hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3 Lh 12.4 prolaktin 9.3 progesteron 0.57 tsh 0.42 e2 38.4 ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım
Merhaba, ultrason görüntüsü nasıldır bilemem ama hormon testi sonuçları polikistik overe işaret ediiyor ve bu rahatsızlıkta da kilo ve stres en büyük düşman... Adet düzenleriniz nasıl ? muhtemelen düzensizlik olabilir onun için günde 2-3 defa 6 ay boyunca hayıt otu kullanmanızı tavsiye ederim ve klasik bir söylem ama pko da yumurtlamaya en büyük katkı kilo vermek birkaç kilo bile olsa fayda sağlayabilir...Allah tüm bekleyenlere nasip etsin hayırlısıyla...

Merhaba, ultrason görüntüsü nasıldır bilemem ama hormon testi sonuçları polikistik overe işaret ediiyor ve bu rahatsızlıkta da kilo ve stres en büyük düşman... Adet düzenleriniz nasıl ? muhtemelen düzensizlik olabilir onun için günde 2-3 defa 6 ay boyunca hayıt otu kullanmanızı tavsiye ederim ve klasik bir söylem ama pko da yumurtlamaya en büyük katkı kilo vermek birkaç kilo bile olsa fayda sağlayabilir...Allah tüm bekleyenlere nasip etsin hayırlısıyla...
merhaba canım oncelıkle cevabın ıcın tesekkurler polıkıstık over yok bakıldı usg sadece miyon oldugunu soykedı onunda gebelıge engel olmadıgını soykledı sadece mıyon oldugunu aklımıza yazalım dedı benım sorunum catlamıyor yumurtalarım progesteron cok dusuk cıktı 1,04 kılo verebılsem okadar cabalıyorum hormon testlerı tsh triodlerde ıyı bılmıyorum senın ngebelık varmı yada tedavımı goruyorsun

merhaba arkadaşlar polikistikover olanlar :( zayıflamanız lazım ve zayıfalasnızda kilo alacaksınız bu bi kesin hayatınızdan sporu eksik etmiyceksiniz spor sizin herşeyiniz olucak yoksa eskiye dönüdürüyor o kistler ben yaşadım ;:) kaç kere hemde kaç kere .2 yıldır spor salonuna gidemiyorsum şehir değişikliğinden şimdi eski halime geldim yarın yazılıyorum yıllık paket olarak . bu böle devam edicek ..

IMG-20150722-WA0000~2.webp
kizlar o kadar zamandan sonra esimde doktora gitti test sonuclari bunlar bilgisi olan var mi acaba bana yardimci olabilcek. Henuz doktora gosteremedik is durumundan

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

Merhaba kizlar bizimde 1 bucuk yildan beri bebegimiz olmuyor. Adetlerimde duzensizdi. 4 aydir adetlerim duzene girdi. 28 gunde olmasi gereken sekilde oluyorum. Bu ayin 4unde adet oldum. Simdi agustosun 1 inde olmam lazim. Benim hemen hemen 1 haftadir sol kasik agrim var. Surekli degil. Yoruldugumda ayaktayken bicak saplanmasi gibi bir sizi hissediyorum. Tahmini yumurtlama gunum 18iydi o gunden beri akintim beyaz kivamli. Bicak saplamasi gibi sizilarim var. Sizce bir ihtimal sizce olabilir mi ? 7 gun var adetime.

Merhaba kizlar bizimde 1 bucuk yildan beri bebegimiz olmuyor. Adetlerimde duzensizdi. 4 aydir adetlerim duzene girdi. 28 gunde olmasi gereken sekilde oluyorum. Bu ayin 4unde adet oldum. Simdi agustosun 1 inde olmam lazim. Benim hemen hemen 1 haftadir sol kasik agrim var. Surekli degil. Yoruldugumda ayaktayken bicak saplanmasi gibi bir sizi hissediyorum. Tahmini yumurtlama gunum 18iydi o gunden beri akintim beyaz kivamli. Bicak saplamasi gibi sizilarim var. Sizce bir ihtimal sizce olabilir mi ? 7 gun var adetime.
İnşallah vardır bebiş canım ama inan düşündükçe beynimiz bize oyunlar oynuyor,ben kaç kere mide bulantısı baş dönmesi yaşadığımı sayamadım bile ama hala olmadı bebiş. O yüzden sakin bir şekilde beklemekten başka çaremiz de yok.

