Benimde hic bebegim olmicak saniyodum 5 au boyunca her ay basi annem hasta oldunmu diye sorudgunda artik gina gelmisdi.
O sordukca olmuyo benm cocugum isde napalim derdim.
Gecen yil ramazan ayiydi ramazan insan yoruluyo halsiz dusuyo pek fazla iliskiye girilmiyo,bizde esimle aynen o sekildi,adet oldum adetimin bittigi gun deil ertesi gunu iliski oldu yine olmicak umuduylayim ben,iliskiden hemen sonra bacaklarimi yukari kaldirdim birde boyle deniyim dite belki olur diye.
Anadan 2 gun gecdi 2 iliskide oldu ozamana ayni yapdim bacaklarimi kaldirdim ve baska iliski olmadi.
Aklimdan 2 iliskiyle olacak is deil bu ayda olmadi 6 ay olcak hala olmadi diyerek ramazani bitirdim.
Ramazan bittiginden sonra ruting normal kontrol icin dogum doktoruna gittim bakdi ama film vs hic bise yokdu doktordan cikarken dil sayariz cikdim sen nasil Doktorun diye ben hamileyim isde bilemedin karsimdaki eczaneye girdim 3 tane test aldim,ama korkarak tien gelip evde test yapcam 5du sonrada adet olcam korkusuyla eve geldim testi yapdim ananda cizgi belirdi,inanamadim icimemi dogdu benm noldu dedim yanlismi bu test diye sabah kalkdim 2 cisini yapdim oda ayni sekil cikdi ,ve hamileymisim.
1'cisi rabbim nasip eylesin oldu ama cok istedim ramazan boyunca el acdim yalvardim.
2'ciside Vence bacaklarimi yukari kaldiripda 10dk tutmamdi benim diyer iliskilerde hic yapmamisdim.
Boyle benim mucizemde kizlar simdi kizim kucagimda 2 aylik oldu,her yuzune bakdigimda sizlere herkeze dus ediyorum rabbim hasret ceken herkeze bu seviyo duyguyu Nasip eylesin diye