Hamile kalmaya çalışırken adet düzenim bozuldu..

angelfbf

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
542
46
323
43
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba,

Benim yaşadklarımı daha önce yaşamış veya yaşayan arkadaşlardan bilgi ve tavsiye bekleriyorum, bu nedenle bu konuyu açmaya karar verdim..
arkadaşlar ocak ayından beri eşimle çocuk sahibi olabilmek için çalışmalara başlamış bulunuyoruz :)
Fakat ne yazık ki normalde çok düzenli olan adet periodlarım düzensizleşmeye başladı..geçen ay emin olmak için kan testi dahi yaptırdım, bu ay yine aynı sorunu yaşayınca gebelik testi yaptım fakat sonuç yine negatif..sizce bu adet düzensizliklerinin sebebi ne olabilir ve ne zaman kadın doğum doktoruna gitmeliyim sizce??
daha önce bu tip sorunlar yaşayıp hamile kalan varmı?? lutfen cevaplarınızı bekliyorum..

Arkadaşlar sitede kadın doğum uzmanı arkadaşlarda burdan cevap yazabilirse yada söylediğim gibi benle aynı problemleri yaşamış veya hala yaşayan varsa lutfen cevaplarınızı bekliyorum..

Canım öncelikle hayırlı olsun kararınız :16:
Bence zaten madem başladın genel bir tarama olması açısından bir hekime görün. kan tahlillerini yaptırır.
eksik olan vitaminleri falan verir. Muhtemelen folik asit başlar.
adetlerinin düzensizleşmesine hamişliği çok isteyişinden stres yapıyorsundur.
Ondan ötürüde adetlerin gecikiyordur. Rahat olmaya çalış. Kafana takma anı yaşa canım :16: hayırlısıyla olur...

Canım öncelikle hayırlı olsun kararınız :16:
Bence zaten madem başladın genel bir tarama olması açısından bir hekime görün. kan tahlillerini yaptırır.
eksik olan vitaminleri falan verir. Muhtemelen folik asit başlar.
adetlerinin düzensizleşmesine hamişliği çok isteyişinden stres yapıyorsundur.
Ondan ötürüde adetlerin gecikiyordur. Rahat olmaya çalış. Kafana takma anı yaşa canım :16: hayırlısıyla olur...

canım çok teşekkur ederim guzel dileklerin için..bende stres ve heyecandan olmasından süpheleniyodum açıkçası bu adet düzensizlikleri için..yaz sonu smear testi yaptırmıştım allaha çok sükür herşey yolunda gözüküyodu..onun dışında kan tahlili falan yaptırmadım ama muhakak bu ayki adetimden sonra doktora gidip soylediğin testleri de yaptırıcam canım :)
çok teşekkur ederim..

merhaba cnm bende 8 aydır istiyorum spiral vardı aldırdım ama ondan sonra adet düzensizliği başladı daha önce gittim doktora bişi yoktu bu ay gittim yine kist varmış bende her ay test yapıyodum kist adet düzensiliğini sebeb oluymuş sende ihmal etme git zaten gebelik düşünüyosun folik asit falan veriyo doktor inşlh bebişlerimiz alırızz kucaklarmıza :))

bencede bi kadın doğuma görünmem faydalı olacaktır sana...bu konunun stresle çok alakası var...bu adet sterese hiç gelmiyo zaten yaaa:43:umarım en kısa zamanda gebe olursun...bende çk istiyrm inş rabbim hepimize nasip eder..........STRES YOOOKKKKKK........umarım bu dediğimi becerebilirm

merhaba cnm bende 8 aydır istiyorum spiral vardı aldırdım ama ondan sonra adet düzensizliği başladı daha önce gittim doktora bişi yoktu bu ay gittim yine kist varmış bende her ay test yapıyodum kist adet düzensiliğini sebeb oluymuş sende ihmal etme git zaten gebelik düşünüyosun folik asit falan veriyo doktor inşlh bebişlerimiz alırızz kucaklarmıza :))

