Hamile kalmayı başaran arkadaşlar bir el atın lütfen............

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Bütün hamile olan arkadaşların sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini ve sağlıklı ve hayırlı bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum:nazar:.......6 yıldır bebek hasretim var 2 aşılama 2 tüp bebek ,bir çok operasyon her çeşit kür birçok dua listeleri,yumurtlama günleri ,her ay birilerinden hamile haberleri alıp birkez daha depreşen karamsarlığım ,inanın burada sizin yazdıklarınızdan umut bulacak birçok arkadaşım var ,tecrübelerinizi bizimle paylaşırmısınız,neyi nezaman yaptınız birşey uyguladınızmı..deneyimlerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkür.....:nazar:

Allah gönlüne göre versin.. İnşaAllah en kısa zamanda o heyecana erişirsin.. İnsan imtihanı farklı alanlarda oluyor imtihan dünyası malum başıboş değiliz ama her zaman ettiğim bir dua Rabbüm kimseyi çocucksuzlukla imtihan etmesin.. İnsan için özellikle kadın için çok zor bir durum.. İnşaAllah ezaların neticesini alırsın.. Benim tanıdığım çok insan yıllar sonra çeşitli imtihanlardan sonra aldılar çocuklarını kucağına.. Tabi insan içinde olunca çok farkl oluyor ben de çok kötü hissediyorum kendimi ama dayanma gücü versin Rabbim.. İnşaALlah hakkında hayırlısı olur..

arkadaşım bende 6 yıl sonra 7. yılımda sonunda kavuştum Rabbime şükürler olsun , onun için seni çok iyi anlıyorum ... 1 tane aşılama 5 -6 kere iğnelerle yumurta büyütüp doğal deneme 10 kere filan klomenli , çatlatma iğneli deneme .... ve yok yok yok tu ....

sonra bi hamilelik olmuş ben düşük yapınca öğrendim , anlamamışım ,

aradan 2 yıl geçti , kendi kendme klomen başladım dua ettim ve incir kürü içtim .. o ay hamile kaldım ama 7. haftada düştü:43:... en azından hamile kalabiliyorum diye sevindim :31:

ve 10 ay geçti yine kendiliğinden olmayınca drlar artık tüp yapalım dediler .. tamam dedim sonkez kolmenle denemek istiyorum dedim peki dedi doktorum .. kendim içtim hiç takibe filan gitmedim , çatlatma iğneside olmadım ...

o ay yaptıklarımı yazıyorum , içimden tüpten önce son şansım rahat ol diye kendime telkinlerde bulundum
adet öncesi 15 gün düzenli soğan kürü
adetin 3. günü sabah akşam klomen.
adetin 5. günü sabah akşam incir kürü 10 gün içtim
adetin 13. ve 16 günü arası incir havuç kürü ( yumurta çatlatmak için)
adetin 12. günü 15. günü arası belime yakı yapıştırdım
her birliktelik öncesi preseed jel ...

ve bol miktarda dua sakin bi yaşam olmassa olmaz sorun değil inanışı :)

hangisi vesile oldu bilmiyorum , rabbim her isteyene bu ay nasip etsin sağlıkla ....maşallah kızım 27 günlük teyzeleri , Rabbim günahsız kızımın hürmetine sizde onun gibi melekler nasip etsin inşallah:nazar:

Allah gönlüne göre versin.. İnşaAllah en kısa zamanda o heyecana erişirsin.. İnsan imtihanı farklı alanlarda oluyor imtihan dünyası malum başıboş değiliz ama her zaman ettiğim bir dua Rabbüm kimseyi çocucksuzlukla imtihan etmesin.. İnsan için özellikle kadın için çok zor bir durum.. İnşaAllah ezaların neticesini alırsın.. Benim tanıdığım çok insan yıllar sonra çeşitli imtihanlardan sonra aldılar çocuklarını kucağına.. Tabi insan içinde olunca çok farkl oluyor ben de çok kötü hissediyorum kendimi ama dayanma gücü versin Rabbim.. İnşaALlah hakkında hayırlısı olur..

