hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Herkese merhabalar kızlar ben de sizin gibi her ay umutla çabalıyorum. 1 buçuk yıldır çabalıyorum. .. :KK61: adetlerim de çok düzensiz günüm geçti mi geçmedimi anlayamıyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun... :KK51:

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3 Lh 12.4 prolaktin 9.3 progesteron 0.57 tsh 0.42 e2 38.4 ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Kizlar gecen hafta bat tarihini burda kovaladim ama 2 gun geckmeyle yine hasta oldm. 3 gun duznli geldi ilk gun cok sancili gecti. 4. Gun birden cok azaldi. Ve adet gunumden beride mide bulantim var. Ole kuscak kadar degil ama beni rahatsiz edicek kadar var. Sizce mumkunmudur. He bu arada bat tarihi gecince hamilelik testi yapmistim negatif cikmisti.

Kizlar gecen hafta bat tarihini burda kovaladim ama 2 gun geckmeyle yine hasta oldm. 3 gun duznli geldi ilk gun cok sancili gecti. 4. Gun birden cok azaldi. Ve adet gunumden beride mide bulantim var. Ole kuscak kadar degil ama beni rahatsiz edicek kadar var. Sizce mumkunmudur. He bu arada bat tarihi gecince hamilelik testi yapmistim negatif cikmisti.
Tamamen bittiyse bir test daha yap cnm bosa umutlanirmak istemem ama oyle seyler olabiliyor. Bizim bi tanidik bas donmeleri halsizlikler yasamis ama normal adet oldugu icin anlamams sonra idrar testi yapmis negatif cikmis belirtilerdevam edince kan tasti yaptirmis 2 aylik hamileymis...

Tamamen bittiyse bir test daha yap cnm bosa umutlanirmak istemem ama oyle seyler olabiliyor. Bizim bi tanidik bas donmeleri halsizlikler yasamis ama normal adet oldugu icin anlamams sonra idrar testi yapmis negatif cikmis belirtilerdevam edince kan tasti yaptirmis 2 aylik hamileymis...

Hadi yaa. Tamamen bitmedim. Dun aksamda ovulasyon testiyle denedim ondada cikmadi ama yinede kurt dustu icime. Yarin saclarimi boyaticam ertesi gunde lazerim var. Ama suphe duyunca gidip gitmemekde kararsiz kaldim

Merhaba arkadaşlar ben de sizin gibi 10 aydır annelik için çabalıyorum. Her ay bir umut işte. Adetimin ilk günü ve moralim çok bozuk yine. Hayırlısı diyorum isyan yok.

Kızlar bir de siz bütün testlerinizi yaptırdınız mı?? Kan testim iyi çıkmıştı gebelik istemeden hemen önce yaptırdığımda. Yumurtalıklarım temiz çıktı, adetim düzenli, hsg çektirdim tüpler açık rahim normal, eşimin sperm testi de gayet iyi. Doktor 3 4 ay daha deneyin dedi ama ben hormon testini de yaptırsam diyorum bi o kaldı çünkü. Fikirlerinizi paylaşırmısınız? Onu dayaptırayım mı adetliyim hazır. Siz nasıl bir yol izliyosunuz?

Kızlar bir de siz bütün testlerinizi yaptırdınız mı?? Kan testim iyi çıkmıştı gebelik istemeden hemen önce yaptırdığımda. Yumurtalıklarım temiz çıktı, adetim düzenli, hsg çektirdim tüpler açık rahim normal, eşimin sperm testi de gayet iyi. Doktor 3 4 ay daha deneyin dedi ama ben hormon testini de yaptırsam diyorum bi o kaldı çünkü. Fikirlerinizi paylaşırmısınız? Onu dayaptırayım mı adetliyim hazır. Siz nasıl bir yol izliyosunuz?

Canim ben de senin yaptirdiklarini aynen yaptirdm hormon testi de dahil bir sıkıntı cikmadi esimde morfoloji sıkıntısı var ama asilama yaptirirken yikama isleminden sonra kalan sperm sayisi ve kalitesi gayet iyiydi... Ben artk doktorumu değiştircem bayramdan sonra

Canim ben de senin yaptirdiklarini aynen yaptirdm hormon testi de dahil bir sıkıntı cikmadi esimde morfoloji sıkıntısı var ama asilama yaptirirken yikama isleminden sonra kalan sperm sayisi ve kalitesi gayet iyiydi... Ben artk doktorumu değiştircem bayramdan sonra
Teşekkürler yorumun için balbadem bilemedim ben de ne yapsam karıştı kafam.
Bi sebep olması mı iyi olmaması mı karar veremiyorum bazen :/ hayırlısı olsun. inş biz de anne olabiliriz bi gün

Teşekkürler yorumun için balbadem bilemedim ben de ne yapsam karıştı kafam.
Bi sebep olması mı iyi olmaması mı karar veremiyorum bazen :/ hayırlısı olsun. inş biz de anne olabiliriz bi gün

Aynen cnm doktor bi sebep yok diyip durdu 1 yildir gelen giden yok bu yuzden 2. Bi doktora gitmeyi dusunuyorum.

mrb kızlar bende 4-5 aydır çabalıyorum ama olmadı hala .
ocak ayında kürtaj oldum . adet düzenim şaşırdı iyice
klomen ve iğne kullandım geçen ay.
adet olmadım he dedim geldi miniğim heralde :) kostum dra bişey yok :KK43:
1 tane yumurtam kiste dönüşmeye baslamıs hala umut var korunma dedi. :KK51:
hala adet olmadım olmazsan bayramdan sonra gel dedi
öle işte :KK22:

Aynen cnm doktor bi sebep yok diyip durdu 1 yildir gelen giden yok bu yuzden 2. Bi doktora gitmeyi dusunuyorum.
İnş en kısa zamanda sonuç alırsın ve güzel haberler verirsin. Kimseyi tanımama rağmen burda uğraşıp bekleyip hamileyim diyenlere gerçekten seviniyrm. Allah hepimize nasip etsin

mrb kızlar bende 4-5 aydır çabalıyorum ama olmadı hala .
ocak ayında kürtaj oldum . adet düzenim şaşırdı iyice
klomen ve iğne kullandım geçen ay.
adet olmadım he dedim geldi miniğim heralde :) kostum dra bişey yok :KK43:
1 tane yumurtam kiste dönüşmeye baslamıs hala umut var korunma dedi. :KK51:
hala adet olmadım olmazsan bayramdan sonra gel dedi
öle işte :KK22:

O klomen + igne omre bedel zaten yaaaa insani pompayla sisiriyorlar bi de üstüne sinir bozuklugu yapiyor... :KK53:

İnş en kısa zamanda sonuç alırsın ve güzel haberler verirsin. Kimseyi tanımama rağmen burda uğraşıp bekleyip hamileyim diyenlere gerçekten seviniyrm. Allah hepimize nasip etsin

Amiiin cnm hepimize insallah...:KK51:

Back
X