hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

srdrhly

sağlıkla gel bebeğimm
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
1.609
0
66
Bursa
mrb arkadaşlar hamile kalmaya çalışıorsanız tam yerindesiniz buyrun burda dertleşelim:49::49::49::49:

arkadaşlar kısaca kendimi anlatayım 1.5 yıllık evliyim 4 ay önce hamile kaldım ve bebeiğimin kalbi durdu kürtaj oldum ve yeniden hamila kalmak istiorum

canım yeni topiğin hayırlı olsun ....ben henüz korunmadayım ama hamile kalmayı düşünüyorum bitiminde ..ekim ayında bitiyo ..

canım yeni topiğin hayırlı olsun ....ben henüz korunmadayım ama hamile kalmayı düşünüyorum bitiminde ..ekim ayında bitiyo ..

teşekkür edrim tatlım saol ben hiç korunmadım kürtajdan sonra biliodum hemen hamile kalamayacağımı 4 ay oldu hala yok bu ay ovulasyon testi alıcam ama bulamıorum eczanelerde netten sipariş vericem artık

sen bu ay kürtaj olmuştun demi tatlım ilaç falan kullandın mı kürtajdan sonra

sen bu ay kürtaj olmuştun demi tatlım ilaç falan kullandın mı kürtajdan sonra

evt canım geçen hafta kürtaj oldum...antibiyotik ağrı kesici verdi ama ağrım olmadığı için sadece antibiyotiği kullandım..yarında kontrolüm var..inş harşey yolundadır da bu haftayı tamamen siler yaşanmadı kabul ederim..inş.seninde bu ay olur bebişin nisan annesi olursun..

evt canım geçen hafta kürtaj oldum...antibiyotik ağrı kesici verdi ama ağrım olmadığı için sadece antibiyotiği kullandım..yarında kontrolüm var..inş harşey yolundadır da bu haftayı tamamen siler yaşanmadı kabul ederim..inş.seninde bu ay olur bebişin nisan annesi olursun..

inş tatlım inşş artık o kadar çok istiorum ki sabır denen birşey kalmadı beklemeye takatım yok desem yeri etrafımda okadar çok hamile kalan varki şaşa kalıorum mıknatısmı takılı acep:1::1::1::1:

kızlar merhaba,ben forumun yenilerindenim ama topic tam bana göre :)
bende bu ay kalmak istiyorum hatta reglime 6-7 gün var bekliyorum yani,bir yandanda kendimi dinleyip duruyorum,göğüslerim sızlamaya başladı hafiften acaba regl mi olcam :( hamilelik belirtilerinide okudum herkesin farklı:) sızlayanda var sızlamayanda,sizde belirtiler nasıldı?

selam arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyordum.hatta bu ay adetime 5 gün kala bhcg 1,3 çıkmıştı sevinmiştim belki yükselir diye ama 27'sinde 1'e düştü. bugün adet günümdü henüz olmadım ama bhcg değerleri düşük diye ihtimal de vermiyorum :( biz de hamiş olalım artık hayırlısıyla

kızlar merhaba,ben forumun yenilerindenim ama topic tam bana göre :)
bende bu ay kalmak istiyorum hatta reglime 6-7 gün var bekliyorum yani,bir yandanda kendimi dinleyip duruyorum,göğüslerim sızlamaya başladı hafiften acaba regl mi olcam :( hamilelik belirtilerinide okudum herkesin farklı:) sızlayanda var sızlamayanda,sizde belirtiler nasıldı?

hoşgeldin cnm benmde ilk hamileliğimde göğüslerimden anlamıştım mor halka çımıştı bide çok sızlıodu inş hamişsindir bebişin annesine tutunmuştur:emir_bebek::emir_bebek:

selam arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyordum.hatta bu ay adetime 5 gün kala bhcg 1,3 çıkmıştı sevinmiştim belki yükselir diye ama 27'sinde 1'e düştü. bugün adet günümdü henüz olmadım ama bhcg değerleri düşük diye ihtimal de vermiyorum :( biz de hamiş olalım artık hayırlısıyla

hoşgeldin canım benmde ilki 1.6 çıkmıştı 3 gün sonra gittim 31.6 ya çıkmıştı inş hamilesindir bebeğin seni hiç bırakmaz kaç aydır istiosunuz cnm

irazcım temmuz topiğinde tombiş die biri vardı tanı omusun aylardır kandırmış bizi 2 tane üyelik açmış söyledikleri hepsi yalanmış bende aptal gibi onunla hep dertleşiodum

Son düzenleme:
4 aydır. benim üzüntüm ilk bhcg'nin hiç yükselmemesi oldu :( çok az bile yükselseydi..

:31:anladım tatlım hayırlısı artık hiç canını sıkma bu ay olmassa birdahaki ay olur allahın izniyle bak benm 1.5 yıl oldu geç olsun güç olmasın kendimi böyle avutuyorum hep

hoşgeldin cnm benmde ilk hamileliğimde göğüslerimden anlamıştım mor halka çımıştı bide çok sızlıodu inş hamişsindir bebişin annesine tutunmuştur:emir_bebek::emir_bebek:

inş canım,ama içimdende hep regl olcakmışım gibi geliyor:(
ara ara kasıklarında sızıda oluyor muydu senin ?
ben 1 yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık,hemen hamile kalmak istiyorum ama nasip,takıntı yaptım daha ilk aydan,umarım hamileyimdir:)

:31:anladım tatlım hayırlısı artık hiç canını sıkma bu ay olmassa birdahaki ay olur allahın izniyle bak benm 1.5 yıl oldu geç olsun güç olmasın kendimi böyle avutuyorum hep

inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz. tabi öncelikle hayırlı olması, sağlıklı olması. ama insan takıyo işte

Back
X