hey Yareppim yaeee git bi ay es geç demek ne kolay geliyo. ya genellemek istemiyorum ama sanki kadın doğumcuların kadınları daha bi çekilmez! insan kadın kadını daha iyi anlar diye düşünüyo ama... benimkinin kimyasal gebeliğimde gebelik yok deyip dışarıya çıkmaya yeltendiği sahne hala gözümün önünde! nası yok yaa diye kalmıştım gözlerimden yaşlar boşanarak.. her hastayla elbette empati yapamazlar ama gebelik kaybı birazcık olsun anlayış gerektiriyo sanki.. iyi etmişsin cnm ısrar ederek. peki iğneyi kendin alabiliyo musun reçetesiz satılıyo mu? kendi doktorunu arayıp sonuçlarını söylesen o iğneye başla derse alıp başlasan falan mesela?
ben de sonuçlarımı görünce çok sevindim canım tsh da düşmüş biraz 4,21 di 4,04 olmuş.prl 30un altı olsaydı daha iyiydi ama bu ay böyle devam etsin inşallah yumurtlarım. netten yumurtlama testlerini de aldım eşimi ikna edip.. ikimiz için de bu ay çok ümitliyim inşallah olucak. müsait zamanında adet tarihimi de güncelleyebilirsin cnm 04.02.2015 sat, 04,03,2015 bat