hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

benimde 1 hafta kaldı adetime, bukadar heyeccanla olmamayı bekleyeceğimi düşünmezdim. bu 3. ay. eğer yine adet olursam eşimde gidicek bakalım doktora bende pkos var, eşimdede bişi çıkarsa naparım bilmem. biz aslında yaz sonu düşünüyoduk. ama ağustosa denicem hemen o ay hamile kalcam diye.(bukadar kolay olmayacağını kestiremedim tabi) çünkü adetim çok düzenli. folik asit versin diye doktora gittim oda pkos deyince yıkıldım. hemen başladık çalışmaya. bakalım 6 martta adet olmam lazım. sonuç ne olacak. ama beklemek çok zor :/

bugün 13. Gün arkadaşlar. LH seviye iyice düştü. Gördüğünüz gibi ovulasyon hesaplayicilariinda 14. Gün yumurtlama gösteriliyor. Iyi test yapıp akintisi da takip etmişim. Gerçekten gebe kalmadan birkaç ay öncesinden ovulsyn testi ve akinti takibi yapmak gerekiyr
Eki Görüntüle 1430359
Ovulasyon testi ise yaramıyor mu canım anlamadm

Ovulasyon testi ise yaramıyor mu canım anlamadm
Ovulasyon testinin kaliteli ise yarıyor. Internetteki ovulasyon günü hesaplayicilari pek ise yaramiyor. Çünkü herkese göre değişir. Bunu farkettim. Akıntısı takip etmek ve ovulsyn testini düzgünce yapmak yeterli' tabi hiçbir hormonal bozukluk yoksa Herşeyi niz normalde ve yumurtluyorsaniz. 21.de kontrole gidicem progesteron için.

merhaba
bende 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum hiç bi sorun yok demesine rağmen doktorun olmadı bu ay clomen verdim 5 gün onu kullandım arkasından da çatlatma iğnesi yaptı şu an iğneden sonra ki 6. günümdeyim çatlatma iğnesine rağmen hamile kalamayan var mı korkuyorum :KK16:
İnşallah iğne ve ilaç işe yaramıştır içini ferah tut arkadasım güzel düşün güzel şeyler olsun

benimde 1 hafta kaldı adetime, bukadar heyeccanla olmamayı bekleyeceğimi düşünmezdim. bu 3. ay. eğer yine adet olursam eşimde gidicek bakalım doktora bende pkos var, eşimdede bişi çıkarsa naparım bilmem. biz aslında yaz sonu düşünüyoduk. ama ağustosa denicem hemen o ay hamile kalcam diye.(bukadar kolay olmayacağını kestiremedim tabi) çünkü adetim çok düzenli. folik asit versin diye doktora gittim oda pkos deyince yıkıldım. hemen başladık çalışmaya. bakalım 6 martta adet olmam lazım. sonuç ne olacak. ama beklemek çok zor :/
Az kalmış 6 marta hadi Hayırlısı olsun inşallah bende de var OkO ElindeSenin sorun vardı inşallah benimde bu ay tutar bebeğim :) birde genelde ikiz gebelik oluyor diyorlar duydunuz mu sizde böyle bir yorumu

Catlatma ignesinden sonra ki günler de doktoru tekrar gel diyen oldu mu ben bugün gidemedim ne için çağırdı sizce bileniniz var mi :KK43:

C
Bu konuda biraz acizim içimi ferah tutmak endişe etmemek elimde olmuyo bugünden başladım korkmaya daha bi hafta var adetime inş hamile kalmisimdir gerçi hic öyle de hissetmiyordum ki
Çok erken başlamışsın tedaviye, 5 ay ne ki... doktorunun da bu kadar erken klomen vermesine şaşırdım. Yani beklemek tabiki zor ama 5.ay tedaviye başlamak için erken değil mi, hele de hiçbir sorunun yoksa...

slm kızlar bızde aralıktan berı basladık calısmalara yumurtlama takıbı eslıgınde ılıskı yapıyoruz ama henıuuzz bı sonuc yokk...adetım 2 gun once bıttıı bu ay esım hergun ılıskı denyeelım dıyo sızce hergun mu 2 gunde bır mı ılsıkı ıyı ? kararsızımm..

C

Çok erken başlamışsın tedaviye, 5 ay ne ki... doktorunun da bu kadar erken klomen vermesine şaşırdım. Yani beklemek tabiki zor ama 5.ay tedaviye başlamak için erken değil mi, hele de hiçbir sorunun yoksa...
Demek ki yumurtalamakta bi sorun gördü henüz test bile yapmadım belki de bu ay ilaç kullanmama rağmen allah korusun olmayabilir.ne biliyim ben israrla gittim doktora olur nasıl olsa yaa diye rahat olamadim ama dediğin gibi 1 seneye kadar olmaması normalmis

slm kızlar bızde aralıktan berı basladık calısmalara yumurtlama takıbı eslıgınde ılıskı yapıyoruz ama henıuuzz bı sonuc yokk...adetım 2 gun once bıttıı bu ay esım hergun ılıskı denyeelım dıyo sızce hergun mu 2 gunde bır mı ılsıkı ıyı ? kararsızımm..
İki güne bir deneyin bence çünkü spermler 2 gün rahimde bekliyor zaten bide yumurtlama zamanın da ki kasığından olacak ağrıya dikkat et

Pff kızlar adet yaklaşıyor 10. Aya gircem bu ayda olmazsa elimde dünya kadar gebelik testi var hiççç canım çekmiyo bakmaya moral motivasyon da sıfıra indi klasik adet öncesi günler :( zayıflama işide sarmıyor tatil hayali de yetmiyo eksik bişey var işte hep mi vardı onu da bilmiyorum :( yok yok ben kesin adet olucam

Pff kızlar adet yaklaşıyor 10. Aya gircem bu ayda olmazsa elimde dünya kadar gebelik testi var hiççç canım çekmiyo bakmaya moral motivasyon da sıfıra indi klasik adet öncesi günler :KK43: zayıflama işide sarmıyor tatil hayali de yetmiyo eksik bişey var işte hep mi vardı onu da bilmiyorum :KK43: yok yok ben kesin adet olucam
canim umit hep olmali bak benim 12. ayda oldu sukurler olsun...elbet bir gun olacak insallah...guzel hanerlerinizi okuyacagim sizin de...

Bu konuda biraz acizim içimi ferah tutmak endişe etmemek elimde olmuyo bugünden başladım korkmaya daha bi hafta var adetime inş hamile kalmisimdir gerçi hic öyle de hissetmiyordum ki
merhabalar benimde hemen hemen adetime 1 hafta var, sıvı beyazımsı akıntınız oldumu ovulasyndan sonra ?

Az kalmış 6 marta hadi Hayırlısı olsun inşallah bende de var OkO ElindeSenin sorun vardı inşallah benimde bu ay tutar bebeğim :) birde genelde ikiz gebelik oluyor diyorlar duydunuz mu sizde böyle bir yorumu
merhabalar benimde hemen hemen adetime 1 hafta var, sıvı beyazımsı akıntınız oldumu ovulasyndan sonra ?

valla canım oldu o zaten ovulasyon belirtisi yanılmıyorsam. ama herkese göre değişebiliyor. diğerinde olan şey sende aynı belirti olcak diye kesin bişi yok, ben öyle çok umutlanıp testte negatif gördüğüm için artık beklemeye karar verdim. adet olmazsamda en az 1 hafta test falan yapmayacağım.

Back
X