Amin arkadaşım desteğin için çok sağol,bu duygu çok zor,nereye gitsem bu duygu peşimi bırakmıyor,.......Allah bebeğini size bağışlasın :nazar:

burada bize umut olması için tecrübeni paylaştığın için çok teşekkür ederim,ben de hayıt otu çayı yapıyorum ,hergün incir yiyorum,önümüzdeki ay tüp bebeğe geçmeden yumurta takibi yaptırmak istiyorum kısmetse tabi....

mrb canım bende 7yılık evliyim 3ay yumurta takıbı 2aşılama 2tüpbbek geçirdim olmadı sorunumuzda yoktu çok şükür tatlıcığım anlatımış zaten onun dediklerinin denedim ben bilmiyorum onlarmı yaradı noldu nasip tam 7.yıla girdiğimiz ay hiç ummadığım anda hamile kaldım..adetim 15gün geçmişti ramazandı halsizdimmiğdem bulanıyoddu ama ben hep oruıç tuuttuğumdandır diyodum enson test yaptım ve şok oldum çünkü yıllardır test yapmaktan negatif sonuç almaktan çok yorulmuştum ..inan hiç ummadığın anda gelicek inş... sende bidene istersen tatlıcığın yazdıklarıını ALLAH razı olsun ondan herzaman sorularıma cvp verdi bıkmadan:)2010 yılında aşılama yapıcaklarda tanıştık hala yazışırız hep :) bende 20.haftam bitti kıızm olucak inş bütün dualarım seninle inş güzel haberinin alıcam sakın pes etme isyan etme.. en son nezamn denemiştin tüp bebeğini..

esra1616 desteğin için çok teşekkür ederim sizlerin tecrübelerinden bizlerde ders çıkarıp yönümüzü değiştirmemize vesile oluyorsunuz ,ÇOK SAĞOLUN..güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ,kafamdan atmayı ne yapsam başaramıyorum,tam atıyorum derken en yakınlarımdan birinin hamile haberiyle takıntım canlanıyor,ama ümidim hiç bitmiyor ,ekim ayında yaptırmıştım son tüpümü....

hiç üzülmeyin arkadaşlar benım 6 senedır cocuğum olmuyordu ne tedavıler gordum tup bebek bıle yaptım bundan 3 sene evvel ama şimdi kendılığımden hamıle kaldım tedavısız 4 haftalık hamıleyım ve şoktayım umıdı yıtırmeyın sakın ama sakın

hiç üzülmeyin arkadaşlar benım 6 senedır cocuğum olmuyordu ne tedavıler gordum tup bebek bıle yaptım bundan 3 sene evvel ama şimdi kendılığımden hamıle kaldım tedavısız 4 haftalık hamıleyım ve şoktayım umıdı yıtırmeyın sakın ama sakın

ne güzel darısı benim de başıma....

esra1616 desteğin için çok teşekkür ederim sizlerin tecrübelerinden bizlerde ders çıkarıp yönümüzü değiştirmemize vesile oluyorsunuz ,ÇOK SAĞOLUN..güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ,kafamdan atmayı ne yapsam başaramıyorum,tam atıyorum derken en yakınlarımdan birinin hamile haberiyle takıntım canlanıyor,ama ümidim hiç bitmiyor ,ekim ayında yaptırmıştım son tüpümü....

canım bende tüpbbek yaptırdım sonra 3.ayda hamile kaldım birazda doğal yoldan dene ilaçlar hepten mahfediyo şuan ben hiç ilaç içemiyorum tüpbebkte nefret etmiştim inna hiç ummadığn anda gelicek bana benimsana dediklerimi dediklerinde hiç innamıyodum bana asla olmaz diyodum ama işte herşeyin bi zmaanı var inn bana en sonki tüpbebğimde 2tane birden koydular hiçkaklkmadan yattım annemlerdeydim ama yine olmadı verecek rabbim veriyo sadece biiz sınıyo.. annem bana okadar kızıyoduki yaptırma diyodu doğal olucak diyodu yinede içimdeki sesi durduramıyodum negatiften sonra gitmicem diyodum ama bibakmışım drdayım seni bizden başka kimse anlayamaz bide biz bolbol tefriciye okuduk tatlıcıkta öyle birbirimize okuduk hep yardımlaşarak okumak istersen yardım ederim canım...

