- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.701
Amin canim aminah doracım ne çekiyoruz dr kapıları nda allahım daha fazla imtihan etmesin(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim aminah doracım ne çekiyoruz dr kapıları nda allahım daha fazla imtihan etmesin(
Haklisin cok buyumesi iyi degil diye dusunmustum dusundugum gibi demek ki.seninki ne kadar buyumustu? Benim de normalde yumurta olgunlasmasi ile ilgili bir problemim yok ama neden klomen kullandirdi bilmiyorum.bir yerine iki yumurta olussun sansimiz artsin diye mi dusundu bilinmez.madem oyle catlatma ignesiyle de catlatsaydi bari.of cok karisik kafam.Allahim biran once kurtarsin hepimizi biran once kavustursun meleklerimize.biktim artik heray en az uc kere doktora git muayene ol ,ilac kullan ama sonuc yine olumsuz.deneme tahtasi gibi onu yap bunu yap deyip duruyorlar.hep kafamizda soru isareti birakiyorlar.
Bende de cok buyuk ihtimalle cok buyudu kist oldu bir ay daha cope gitti zaman kaybettik.ben de bir ay daha bekleyip hsg cekilip sonrasinda asilama deniycem.hayirlisi hepimiz icin Allah yardimcimiz olsunbende tıpkı senin gibiydim. yumurtlama problemim yokken klomen deneyelim dedi. ve normalden fazla büyütmüş kist yapmış sende dedi. çatlatma iğnesi boşuna yapmayalım dedi. neyseki şanslıydım adetim birlikte kistimi attım şükür. bu ayda hsg cekildim işte. 2-3 ay bekliycez aşılama için. artık hayırlısı olsun..
Bende de cok buyuk ihtimalle cok buyudu kist oldu bir ay daha cope gitti zaman kaybettik.ben de bir ay daha bekleyip hsg cekilip sonrasinda asilama deniycem.hayirlisi hepimiz icin Allah yardimcimiz olsun
Gene hasta oldumm her seferinde üzülüyorum..hsg de çift boynuzlu rahim ve kıvrımlar fazla denmişti tüpler açık ama hala gebe kalamadım.. tekrr hsg mi çekinsem napsam offf
Gene hasta oldumm her seferinde üzülüyorum..hsg de çift boynuzlu rahim ve kıvrımlar fazla denmişti tüpler açık ama hala gebe kalamadım.. tekrr hsg mi çekinsem napsam offf
ins canımiğneyı vurduktan sonra 12 36 saat arasında yumurtan catlıyor canım ortalama olarak ıgnenın ertesı gunu çatlıyor desek ertesı gununu 1 kabul etcez 12. gün test günün olcak cnm ınsallah guzel haberlerın vardır test gunun coktan gelmıs adet olmadın demı sekerım hamılesındır ınsallah
canım ya bi arkadaşım vardı bekarken pco çıkmıştı aşırı düzensiz adet görüyodu zaten sonra usg kistleri, rahim çiftbaşlı mı perdeli mi ne bişeyleri çıktı. nası ağlamıştı taa bekarken çocuğum olmayacak diye. evlendiği ay hamile kaldı!! 1,5 yaşında dünya datlısı bi kızı var şimdi.Gene hasta oldumm her seferinde üzülüyorum..hsg de çift boynuzlu rahim ve kıvrımlar fazla denmişti tüpler açık ama hala gebe kalamadım.. tekrr hsg mi çekinsem napsam offf
canım ya bi arkadaşım vardı bekarken pco çıkmıştı aşırı düzensiz adet görüyodu zaten sonra usg kistleri, rahim çiftbaşlı mı perdeli mi ne bişeyleri çıktı. nası ağlamıştı taa bekarken çocuğum olmayacak diye. evlendiği ay hamile kaldı!! 1,5 yaşında dünya datlısı bi kızı var şimdi.çift boynuz falan çok önemli bişeymiymiş ki tüplerin açıksa neden tekrar çektirmek istiyosun
yapma canım benim hepimizin imtihanı klasik şeyler söylüyorum ama eşini düşün biz konusup rahatlıyoruz ama onlar bizim gibi değil...Rabbim dualarınızı kabul edecek insallah sabır arkadasım....bende burdayım bende sıkkın ve yorgun muyum ne dün dr dan çıkınca eşimle arabaya yürüyorduk o halimle bir anda eşimin elini bırakıp zıplamaya başladım tepindim oh oh oh kısırım ben kısır diyerek bir nevi depresyon belirtisi buda.
bak işte coşun abi tv8 de anılar şarkısıyla ağlatcak ama şimdi oldumu![]()
iyiyiz canım sen nasılsın...Selam canlarim nasilsiniz