İnşallah vardır bebiş canım ama inan düşündükçe beynimiz bize oyunlar oynuyor,ben kaç kere mide bulantısı baş dönmesi yaşadığımı sayamadım bile ama hala olmadı bebiş. O yüzden sakin bir şekilde beklemekten başka çaremiz de yok.

beklemekten baska caremiz elbet yok canim. Eskiden cok sabirsizlikla beklerdim bu ay akrabalarin dugunu.vs. Derken gunler gecti. Dugunde kosusturmaca derken kasigima ani.bir bicak saplamasi gibi bir sizi giriyor. Oturuyorum geciyor. Gecen ay bu agriyi yasamadim. Bu ay cok tuhafti vucudum. Goguslerimde cekilme sizi hissettim ama gecti. 1 bucuk.senede denemedigim sey kalmadi. Klomen igneler hsg bir suru sey. Esimdede bir sıkinti yok baktirdik. Sebepsiz bir sekilde olmuyor.

Selam kızlar bende 3 aydır hamile kalamıyorum :( 7 YAŞINDA bir oğlum var hamdolsun. Doğumda yırtık oluşmuş o yüzden hamile kalmam zormus.yani o yırtık bi sıvı salgiliyormus spermleri öldürüyormuş ve aşılama yaptirmamiz gerekebilirmiş :( daha önce aynı sorunlari kendi ya da etrafında yaşayanlar var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

cnm %4 ün üzeri normal kabul ediliyo ben % 2 ile 2 kere hamile kaldım senin değer müthiş bence:) peki sayı ve ileri hıza neden bakılmadı
Canim bakildi hepsi duzeldi cok sukur keciboynozu kurunden sonra... ama ben morfolojiden korktugm icin bas anomisi korkuttu beni o yuzden bunu size sormak istedim cewapin icin cook tesekkur ederim...

Kizlar birde bizimkini yorumlarmisiniz anlamiyorum... ilk doktor iyi dedi diğeri az dedi? Sizce?

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-29-11-06-33.webp
    Screenshot_2015-09-29-11-06-33.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar birde bizimkini yorumlarmisiniz anlamiyorum... ilk doktor iyi dedi diğeri az dedi? Sizce?
CNM KÖTÜ DEĞİL İYİ DE DEĞİL BU DEĞERLE SENDEBİ SORUN YOKSAHAMİLE KALIRSIN AMA DAHA İİYİ OLSUN İSTİYORSAN DEĞERLER EVİCAP EMODEX VEYA PROXEED PLUS KEÇİBOYNUZU KÜRÜ VEYA TOZ-BAL KARIŞIMI GİBİ ŞEYLER VERİRSEN BU DEĞERLER EPEY Bİ ARTAR TARAFIMCA UYGULANDI:)

CNM KÖTÜ DEĞİL İYİ DE DEĞİL BU DEĞERLE SENDEBİ SORUN YOKSAHAMİLE KALIRSIN AMA DAHA İİYİ OLSUN İSTİYORSAN DEĞERLER EVİCAP EMODEX VEYA PROXEED PLUS KEÇİBOYNUZU KÜRÜ VEYA TOZ-BAL KARIŞIMI GİBİ ŞEYLER VERİRSEN BU DEĞERLER EPEY Bİ ARTAR TARAFIMCA UYGULANDI:)
Cok cok teşekkür ederim keci boynuzunu duymuştum ama nerden alacagimi nasil kullanacagini bilmedigim icin tereddut ettim. Simdi tam ismiyle gidebilirim aktara... inşallah vesile olursun cok tesekkur ederim; )

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı
Merhaba seninle durumumuz çok yakın benimde eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,1.72 110 kgmım progesteronum çok düşük geliyor.Doktor sana klomen verdikten sonra yumurta takibi yaptı mı ? Gebiş kalabildin mi?

Back
X