hamile kalmaya karar verilince neler yapılmalı ?

karprnses

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
25
15
kızlar evleneli 1 yıl olacak artık. bebek isteği içimizde artıyor sürekli. kadın doğuma gitmeli miyim ? yemem yada yememem gereken besinler neler ? maydanoz tarçınla ilgili bir şeyler duydum. sizler neler yaptınız karar verince konuşalım mı

kızlar evleneli 1 yıl olacak artık. bebek isteği içimizde artıyor sürekli. kadın doğuma gitmeli miyim ? yemem yada yememem gereken besinler neler ? maydanoz tarçınla ilgili bir şeyler duydum. sizler neler yaptınız karar verince konuşalım mı

kaç yaşındasın,korunuyormusun yada korunuyormuydun

26 yaşındayım. Doğum kontrol haplarından kullanmıyorum. folik asit önemliymis. Ispanak ceviz balık brokoli portakal suyu bunlara dikkat edicem. Bol su kavrulmamış badem. Kadın doğuma ve dişçiye gidicem. Hamilelikte saclarimi boyatmak istemiyorum.onları kendi rengine dondurcem. Çok heyecanlı oluyor ınsan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

evet bunların yanı sıra biraz da bebişin gelme niyeti önemli tabi çok fazla psikolojini odaklama normal hayatının akışında devam et fazla kafaya takma çünkü psikoloji de çok önemli yaş iyi bence kendini de hazır hissediyorsan özellikle adet dönemlerini takip eden günlere odaklan malum yumurtlama zamanını tutturmak gerekiyor inş hayırlısıyla olur bebişin

evet bunların yanı sıra biraz da bebişin gelme niyeti önemli tabi çok fazla psikolojini odaklama normal hayatının akışında devam et fazla kafaya takma çünkü psikoloji de çok önemli yaş iyi bence kendini de hazır hissediyorsan özellikle adet dönemlerini takip eden günlere odaklan malum yumurtlama zamanını tutturmak gerekiyor inş hayırlısıyla olur bebişin
Çok doğru hayatın akışını bozmadan dikkat etmeliyiz bunlara. hayal kırıklığı çoğaldıkça baş edilmez hale dönüşebiliyor

bende hemen kadın doğumcuya gittim güzel bir muayene oldum. kan testleri istedi değerlerime baktı içim rahat etti ve başladım cnm... denemeler başladığı için artık hiç bi çeşit ilaç içmiyorum kesinlikle mesela...doktorun tavsiyesiyle folik asite de başladm :)sende bilinçli bir anne olacaksın inş belli.. bakalm rabbim sanada bana da ne zaman kısmet edecek :) inş tez zamanda kavuşuruz bizde bebişlermize :emir_bebek:

bende hemen kadın doğumcuya gittim güzel bir muayene oldum. kan testleri istedi değerlerime baktı içim rahat etti ve başladım cnm... denemeler başladığı için artık hiç bi çeşit ilaç içmiyorum kesinlikle mesela...doktorun tavsiyesiyle folik asite de başladm :)sende bilinçli bir anne olacaksın inş belli.. bakalm rabbim sanada bana da ne zaman kısmet edecek :) inş tez zamanda kavuşuruz bizde bebişlermize :emir_bebek:
İnş :) kilom normalden az. Düşük kilo hamilelik için sıkıntı bir durum mu acaba . Diyetisyene gitsem mi

ah kızlar ahhhhh yapmayın bu kadar hesap kitap kasmayın akışına bırakınnnn :KK36:

ben gittim yok yere kafam karıştı o sebeple dedim. bence 3-4 ay denedikten sonra olmuyosa doktora gidilmeli. gidilmeyliymiş yani tecrübeyle sabit
Bi ihmal eksiklik yada yapmam gereken bir şeyi yapmamam durumunda bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Onun sağlığı herseyden önemli. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi kader Allah'a kalmış

X