Bendede tam tersi oldu ben cok cok cok istiyordum esim daha beklemek istiyordu. Nihayet 2 ay once oturduk konustuk oda tamam dedi dünyalarr benim olduBen telefonuma kaydediyorum bos durmadigimiz günleribaktim cumartesi, pazartesi ve carsamba birlikte olmusuz. Persembe günü de yumurtlama günümdü (yani dün). Insallah tutturmusuzdur :)
Esim kac aydir bebis istiyor da ben hapi kullanmaya devam ediyordum. Bu ay biraktim ama esime söylemedim bisey. Sabah fark etmis hapi yutmadigimi bana soruyor biraktim mi diye
Sizde durumlar nasil?
Hayirlisi kuzumB
Bendede tam tersi oldu ben cok cok cok istiyordum esim daha beklemek istiyordu. Nihayet 2 ay once oturduk konustuk oda tamam dedi dünyalarr benim oldu
Ay hdi inşallah hamişsindir yaaa Bende pcos war o yüzden cok umutşu deglm yaaaInsAllahh.. benim BAT sali gunu ve kac gundur asiri kasik agrilarim var, gaz'im var, karnimda ignemeler var.. bakalim insAllahh bu ay tutmustur
Eşim deliriyor cocuk diyee cok istiyor o istedikcede brnim içim parçalanıyor tüm arkdşkarm bide hamileAy hdi inşallah hamişsindir yaaa Bende pcos war o yüzden cok umutşu deglm yaaa
Hadi bakalim insallah tutmusturInsAllahh.. benim BAT sali gunu ve kac gundur asiri kasik agrilarim var, gaz'im var, karnimda ignemeler var.. bakalim insAllahh bu ay tutmustur
Stres yapmayin kendinize cnm. Nekadar zor olsa da herseyin bir zamani vardirEşim deliriyor cocuk diyee cok istiyor o istedikcede brnim içim parçalanıyor tüm arkdşkarm bide hamile
Amin inşalllaaaah hepimizHadi bakalim insallah tutmustur
Stres yapmayin kendinize cnm. Nekadar zor olsa da herseyin bir zamani vardirinsallah bu sene bir bebis haberi alirsiniz
Doktor kontrolunde degilmisiniz ? Benim bildigim pcos olanlari takipe aliyorlar felan ??Ay hdi inşallah hamişsindir yaaa Bende pcos war o yüzden cok umutşu deglm yaaa
Doktor kontrolündeym bütün tahlillerim normal cıktıDoktor kontrolunde degilmisiniz ? Benim bildigim pcos olanlari takipe aliyorlar felan ??
Tahlillerin normal ciktiysa ilac felan vermedilermi ?Doktor kontrolündeym bütün tahlillerim normal cıktı
Şeker ilacı verdi 3 ay kullanmam için bide ovulasyon testi yapmamı söyledi doktorTahlillerin normal ciktiysa ilac felan vermedilermi ?
Bence degerlendir ne kaybedersinKizlar kizlar
Ben yumurtlamami yanlis hesaplamisim
Bugün yumurtluyorum. Sag Kasigimds agri hissediyorum ve seffaf akinti gelmeye basladi.
2 gün önce ve 5 gün önce iliskiye girdik. Tutar mi sizce?
Bugün iliskiye girmelimiyim?
Al bendende o kadar. Pembe lekelenmem var, kasik agrilarim var, karnim gogus uclarimda agriyor.. Bat bugun/yarin ama benimkide sokulmedi daha. Boyle devam ederse carsamba yada persembe bi gebelik testi yapcam artik..Merhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı
Ay inşallah hamilesinizdirA
Al bendende o kadar. Pembe lekelenmem var, kasik agrilarim var, karnim gogus uclarimda agriyor.. Bat bugun/yarin ama benimkide sokulmedi daha. Boyle devam ederse carsamba yada persembe bi gebelik testi yapcam artik..
InsAllah beraber oluruzzAy inşallah hamilesinizdir
Ben olamıyorum
Sizler olun :))
DegerlendiremedikBe
Bence degerlendir ne kaybedersin
Ayy oyle diyorsa sende kandir onu ille bebek icinmi beraber olcaz diyeDegerlendiremedikesim cok istiyordu bebek hapi birak diye söyleniyordu her iki hünde bir. Bugün de tutturmus ne acelemiz var diyor erkek milleti iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?