :) ben ilk 2 sene hiç çocuk istemiyodum ben çocuk sevmem ıyy falan diyodum Rabbim cezalandırıyor olabilir :(

Aynen Allah hepimize önce ruh sağlığı versin de kafayı yemeden hamile kalalım :) ben zaten hepimizin çocuk sahibi olacağına inanıyorum ama onun yazıldığı bi zaman var ancak o zaman gelebilecek dünyaya. ne kadar yırtınsak da ol demeden olmaz. ben bu ay dinlenme verdim kendime habire ilaç içmek istemiyorum zaten olucaksa olur olmıcaksa da naparsam yapıyım olmaz. kasmaya gerek yok napalım :) ben ilk 2 sene hiç çocuk istemiyodum ben çocuk sevmem ıyy falan diyodum Rabbim cezalandırıyor olabilir :KK43:
Cezalandiriyor diye dusunme canim.Allah hayirlisini versin.sen istemiyorum desen de olacak olsa olurdu mutlaka.dedigin gibi kastikca olmuyor sanki:)

Arkadaslar şu yumurtlama testlerinden almıştım denedim de anlayan daha önce denemiş olan var mı?

Ben son gunlerde isten cok gec cikiyorum canim.aksamlari da yorgunluktan uyuyakaliyorum.bu yorgunlukla hamile kalabilir miyim bilmiyorum.belki vucudum cok yorgun oldugu icin hamile kalamiyorum.sogan kurune basladim bakalim ise yarayacak mi? sen nasilsin ?
iim nolsun yorgunlukla alakası yok köylerde calışan kadınlar hıc hamıle kalamazdı o zaman

ben denemedım ama ıkı cızgı de aynı koyulukta olunca ertesı gun yumurta ccatlıomus
Hmm 2 gündür biri silik çıkıyo anlamadım ben de ama bugün silik olmasına rağmen daha belirgindi düne göre inşallah yumurtlarım yaa hayırlısıyla döllenir ve sağlıkla devamı gelir inşallah

Hmm 2 gündür biri silik çıkıyo anlamadım ben de ama bugün silik olmasına rağmen daha belirgindi düne göre inşallah yumurtlarım yaa hayırlısıyla döllenir ve sağlıkla devamı gelir inşallah
belırgınlesecek gunden gune en koyu oldugu gun pozıtif olcacak ıyı degerlendır cnm

Back
X