Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Bendede tam tersi oldu ben cok cok cok istiyordum esim daha beklemek istiyordu. Nihayet 2 ay once oturduk konustuk oda tamam dedi dünyalarr benim oldu

InsAllahh.. benim BAT sali gunu ve kac gundur asiri kasik agrilarim var, gaz'im var, karnimda ignemeler var.. bakalim insAllahh bu ay tutmustur

InsAllahh.. benim BAT sali gunu ve kac gundur asiri kasik agrilarim var, gaz'im var, karnimda ignemeler var.. bakalim insAllahh bu ay tutmustur
Hadi bakalim insallah tutmustur

Eşim deliriyor cocuk diyee cok istiyor o istedikcede brnim içim parçalanıyor tüm arkdşkarm bide hamile
Stres yapmayin kendinize cnm. Nekadar zor olsa da herseyin bir zamani vardir insallah bu sene bir bebis haberi alirsiniz

Kizlar kizlar
Ben yumurtlamami yanlis hesaplamisim
Bugün yumurtluyorum. Sag Kasigimds agri hissediyorum ve seffaf akinti gelmeye basladi.
2 gün önce ve 5 gün önce iliskiye girdik. Tutar mi sizce?
Bugün iliskiye girmelimiyim?

Merhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı

Be
Kizlar kizlar
Ben yumurtlamami yanlis hesaplamisim
Bugün yumurtluyorum. Sag Kasigimds agri hissediyorum ve seffaf akinti gelmeye basladi.
2 gün önce ve 5 gün önce iliskiye girdik. Tutar mi sizce?
Bugün iliskiye girmelimiyim?
Bence degerlendir ne kaybedersin

A
Al bendende o kadar. Pembe lekelenmem var, kasik agrilarim var, karnim gogus uclarimda agriyor.. Bat bugun/yarin ama benimkide sokulmedi daha. Boyle devam ederse carsamba yada persembe bi gebelik testi yapcam artik..

A

Al bendende o kadar. Pembe lekelenmem var, kasik agrilarim var, karnim gogus uclarimda agriyor.. Bat bugun/yarin ama benimkide sokulmedi daha. Boyle devam ederse carsamba yada persembe bi gebelik testi yapcam artik..
Ay inşallah hamilesinizdir
Ben olamıyorum
Sizler olun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…