Hamile kalmaya çalışırken regl olmak

Cullebra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
9
2
1
37
Kızlar merhaba,

Ben de hamilelik çalışmalarına yeni başlayanlardanım. Son reglim 16 martta basladı. 22 martta reglim bittikten sonra eşimle 2 günde bir ilişkiye girmeye başladık. Son regl tarihime göre yumurtlama günüm 1 nisandı. Biz çalışmalara devam ediyorduk fakat 4.denemeyi yapamadan 30 martta ben tekrar regl oldum. Normalde 16 nisanda olmam gerekiyordu oysaki. Sizce neden böyle bir durum oldu? Acaba bir dahaki denemelerde de aynı şey olur mu? Aynı durum başına gelen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Bebek dusunmeden once rutin kontrollerinizi yaptirmanizi oneririm. Ultrasonla inceleme hormon tahlili vs..
Hem buda hormonsal bir olay. Doktora gitmenizde fayda var

Evet normal regl gibi, hala devam ediyor 3.gundeyim. Hatta normalde oldugundan daha fazla kamamam oldu. Yurtdisinda oldugum icin doktora da gidemedim:110:

bende sizin gibi 10 gün kadar erken oldum , ve bi sonraki reglimi beklerken hamile olduğumu öğrendim , buysa o bebeğin yerleşme kanamasıymış (yerleşme kanaması normalde az olur diye biliyordum ama normal regl gibi bişeydi ,ama benim adetim zaten 4 gün flan sürüyordu , biraz daha azdı sanki )

Evet normal regl gibi, hala devam ediyor 3.gundeyim. Hatta normalde oldugundan daha fazla kamamam oldu. Yurtdisinda oldugum icin doktora da gidemedim:110:

Sizin durumunuzla ayni durumda birini daha duydum. Regl olmus ama hamileymis meger. Bu bizim ilk denememizdi hemen olmusmudur bilmem ama insallah ben de sizin gibi hamile oldugumu ogrenirim :KK54:

Sizin durumunuzla ayni durumda birini daha duydum. Regl olmus ama hamileymis meger. Bu bizim ilk denememizdi hemen olmusmudur bilmem ama insallah ben de sizin gibi hamile oldugumu ogrenirim :KK54:

inşallah, allahım gönlüne göre versin , benim ikinci hamileliğim.. çok güzel bi duygu allahım tüm isteyenlere versin inşallah ... lütfen sonuçlanırsa yaz .. merak ettim :anneadayı:

Olumlu olumsuz yazacagim demistim. Henuz hamilelik yok ve bir sonraki reglim ara kanamadan tam 31 gun sonra oldu. Ovulasyon testi yapmaya karar verdim. Insallah isime yarar.

Back
X