- 23 Şubat 2015
- 157
- 100
- 38
- 36
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.401
neyse.. ben yatar :) iyi geceler adrebılmıom kı ben oranın varlıgından da habersızımama ılerdxe feys grubu kurabılırız çok samımı guvendıgımız kişilerle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse.. ben yatar :) iyi geceler adrebılmıom kı ben oranın varlıgından da habersızımama ılerdxe feys grubu kurabılırız çok samımı guvendıgımız kişilerle
Gunaydin ben ise gider :)neyse.. ben yatar :) iyi geceler adre
Oo maşallah :) hayırlı işler o zaman :)Gunaydin ben ise gider :)
Allah razi olsun canim yeni mi uyandi.Oo maşallah :) hayırlı işler o zaman :)
allah beterinden korusun ama gerçekten çok zor dört gözle bekliyoruz adetgününü gelmesin diye ama gelince insan yıkılıyor , sanki hiiç ömür boyu olmayacak gibi geliyor ama inşallah olacak bir gün bizim de bebeklerimiz olacak inşallah sağlıklı sihattli olmazsa da ne yapalım ama adet olunca insan bir iki gün şoku atamıyor üstünden sabır canım sabırKimlere derdimi anlatayım napayım bilmiyorum. Buraya yazıyorum, napacagimi şaşırdığım için... napayım ne edeyim ben yaaaa. Olmuyor işte olmuyor![]()
Yazacaz biz de canim merak etme sabredicez gelecek o gunlerbaşka sayfalarda mesela bir derdim vara falan bakarken altta o kaç aylık hamile olduğu falan yazıyor ya içim gidiyorbir gün bende böyle yazabilecek miyim
(( hepimiz için hayırlısı.........
Ayyy olsun saglik olsun da mantarin gecsin omrumuz oldukca yapariz o isleri insallahhaçıkçası balta vuruldu çabalarıma mantar oldum.en az bir hafta uzak durmam lazım bu işlerden![]()
Gel buyur aramiza hosgeldin anlat bakalim kac zamandir ugrasiyorsun ben 4 yildir ugrasiyom 4 hamileligim var 2si kimyasal ikisi buyuk nasip degilmis onlar simdi yeniden kollari sivadik bebek yapmak icinSelam kizlar bende uzuuun bir aradan sonrz KK ye geri dondum baktim sizin topik ilginc geldi yillardir Anne olmaya calisan biri olarak bilgi alisverisinde bulunmak istedim...
protein agirlikli beslensen nasil olur yogurt peynir yumurta et balik karbonhidrat tuketme yulaf kepegi ya da bulgur ye bep boyle et balik tavuk beslen yumus kalitesini arttirdigini duymustumHosbuldum canim,5 sene olcak benimde bir kimyasalim var benimse iki asilama negativ bitkisel bir takim seyler denedim ama olmuyor dusuncesi beni cok yipratti uzdu ....bir senedir ara verdim siteye bile girmedim aglama krizleri falan filan heleki gebelik haberleri duyunca gunlerce yatiyordum cok sukur atlattim.yine buralardayim.buarada iki rahim filmi cekildim,temiz.hormon tahlilleri temiz sperm tahlilleride cok cok iyi,bende yumurtlama sorunu var yani kalitesiz yumos oluyor
Aynen burjucum sabir dua sabir dua azmi cektik aglama krizlerini azmi yasadik ama artik vardir bir bildigi diyip elimizden geleni yapip gerisini O na birakacagizMerhaba kızlar :) savruk zeynep ne oldu kujum sana. Uzmeyin kızlar kendinizi inşallah olacak bizim de bebislerimiz. Bu süreçte sabir motivasyon ve stresten uzak olmamız gerekiyor kızlar.
Tatlim zaten o yumurta sut yogurt peynir yemeye bayiliyorum ama balik yiyemiyorum maalesef. Bal tarcin corek otunu cok duydum ama yapmak nasip olmadi bu ayki adetimle tekrardan asilama deniycez klomen progestan ovitrelle bakalim heycanla bekliyorumprotein agirlikli beslensen nasil olur yogurt peynir yumurta et balik karbonhidrat tuketme yulaf kepegi ya da bulgur ye bep boyle et balik tavuk beslen yumus kalitesini arttirdigini duymustum