amin canım inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz..bildiğim kadarıyla sprial çıkartıldıktan sonra bahsettiğim sorunlar olabiliyormuş, ben hiç spiral taktırmadım açıkçası, doğum kontrol hapı bile kullanmadım hamileliğin suresini uzatmaması için, eşim korunuyodu dolayısıyla , kist kontrolu de yaptırdım doktora hiç bir problem gözükmediğini soyledi fakat bu adet düzensizliği heleki tam hamile kalmaya çalışırken sinirimi bozdu çunku yumurtlama donemimi de hesaplayamaz oldum, ovulasyon testinede açıkçası kullanmış olmama rağmen pek itibar etmiyorum cunku bende surekli çift çizgi çıkıyo ki güya en kaliteli ve maliyetli olanını almıştım....

bencede bi kadın doğuma görünmem faydalı olacaktır sana...bu konunun stresle çok alakası var...bu adet sterese hiç gelmiyo zaten yaaa:43:umarım en kısa zamanda gebe olursun...bende çk istiyrm inş rabbim hepimize nasip eder..........STRES YOOOKKKKKK........umarım bu dediğimi becerebilirm

amin canım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..dediğin gibi stresten uzak durmalıyız ama bazen bu malesef pek mümkün olamıybiliyor, benim diğre konulara bakıcak olursanız eltimin muhteşem incilerini gorursunuz, sürekli aşağılamalara ve laf sokuşturmalarına maruz kalıyorum malesef :(
onu gerçi pek kafaya takmıyorum, ettiğini bulur diyorum geçiyorum ama su donemde bir de adet düzensizliği olması çok canımı sıkıyor arkadaşlar :(

kzılar peki adet düzensizliğinde ovulasyon testi dışında yumurtlama zamanı nasıl hesaplanıyor fikri olan varmı??

amin canım inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz..bildiğim kadarıyla sprial çıkartıldıktan sonra bahsettiğim sorunlar olabiliyormuş, ben hiç spiral taktırmadım açıkçası, doğum kontrol hapı bile kullanmadım hamileliğin suresini uzatmaması için, eşim korunuyodu dolayısıyla , kist kontrolu de yaptırdım doktora hiç bir problem gözükmediğini soyledi fakat bu adet düzensizliği heleki tam hamile kalmaya çalışırken sinirimi bozdu çunku yumurtlama donemimi de hesaplayamaz oldum, ovulasyon testinede açıkçası kullanmış olmama rağmen pek itibar etmiyorum cunku bende surekli çift çizgi çıkıyo ki güya en kaliteli ve maliyetli olanını almıştım....

hımm anladım cnm benim bi oğlum var ben ikinciyi biraz ara vermek için spiral kullandım.kafana takmamaya çalış.benimde ilk gebeliğim bir sene sonra olmuştu elti meselesine gelince sana hak veriyorum benim eltimde benle 2 ay ara ile hamile kaldı inat uğruna.bışver aldırma allah herkesi görüyo gönlüne göre veriyo.ama doktora görünmeni tavsiye ederim folik asite başlarsın.

ah şu 3. şahıslar yokmu dediğin gibi herkes ettiğini bulur...sen eşinle mutluysan gerisi gerçekten boş.bende 5 aydır bebiş istiyrm ilk aylarda bebek konusunu çok ama çok kafaya takıp stres yapmıştım şimdi düşünmemeye çalışıyrm herşeyin bi zamanı var rabbim verecekse onun önünde bişey duramaz zaten...allah hepimize inş gebeliği yaşatır bol bol dua edelimmmm...çift çizgiyi göreceğimiz günler yakındır inş.

kzılar peki adet düzensizliğinde ovulasyon testi dışında yumurtlama zamanı nasıl hesaplanıyor fikri olan varmı??

benimde düzensiz olduğu için bende yumurtlama dönemimi bilemiyrm ama burda okuduğum kadarıyla kıvamlı bi akıntı oluyomuş o dönemde...

