hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Bu geceyi ve yarını yani bügün 10. Gün yarın 11. Gün degerlndirememistik. Geçen aylarda zaten bi bu aralığı bu sefer degerlndirememistik. Boşa zaman geçirmiş ovulasyon günü hesaplayicilarla
tabı canım bıgece yarın ust uste yapın bır gun ara verın tekrar ıkı gun ust uste yapın

Aynennnn cnm ne guzel anladin beni kurban oldugum rabbimin bir bildigi var ama zaman cok agir isliyo ewet zamani var bebegim gelecek ama zaman gecmio kuzum cok iyi anladin beni tesekkur ederim
damdan duseninhalinden damdan dusen anlarmis canim bir yil bana zor geldi 4 daha zor allah yardimcimiz olsun hayirliysa olsun hayirsizsa olmasin canim napalim evet doktorumuz ayni iyi gibi geldi bana ama ilk kez gittim bakalim neler olacak tamam canim yarayi surekli kontrol ettirecegim bende her ay yumurtlamiyormusum doktor oyle dedi

damdan duseninhalinden damdan dusen anlarmis canim bir yil bana zor geldi 4 daha zor allah yardimcimiz olsun hayirliysa olsun hayirsizsa olmasin canim napalim evet doktorumuz ayni iyi gibi geldi bana ama ilk kez gittim bakalim neler olacak tamam canim yarayi surekli kontrol ettirecegim bende her ay yumurtlamiyormusum doktor oyle dedi
ben bu aydan sonra sogan kurune baslıycam adetım duzenlı olsun ıstıyorum yaza kadar sonrasında tup bebek için de kılo vermem gerekıyor dı mı bu 5 ayı fırsat olarak degerlendırmem laızm 5 kılo versem 25 edıyo dal gıbı olurum ama ıste dırenc gosterıyo ben ıradelı olamıyorum olmuyo falan ama bu sefer kımseye dıyet yapıorum demıycem spor yaparken ınsanların gozune sokmuycam spora gıdıyorum dıye sevkım kaçıo bı sure sonra çaktırmadan yapacagım ama benım kılo verme zamanım mart hazıran arası o arada ne kadar verebılırsem kardır

ben bu aydan sonra sogan kurune baslıycam adetım duzenlı olsun ıstıyorum yaza kadar sonrasında tup bebek için de kılo vermem gerekıyor dı mı bu 5 ayı fırsat olarak degerlendırmem laızm 5 kılo versem 25 edıyo dal gıbı olurum ama ıste dırenc gosterıyo ben ıradelı olamıyorum olmuyo falan ama bu sefer kımseye dıyet yapıorum demıycem spor yaparken ınsanların gozune sokmuycam spora gıdıyorum dıye sevkım kaçıo bı sure sonra çaktırmadan yapacagım ama benım kılo verme zamanım mart hazıran arası o arada ne kadar verebılırsem kardır
Ben sogan kurunu yani o da ayni bilmiyorum ama zayiflamak icin yillar once sogani haslayip suyunu icmistim cok hasta oldum bir hafta kendime gelemdim insallah sana faydasi olur kimseye soyleme tabi canim zumba dansi falan cok iyi diyorlar bende baslicam ama bakalim ne zaman

Arkadaşlar bu sitedeki hesaplayicilariinda buldum. Çok ilginc' diğer hesaplayicilarla gibi değil, benim birkaç gündür yaptığım ovulasyon testine uygun gidiyor. Normal hesaplayicilariinda adet döngüsü 28 gün hesaplarKEN (15 OCAK 12ŞUBAT ) bu sitede 25 gün hesapliyor' bu hesaba göre geçen 2 ayda kaçırdığım günleri yakalamış oluyorum. Umut dünyası işte :(
http://www.babyhopes.com/ovulation-calendar.html

Vermiş olduğun faydalı bilgi için teşekkür ederim öncelikle..
çakşir kökü ve keçi boynuzu alıp eşime uygulamayı düşünüyorum ,ama gün aşırı olur mu muammalı :(
Allahım istediği zaman olmuycak şey yok ama tabi doğanın güzel nimetlerinden de faydalanmak gerekiyor.

