Hamile kalmaya çalışan anne adaylarına umut hikayem🤗

Happy03pregnant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
2
0
1
23
2 senelik evliyim. 1.5 senedir çocuk istiyorduk olmuyordu. 5-6 aydan sonra şüphelenip devlette kontrole gittim. Bakılıyor yumrtan iyi bu ay olabilir olmuyor sonra klomen yardımı yine olmuyor bursaya sevk etti. Özele gttim hayath. Bir kadın doktor çok övülen biri gittim aynı kontrol olmuyor snra HSG çekelim dedi tamam dedk masraf 1.5 sag tüp kapalı dedi açılmış olabilir dedi ertesi ay yine boş başından savdı tüp bebek dedi moralimi bozdu istemedim. Yöntem değiştircegine moral vercene dediği bıraktım tiktokta göryordum öneri(...) ovulasyon test yumrtlmayı görerek değerlendirin en başta nasip işi her zaman. Aldım kadının takibi ilgisi hoşuma gitti. Yumrtlama gördüm 1. Deneme 2. Deneme olmadı ama içimdeki ses bırakma 3. Cüde olucak diyodu yumrtlama gördüm değerlendirdik günüme daha varken gerçekten hissediyosunuz ve rüya görmüştüm test yaptım pozitif inanamadım kadın tebrik ediyor ben inanmıyor. Başka doktora gittim keseyi gördük. Amacım reklam diil kendime sözümdü hamile kalırsam umut olarak paylaşıcaktım onu yaptım sırada çocuk sevindirme sözüm var onu yapıcam. nice rahatsızlık olan kadınlar anne oluyor yumrtlama takiple ben 1.5 bekledim 15 sene sonra yaşıyan var bu mutluluğu. Sadece önerimdir.3 aylık olduk şimdikür soğan,incir kürleri hormon takipsiz doktorsuz kötü sonuçlara yol açabiliyor denedim umutsuz. Dediğim sayfada yumrtlama masajları motive önerileri mevcut yaptım faydasınıda gördüm sayfaya göz atın derim . Amacım kesinlikle reklam diil ben kendi yaşadıgımı anlattım ve naptıgımı kendime sözüm olarakta yazdım paylaştımİsteyen her kadına bu tomurcuk nasip olsun bir iki örnek paylaşıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…