hımm anladım cnm benim bi oğlum var ben ikinciyi biraz ara vermek için spiral kullandım.kafana takmamaya çalış.benimde ilk gebeliğim bir sene sonra olmuştu elti meselesine gelince sana hak veriyorum benim eltimde benle 2 ay ara ile hamile kaldı inat uğruna.bışver aldırma allah herkesi görüyo gönlüne göre veriyo.ama doktora görünmeni tavsiye ederim folik asite başlarsın.

tamam canım bu ayki adet donemimden sonra gorunucem kesinlikle doktora..
allah sana da 2. yi nasip etsin inşallah :) bende ki elti de ne yazık ki kendi çocugunu koz olarak kullanıp benim kendimi eksik hissetmem için elinden geleni yaptı eşimle evlendiğimiz ilk günden itibaren ama biz hiç oralı olmadık..evlendikten 1 sene sonra hazır hissettik bizde kendimizi ve bu donemde başladı ne yazıkki düzensizliklerim :(
umarım en kısa zamanda düzelir ne diyim, tabi sizinde dediğiniz gibi doktor vericek en doğru cevapları sanırım..

ah şu 3. şahıslar yokmu dediğin gibi herkes ettiğini bulur...sen eşinle mutluysan gerisi gerçekten boş.bende 5 aydır bebiş istiyrm ilk aylarda bebek konusunu çok ama çok kafaya takıp stres yapmıştım şimdi düşünmemeye çalışıyrm herşeyin bi zamanı var rabbim verecekse onun önünde bişey duramaz zaten...allah hepimize inş gebeliği yaşatır bol bol dua edelimmmm...çift çizgiyi göreceğimiz günler yakındır inş.

doğru soyluyosun canım benim..stressiz sorunsuz hamilelikler nasip etsin allah hepimize inşallah :)
belki yaza doğru hamile kalıcaz kim bilir, her işte bir hayır vardır ;)

kızlar hiç mi benle aynı sorunu yaşayan yada yaşadıgını bildiğiniz tanıdıgınız olmadı?? endişelenmelimiyimm :26: :26:

Stresten ve şartlanmadan. Şöyle ki her ay hamile olduğuna inandırıyorsun kendini adet görmemeyi bekliyorsun muhtemelen gecikiyordur erken olmuyorsan kendi kendine yapıyorsun.

Stresten ve şartlanmadan. Şöyle ki her ay hamile olduğuna inandırıyorsun kendini adet görmemeyi bekliyorsun muhtemelen gecikiyordur erken olmuyorsan kendi kendine yapıyorsun.

aynen dediğim gibi erken değil gecikmeli olarak adet goruyorum..ben ozellikle bu ay çok daha rahat olmaya çalıştım ama başarılı olamamışım demekki ve işin tuhaf tarafı hala olamadım:58::58:

kızlar hiç mi benle aynı sorunu yaşayan yada yaşadıgını bildiğiniz tanıdıgınız olmadı?? endişelenmelimiyimm :26: :26:

Slm cnm aynı sorunu bende yasiorum yaklaşık bi buçuk sene oldu cocuk yapmaya baslayali ve o zamandan beri adetlerim duzensizlesti her ay gecikince hamileyim saniorum erken gelse bu sefer yine supheleniorum yani anlayacağın stres yapioruz sanırım

Slm cnm aynı sorunu bende yasiorum yaklaşık bi buçuk sene oldu cocuk yapmaya baslayali ve o zamandan beri adetlerim duzensizlesti her ay gecikince hamileyim saniorum erken gelse bu sefer yine supheleniorum yani anlayacağın stres yapioruz sanırım

canım sen doktora gozuktunmu bu konuyla ilgili herangi bişey soyledimi ?

canım sen doktora gozuktunmu bu konuyla ilgili herangi bişey soyledimi ?

doktor kontrollerim oluo tabi gozkuorum ama bu konuyla ilgili bisi sormadim hic bana normla geldi nedense stresten kadinlik hormonlari cabuk etkilenio ben ona bagliorum

Back
X