merhaba kızlar,
Yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi. Bende 1,5 yıllık evliyim ve 9 aydır eşimle deniyoruz ama maalesef çocuğumuz olmuyor

ilk denediğimizde yaşadığınız hamilelik belirtilerini ( lekelenme hariç ) hepsini yaşadım ve tamam dedim kesin hamileyim ama sonu hüsran

Çocuk yapmaya karar verdiğimizde bütün tahlilleri yaptırdım jinekolojik muayene oldum sadece HSG çektirmedim ( çok korkuyorum

). Eşimde 2 farklı yerde 15 gün ara ile sperm testi yaptırdı fakat ilk yaptırdığı yerde değerleri düşük çıktı ikincisinde iyiye yakın. En sonunda bi arkadaşımın tavsiyesi ile aralık ayında alanında uzman bir doktora gittim. sperm tahlilinde ilk yaptırdığımız yerin daha güvenilir olduğunu onu baz almamızı söyledi. benim içinde tüplerinde tıkanıklık olduğunu düşünmüyorum dedi. DR a gittikten sonraki ay olmadı adet oldum. sonrasında 2 li dostinex verdi yarım yarım salı ve cuma günleri kullandım. 1 ilaç bittikten sonra salı günü ( 27 ocak ) kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. 26 ocak ve 27 ocak eşimle ilişkiye girdik. Doktorum sanki bu ay hamile kalacakmışım gibi düşük tehditi ve dış gebelik olmasın diye progestan verdi ve 9 şubatta kan testi yaptır dedi. Regl günüm 12 şubat. Ama ben dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi erken gebelik testi yapmamak için

tabi şuan hiç belirti hissetmiyorum. sadece yumurtam çatladığında ve ondan sonraki 4 gün kasıklarımda ağrı oldu ve sık sık idarara çıkıyorum hepsi bu. Umarım artık bu ay olur. Ve Hamiş olan kızlar Allah hepinize sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip eder.