esra merhaba arkadaşım,bende 2.tüp deneme me kadar dediğin gibi bitkisel denemeye karar verdim,eşime çaksır suyu kendimede hayıt suyu duydum onu içiyorum ,meryam duasına başladım eme tefriciyede okuyabilirim aslında ,elimden geleni yapıyorum

merhaba canım, bende senin gibi evladımız olması için uğraşıyorum 4 yıldır hergün bi umutla bekliyorum adet olmam diye, her ay heycanla bekliyorum o güzel haberi müjdelemek için.. bende şuan önce beslenmemize dikjkat ediyoruz, günlük bol su, sebze ağırlıklı, ceviz, fındık, kabak çekirdeği bal, k. boynuzu özü, birde aktardan aldığım polen ve çeşitli baharat karışımlı bal (tatlı kaşığı ile) tüketiyoruz. her duyduğumuzu yapıyoruz inşlhh faydasını görürüz. ayrıca bol bol dua..

inşallah blowhole bizde yaşarız bu güzel duyguyu ,

kestane balı şartmı acaba çam balına yapsam olurmu acaba esra,ilk reglimle onada başlıcam..

bende 19 yaşlarımda göğsümde kitleler sebebiyle ve büyük korkuyla dr. gittim pko olduğunu ilerde evlendiğimde tedavi olmam gerektiğini söylediler. ilaç falan almadım pek önemsemedim o zamanlar çoçuk falan evli olmadığım için ama 24 yaşında nişanlandıktan sonra hergün bu teşhis beni germeye başladı evlendim hiç korunmadık aradan 1ay geçti gidip baktırayım dedim yine aynı. ilerde tedavi olurum die düşünürken evliliğimin 3. ayında hamile olduğumu anladım ama ilk 2 ay çok takıodum kafaya sürekli düşünüodum. boşver dediğim ay hamile kaldım. sonradan düşündüm ki belkide akılda yokken verio rabbim. bnm daa çok yeni sizler belkide bu konuda sıkılmakta haklısınız. düşünmeyin desemde mümkün olmadığını biliyorum. yüce rabbim hepinizin yüzüne güler inş. inanmaya devam ettiiniz müddetçe olcağına eminim. herşeyin bi zamanı var derler ya belkide bebekleriniz geliceği zamanı bekliolardır.

gizemizm Allah bebeğini sana bağışlasın,:nazar:,dediğinde haklısın kafaya takmamak gerekiyor ama inanki bunu başaramıyorum,hamilelerin duası kabul olurmuş benim için de dua et ,sağol arkadaşım....

kestane balı şartmı acaba çam balına yapsam olurmu acaba esra,ilk reglimle onada başlıcam..

canım bilemiyorumki ben kestane balı diye okudum tesadüf evimizdede vardı onu yaptım nett bi araştır istersen bende netten okumuştumda yaptım sabah akşam yedim adetin 2.günü sanırım 10gün yedim aç karına bi bak nettede..

Bütün hamile olan arkadaşların sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini ve sağlıklı ve hayırlı bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum:nazar:.......6 yıldır bebek hasretim var 2 aşılama 2 tüp bebek ,bir çok operasyon her çeşit kür birçok dua listeleri,yumurtlama günleri ,her ay birilerinden hamile haberleri alıp birkez daha depreşen karamsarlığım ,inanın burada sizin yazdıklarınızdan umut bulacak birçok arkadaşım var ,tecrübelerinizi bizimle paylaşırmısınız,neyi nezaman yaptınız birşey uyguladınızmı..deneyimlerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkür.....:nazar:

güzel dileklerin için sağol canım. inşallah senin de gönlünün dileği gerçekleşir. aslında sanırım hiç kimse nasıl hamile kaldı tam bilemiyor bi bakıyosun hiç ummadığın anda gerçekleşiyor. ben 3 gebelik yaşadım ikincisi düşükle sonuçlandı şimdi tekrar hamileyim. ilk gebeliğim öncesinde de bu hamileliğim öncesinde de adetlerim çok düzenliydi. ve adetten 11-18 . günler arası gebe kalınıyormuş. ama ilk doğmumdan sonra çok düzensizliklerim oldu ve düşün 4 yıldır falan hiç korunmadığım halde o zamanlar tekrar hamile kalmadım. ama vücut düzene girince hamile kalmaya başladım ve stres yapma kesinlikle . hayırlısı olsun inşallah:nazar:

Güzel dileklerin içi sağol yeliz,rabbim bebeğini size bağışlasın,

Back
X