arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlısıyla çocuk sahibi olabiliriz. Ben de pko var. Eşimde de varikosel vardı, kasım ayında ameliyat oldu. Doktor üç ay sonra sperm testi yapabiliriz, siz doğal yollardan devam edin bu sürede dedi eşime. Biz de kasım ayındaki adetimden sonra benim doktoruma gittik. Klomen ve çatlatma iğnesi ile tedaviye başladık ancak o ay olmadı ve 23 aralıkta adet oldum. Dün akşam ise çok hafif pembe renkte akıntım oldu. Daha önceki hastalıklarımda da bazen ilk günlerde böyle başlıyor sabaha adet oluyordum. Sabah kalktığımda bir şey yoktu. İşe geldiğimde ise iç çamaşırımda pembe kahverengi gibi bir leke gördüm. Açık renk değildi. Adet oldum sanarak ped koydum hatta ama sonrasında hiçbir şey gelmedi. Pko hastası olduğum için Progestan kullanıyorum. Bu nedenle ağustos ayından beri adetlerim düzenliydi. Bu ay sağ yumurtalığımda kist oluştuğu için çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi olamadım. Bu nedenle pek de ümidim yok aslında. Ayrıca göğüslerimde ağrı, sızı falan da yok. Sadece her adetten önce olan karnımda şişlik ve kasıklarımda hafif ağrı gibi (tam ağrı da değil aslında) bir şey var. Acaba akşama test alsam mı? Yerleşme kanaması olabilir mi?