• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Lütfen Gerçekten Yaşayanlar Fikirlerini Yazsın Aklımı Deliricem Çünkü-Kürtaj Sonrası Gebelik

Kürtajdan sonraki 4. Ayımda hamile olduğumu öğrendim aralık 7 de kürtaj oldum mart 15 sat Nisan sonu da hamile olduğumu öğrendim
Regli dönemleriniz nasıldı peki ? Kürtaj
sonrası ne zaman regli olmuştunuz ?
Bende 8 martta kürtaj olmuştum 16 nisan ilk regl 16 mayıs 2.regli. 3.reglime de 4 gün var regli olacağımı hissediyorum. Sizin kürtaj sonrası gebelik belirtisi oldu mu ? Yani 3 regli mi geçirmiş oldunuz ?

Kızlar herkese selamm muhtemelen bu kürtaj vs. konularında ismimi sıklıkla görüyorsunuzdur. Ben 3 Martta kürtaj oldum. 2 regl korundum 3.reglde tutmadı. Şimdi 4.reglimi bekliyorum. Bundan önce ilk denemede hamile kalmıştım oysaki vee çok uzak bir tarihte ilişki yaşamıştık ovulasyon testiyle piki görüp değerlendirmemiştim olmayacak sanmıştım. Gel gelelim ki sağlıksız gebelik oldu. Değerlerim normal çıkıyor doktor bir sıkıntı yok dedii.
Size sorum şu: İlk hamile kaldığımda inanılmaz derecede kabız olmuştum, kulağım tıkanmıştı ve belimin sağ tarafı çok ağrıyordu. Geceleri uyuyamıyordum. Hamile olduğumu hiç anlamamıştım. Hatta reglye son 3 gün kala da burnum tikaninca grip oldum sanmıştım. Her gebelik aynı belirtileri mi verir? İlla benim ikinci gebeliğimde de bu belirtileri mi aramam lazım? Cidden kendimi çok kötü hissediyorum. Etrafımdaki herkes hamile şansıma bakarsanız. Çok fazla etkileniyorum. Benim neden böyle oldu diye. İsyan etmiyorum Allahın vardır bir bildiği, geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Yine de böyle kürtaj deneyiminiz ve belirtilerinizle ilgili konuşmak istiyorum. Biliyorum stres her şeyin başı çok da tez canlı bir insanım fakat elimde değilll.

İlk gebeliğimin çok başlarında çok belirgin belirtiler olmuştu, o gebeliğim son buldu
İkinci gebelikte artık gebelik testine gerek olmaz belirtilerim çok net diye düşündüm o yüzden adet günü geçtikten sonraya kadar şüphelenmedim çünkü hiçbir belirti olmadı, o gebeliğimden kızım dünyaya geldi.
Sürekli vücudunu yoklamadan başka işlere başka konulara yönelmen gerekiyor. Zor ama bu sabırlı yol bizim iyi anne olmamız için de gerekli. Kendini eğitmeye çalışmalısın.

Ben regli beklerken değerim 68.93 çıktı. Doktor karından ve alttan baktı rahmi temiz gördü. Yakında regli olursun değerin regli olunca sıfırlanır dedi. Meğersem ben hamileymişim. 10 gün sonra ben regli olmadım diye test yaptım koyu iki tane çizgi gördüm gittim aynı doktora ben regli olmadım testte de pozitif çıktı dedim. Kan istedi verdim 2 saat sonra değerim 7297 çıktı kendisi de şaşırdı hatta başka doktor arkadaşını falan çağırdı o da baktı kese oluşmuştu. Bu haftada bebeği gördük kalp atışını duyduk şükür.

Ben regli beklerken değerim 68.93 çıktı. Doktor karından ve alttan baktı rahmi temiz gördü. Yakında regli olursun değerin regli olunca sıfırlanır dedi. Meğersem ben hamileymişim. 10 gün sonra ben regli olmadım diye test yaptım koyu iki tane çizgi gördüm gittim aynı doktora ben regli olmadım testte de pozitif çıktı dedim. Kan istedi verdim 2 saat sonra değerim 7297 çıktı kendisi de şaşırdı hatta başka doktor arkadaşını falan çağırdı o da baktı kese oluşmuştu. Bu haftada bebeği gördük kalp atışını duyduk şükür.
Çok şükür umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bende umutla bekliyorum işte 🥲
Kürtaj sonrası 3.reglime 3 günüm kaldı ama alt karın ağrım var, regli olma belirtilerim var olacağım zaten hissediyorum hiç bir gebelik belirtim yok, regli belirtilerim var 🙄 hamile olduğumu ilk anladığımda ilk gebeliğimde gögüs ucum belirginleşmişti 🥹🥹 bize de dua edebilir misiniz hamilelerin duası kabul olur derler 🌹

Çok şükür umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bende umutla bekliyorum işte 🥲
Kürtaj sonrası 3.reglime 3 günüm kaldı ama alt karın ağrım var, regli olma belirtilerim var olacağım zaten hissediyorum hiç bir gebelik belirtim yok, regli belirtilerim var 🙄 hamile olduğumu ilk anladığımda ilk gebeliğimde gögüs ucum belirginleşmişti 🥹🥹 bize de dua edebilir misiniz hamilelerin duası kabul olur derler 🌹
Canım inşallah tez zamanda kavuşursun sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. Ben 1.5 ay içinde 2 kere gebe kaldım gibi ikisindede regli olcakmışım gibi ağrılarım oldu ama olmadım çok iyi hatırlıyorum yanıma ped falan koydum işe giderken ama olmadım inşallah seninde öyledir.

Regli dönemleriniz nasıldı peki ? Kürtaj
sonrası ne zaman regli olmuştunuz ?
Bende 8 martta kürtaj olmuştum 16 nisan ilk regl 16 mayıs 2.regli. 3.reglime de 4 gün var regli olacağımı hissediyorum. Sizin kürtaj sonrası gebelik belirtisi oldu mu ? Yani 3 regli
Kürtaj olduktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 40 gün doğru düzgün kanamam olmadı açıkçası adet oldum ama eski yoğunluğunda değil bu normalmiş zaten 3 regli geçirdim evet. Aslında tuhaf bir şekilde hamile kaldığım ay başladı belirtilerim tam ovülasyon bittikten sonra bat a kadar çok yoğun bir akıntım vardı ovülasyonun her gününü de değerlendirmiştim adetime 6 gün kala çok silik çizgi gördüm yoktur diye düşündüm ümitlenmemek adına ama regl olacak gibi değildim zaten hamilelik yaşayan kadınlar vücudunu tanır o dönem yurt dışına çıkmıştım testte yapamadım 10 gün gecikmemde sancı şikayetiyle hastaneye gittiğimde öğrendim

Kürtaj olduktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 40 gün doğru düzgün kanamam olmadı açıkçası adet oldum ama eski yoğunluğunda değil bu normalmiş zaten 3 regli geçirdim evet. Aslında tuhaf bir şekilde hamile kaldığım ay başladı belirtilerim tam ovülasyon bittikten sonra bat a kadar çok yoğun bir akıntım vardı ovülasyonun her gününü de değerlendirmiştim adetime 6 gün kala çok silik çizgi gördüm yoktur diye düşündüm ümitlenmemek adına ama regl olacak gibi değildim zaten hamilelik yaşayan kadınlar vücudunu tanır o dönem yurt dışına çıkmıştım testte yapamadım 10 gün gecikmemde sancı şikayetiyle hastaneye gittiğimde öğrendim
Anladım bende de bugün adetim 27.günü kahverengi bir akıntım geldi sanırım regli oldum 🥲🥲

Back
X