- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.681
insallah canim hatta bu durum hamile kalmayi bile zorlastiriyormus...Eewet cnm bulmam lazim kurs hocasi arkadasim var onlar bilirler belki iyi bir hoca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim hatta bu durum hamile kalmayi bile zorlastiriyormus...Eewet cnm bulmam lazim kurs hocasi arkadasim var onlar bilirler belki iyi bir hoca
canim ben kullanmadim ama buralarda okudugum kadariyla 2.cizginin de koyu olmasi gerekiyor..tek cikmis ya belki de yumurtladin ama oncesinde koyu cizgiyi gormemissin..Kızlar ovulasyon testi yapıyorum demiştim ya 2 gündür silik 2 çizgi vardı bugün tek çıktı yumurtlamadım mı sizce![]()
Ayyy insallah hamilesindir cnmmBende beklem3deym.hic adet belirtm yok.sdece goguslerm agrio bgun olmam grekiodu.umarm hamileymdir.karnimda sanki kelebekler ucuyo tuhaf bisey nelki hycandan :)
ay inşallah hamişsindir canım.benimde 28 30 gün arası olur yarını bekliyorum. ama akıntı ve bel ağrım var kırmızılar uyanınca benimle sanırımBende beklem3deym.hic adet belirtm yok.sdece goguslerm agrio bgun olmam grekiodu.umarm hamileymdir.karnimda sanki kelebekler ucuyo tuhaf bisey nelki hycandan :)
Cnm olmadm ben adet smdi gdip test alicam sende durumlar nasil?ben kür uygulamadim ama bu ay cok dikkatli beslendim kahvalti fkan yapmazdm ben.hicbi sorun yok bnde ve esimde cnm.gnc3535 ne zamandır bebek istiyordun sıkıntın neydi ilaç yada kür uyguladınmı bu ay canım
7 aydir istiyorum bu arada.Cnm olmadm ben adet smdi gdip test alicam sende durumlar nasil?ben kür uygulamadim ama bu ay cok dikkatli beslendim kahvalti fkan yapmazdm ben.hicbi sorun yok bnde ve esimde cnm.
Kizlar selam beenim 2.kür klomenim bitti bugun 15.gunumdeyim.2 tane yumurta olusmus biri sagda biri solda.soldaki 21 e 21,5 sagdaki 27 ye 21,5.henuz ikisi de catlamamis.sagdaki biraz fazla buyuk degil mi? Doktor catlar gibi geliyor dedi baska da bisey demedi.bunun normali 20-22 mm diye biliyorum.bu kadar buyuyunce kaliteli olmiyor da ondan mi hamile kalamiyorum acaba.bu kadar buyuk olmasi normal mi? Bilginiz var mi?
Cnm olmadm ben adet smdi gdip test alicam sende durumlar nasil?ben kür uygulamadim ama bu ay cok dikkatli beslendim kahvalti fkan yapmazdm ben.hicbi sorun yok bnde ve esimde cnm.
Canimm sabah yaptim test negatif..2.gunu adetimin glmedi.tekrarlicam bikac gun snra.test yaptınmı canım.haberdar et inşallah pozitif i görüceksin
haydi hayırlısıylan inşallah canımm.haber et olurmu. karın ağrım şiddetlendi ve bel ağrım daCanimm sabah yaptim test negatif..2.gunu adetimin glmedi.tekrarlicam bikac gun snra.
Hadi yaa.gunun gectimi seninhaydi hayırlısıylan inşallah canımm.haber et olurmu. karın ağrım şiddetlendi ve bel ağrım da![]()
Haklisin cok buyumesi iyi degil diye dusunmustum dusundugum gibi demek ki.seninki ne kadar buyumustu? Benim de normalde yumurta olgunlasmasi ile ilgili bir problemim yok ama neden klomen kullandirdi bilmiyorum.bir yerine iki yumurta olussun sansimiz artsin diye mi dusundu bilinmez.madem oyle catlatma ignesiyle de catlatsaydi bari.of cok karisik kafam.Allahim biran once kurtarsin hepimizi biran once kavustursun meleklerimize.biktim artik heray en az uc kere doktora git muayene ol ,ilac kullan ama sonuc yine olumsuz.deneme tahtasi gibi onu yap bunu yap deyip duruyorlar.hep kafamizda soru isareti birakiyorlar.canım bende 2 ay evvel klomen kullandım. ama klomen benim yumurtalarımı fazla büyütmüş ve doktorum işe yaramaz artık dedi. yumurtaların cok büyümesi kalitesizleştiriyormuş. ve dr klomeni kesti kullanmayalım yumurtalıkların normalde daha sağlıklı dedi. bıraktırdı. ve cok kızdım doktoruma boşu boşuna ilaç veriyorlar git kullan gel diyolar ama sonuc hüsran. sanki denek olarak kullanıyorlar.
o gün bu gün tatlım:))Hadi yaa.gunun gectimi senin
ah doracım ne çekiyoruz dr kapıları nda allahım daha fazla imtihan etmesinHaklisin cok buyumesi iyi degil diye dusunmustum dusundugum gibi demek ki.seninki ne kadar buyumustu? Benim de normalde yumurta olgunlasmasi ile ilgili bir problemim yok ama neden klomen kullandirdi bilmiyorum.bir yerine iki yumurta olussun sansimiz artsin diye mi dusundu bilinmez.madem oyle catlatma ignesiyle de catlatsaydi bari.of cok karisik kafam.Allahim biran once kurtarsin hepimizi biran once kavustursun meleklerimize.biktim artik heray en az uc kere doktora git muayene ol ,ilac kullan ama sonuc yine olumsuz.deneme tahtasi gibi onu yap bunu yap deyip duruyorlar.hep kafamizda soru isareti birakiyorlar.