Arkadaşlar akintimi ve ovulasyon testini değerlendirdim, ama bugünden sonrada adet gunume kadar calışmalara devam edicem, eğer gebe kalırsam başta ALLAH a ve ınofolık e ve yabancı sitedeki ovulasyon günü hesaplayicilarinada borçlu olucam. Herşeyi tahliller hormonlar normal olupta gebe kalmamak uzuyor insanı :( Rabbim hepimize hayırlısı ise evlatlar versin' amin. ..

arkadaşlar bugün 23 şubat ve adetimin ilk gününden sayarsak 12 günü, ultrasona girdim yumurtalarım çatlamış, adetin 5. günü çok olduğunu soylemıstı doktor. burdan ne anlıyoruz ovulasyon hesaplayıcıları hikaye ..... 28 günde bir adet oluyorum, hiç sekmez, ama ovulasyon testi ve akıntımdan takip ettim. gerçekten bugun sabah yumurta akı kıvamında bir şeffaf akıntı geldi iki parmak arasında uzayan, Allahtan dün akşamı değerlendirdik. öğrendiğime göre yumurta çatladıktan 12 saat içerisnd een iyi döllenme yeteneğine sahipmiş, yani bize ovulasyon gununden önce ılışkşye başlamak kalıyor. çünkü gününü saatini denk getirmek zor :(

Kızlar bugün 10. Günüm. 4 saat şu inmedi yemek yemedi test öncesi. Sizce yumurtlama yalın Mi? Eki Görüntüle 1425999
bugün 13. Gün arkadaşlar. LH seviye iyice düştü. Gördüğünüz gibi ovulasyon hesaplayicilariinda 14. Gün yumurtlama gösteriliyor. Iyi test yapıp akintisi da takip etmişim. Gerçekten gebe kalmadan birkaç ay öncesinden ovulsyn testi ve akinti takibi yapmak gerekiyr
20150224_174014.webp

Arkadaslar merhabalar, ben 1,5 ay once yazmistim klomen tedavisine basliyorum diye. Tedaviye basladigimiz ilk ay hamile kaldim. Ama hala soktayiz cunku 3 tane kesemiz var. Icleri de dolu cok sukur. Suan 7.haftadayim. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim. Insallah yolunda gider hersey. Sizlerle paylasmak istedim :)

Arkadaslar merhabalar, ben 1,5 ay once yazmistim klomen tedavisine basliyorum diye. Tedaviye basladigimiz ilk ay hamile kaldim. Ama hala soktayiz cunku 3 tane kesemiz var. Icleri de dolu cok sukur. Suan 7.haftadayim. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim. Insallah yolunda gider hersey. Sizlerle paylasmak istedim :)
maşallah yaaaa :) darısı başıma :) benimde adetimin 5. gunu cok yumurtam vardı, 22 gun sonra adetten 1 gun önce yumurtalarımın çoğunun çatladığını söyledi :) inşallah bu ovulasynda 2 tanesi döllenmiştir yaaaaa inş :)

maşallah yaaaa :) darısı başıma :) benimde adetimin 5. gunu cok yumurtam vardı, 22 gun sonra adetten 1 gun önce yumurtalarımın çoğunun çatladığını söyledi :) inşallah bu ovulasynda 2 tanesi döllenmiştir yaaaaa inş :)
bu arada 3 tane olduğunu ilk kontrolde mi gördü dr?

merhaba,
kolamenle 3üz mü olacak şimdi

merhaba,
kolamenle 3üz mü olacak şimdi

Evet saqelenge, ailede hiç yok, uzun süredir de olmuyordu uğraştığımız halde, klomen kullandığımızın ilk ayı 3 kese oluştu. İnşallah problemsiz geçerde 3 üz annesi olabilirim.

Umudumvar35 umarım gönlüne göre olur. Doktor çoğul gebelik çok istediğimiz birşey değil diyor, çok riskli ve benim önceden bir düşük hikayem var. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diyorum şuan.

evet ilk kontrolde 3 kese ve iclerinde birer nokta gorunuyordu.[/QUOTE
Evet saqelenge, ailede hiç yok, uzun süredir de olmuyordu uğraştığımız halde, klomen kullandığımızın ilk ayı 3 kese oluştu. İnşallah problemsiz geçerde 3 üz annesi olabilirim.

Umudumvar35 umarım gönlüne göre olur. Doktor çoğul gebelik çok istediğimiz birşey değil diyor, çok riskli ve benim önceden bir düşük hikayem var. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diyorum şuan.
bende 4 aylık evliyim, çocukları çok seviyrm ve 34 yasındaym ama hormonlarım yum reservim herşeym cok iyi ama gebe kalamadım bir türlü, aslında hamilelik risk benim için, alerji ve astımım var. ilaçlarımı hamile kalmadan bıraktık, şu an zar zor nefes alıyrm, hayrlısı artık.

Back
X