hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Evet saqelenge, ailede hiç yok, uzun süredir de olmuyordu uğraştığımız halde, klomen kullandığımızın ilk ayı 3 kese oluştu. İnşallah problemsiz geçerde 3 üz annesi olabilirim.

Umudumvar35 umarım gönlüne göre olur. Doktor çoğul gebelik çok istediğimiz birşey değil diyor, çok riskli ve benim önceden bir düşük hikayem var. Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diyorum şuan.

hayırlısı olsun canım darsı başımıza artık

Herkese iyi akşamlar Rabbim hayırlı zamanda hayırlı çocuklar kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize, ben pko hastasıyım tüplerim açık hatta bugün adetimin 5. Günü doktorum klomen verdi , 2 senelik Evliyim ilk evliliğimden 13 yaşımda bir kızım var 10 yıl sonra tekrar evlendim eşimle bebek istiyoruz her ay bir umut Heray bir hayal anlam yüklüyorum bu defa klomenle acaba olur mu diye düşünüyorum çok heyecanlıyım

Kizlar bu arada gecenlerde Mardinli bi abla soyledi.dusuk yaptiktan sonra kirklanmak gerekiyormus.onlarda sık sık yapilirmis 40 banyosu.bana tarif etti yaptim ben de.bu konuda bilgisi olan var mi?

Klomen kullanan var mı?
Bana inofolic verdi doktor sadece. Kan test sonuçlarını bekliorum geçen perşembe yaptırdım 1 hafta oldu açıklanamadı hala anlamadım hiç bişey devlette yaptırmıştım sonuçlaeıma göre sr bi ilaç daha ekleyebilirim dedi ama sonucu bi görebilsem

Kizlar bu arada gecenlerde Mardinli bi abla soyledi.dusuk yaptiktan sonra kirklanmak gerekiyormus.onlarda sık sık yapilirmis 40 banyosu.bana tarif etti yaptim ben de.bu konuda bilgisi olan var mi?

Batıl inançlar bunlar.. Ama psikolojik olarak rahatlayacaksanız sakınca yoktur herhalde

Ben klomen kullaniyorum.ilk 2 ay olumlu sonuc alamadik.bu ucuncu ay bakalim ne olacak.bu da olmazsa asilama ve tup bebek yontemlerine gecilecek.
Benim eşim aşılamaya çok sıcak bakmıyor bugün klomende ikinci günün bakalım , yalnız kanamam çok ve Ağrılı geçiyor

Bana inofolic verdi doktor sadece. Kan test sonuçlarını bekliorum geçen perşembe yaptırdım 1 hafta oldu açıklanamadı hala anlamadım hiç bişey devlette yaptırmıştım sonuçlaeıma göre sr bi ilaç daha ekleyebilirim dedi ama sonucu bi görebilsem
Hayırlı sonuç alırsın umarım canım

Benim eşim aşılamaya çok sıcak bakmıyor bugün klomende ikinci günün bakalım , yalnız kanamam çok ve Ağrılı geçiyor
Benim esim de sicak bakmiyordu ama uc senenin sonunda dedigime geldi.doktor ilk tavsiye ettiginde yaptirsaydik belki de kucagimiza almistik.esine soyle zaman kaybetmeyin kuzum ne gerekiyorsa biran once yapin.hem senin neden kanaman var ki ? Adetliykwn mi basladin klomene

Canım sonuçlarını naldın mı?

Benim esim de sicak bakmiyordu ama uc senenin sonunda dedigime geldi.doktor ilk tavsiye ettiginde yaptirsaydik belki de kucagimiza almistik.esine soyle zaman kaybetmeyin kuzum ne gerekiyorsa biran once yapin.hem senin neden kanaman var ki ? Adetliykwn mi basladin klomene
Ewet öyle olmuyor mu

merhaba
bende 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum hiç bi sorun yok demesine rağmen doktorun olmadı bu ay clomen verdim 5 gün onu kullandım arkasından da çatlatma iğnesi yaptı şu an iğneden sonra ki 6. günümdeyim çatlatma iğnesine rağmen hamile kalamayan var mı korkuyorum :KK16:

Back
X