• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nasıl hamile kalabilirim? 😍Başarılı yöntemleriniz varsa lütfen yardım 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsınız inşallah 😍 Belirtilerin olmaması olumsuz bir durum oluşturmaz canım, herkesde farklı seyrediyor. Benim de ilk haftalar sende olan belirtilerim vardı. Sürecin çok kolay geçsin inşallah canım, gelişmeleri de yaz bana mutlaka 😍
tamam yarın bilgilendireceğim sizi :) <3

Merhaba canım. Bizim gibi yarım rahimli insan sayısı çok az gerçekten. 4000 kişide 1 görülüyor. Ben 3 farklı doktora gittim, üçü de olumsuz konuşmuştu. Tüp bebek değil, normal yolla oldu. Korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra oldu. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 😍

Nolur hiç umutsuz olma. Gerçekten. Ben asla olmicak diyordum, tüp bebek bile yapsam tutmaz diyordum. Ama doğal yolla oldu. Stres yapma. Sen elinden geleni yap, nasibinde varsa rabbim verecektir canım 🤲🤲🤲

İstediğin kadar soru sorabilirsin canım ☺️ Doktorum diyorki 6 ay önce çekilen rahimle şu anki rahim farklı. Rabbimin mucizesi. Yarım rahim bebeği taşıyamaz deniliyor ama rahim genişliyor 🤲🤲🤲 Şu an normal her şey canım, düşmesin diye bazı önlemler alıyoruz ☺️
Ay canım çok çok sevindim bana da Umut oldun🙏 2 senedir korunmuyoruz bizde 2 aşılama oldum malesef negatif bir kaç gün içerisinde regl olup tüp bebeğe başlayacağız. Bence yıllardır rutin kontrole giderim hiçbirinde ultrasonda anlaşılmadı reglim yumurtlamam herşeyim düzenlidir. 1 senenin sonunda rahim filminde görüldü. Bana da doktorlar kalırsın ama hamile ama sizde devam ettirmek sıkıntı diyorlarda hiç kalamadım da hamile. Senin adına çok çok sevindim sağlıkla kucağına al🌸 buradan da yaz süreci mutlaka.

Ay canım çok çok sevindim bana da Umut oldun🙏 2 senedir korunmuyoruz bizde 2 aşılama oldum malesef negatif bir kaç gün içerisinde regl olup tüp bebeğe başlayacağız. Bence yıllardır rutin kontrole giderim hiçbirinde ultrasonda anlaşılmadı reglim yumurtlamam herşeyim düzenlidir. 1 senenin sonunda rahim filminde görüldü. Bana da doktorlar kalırsın ama hamile ama sizde devam ettirmek sıkıntı diyorlarda hiç kalamadım da hamile. Senin adına çok çok sevindim sağlıkla kucağına al🌸 buradan da yaz süreci mutlaka.
Amin canım, Allah razı olsun 🤲🤲🤲 Evet hamile kalmak zor, çocuğu taşımak zor, düşük ya da erken doğum olabiliyormuş, doktorlar böyle söylüyor. İnşallah güzel, sağlıklı ilerler 🤲 Her şey Allahtan.

Dediğin gibi belli olmuyor rahim durumu, ben de yeni öğrendim. Tüp bebeğe başlamanıza çok seviniyorum, daha garanti bir yöntem. İnşallah olumlu sonuç alırsınız 🤲 İçini ferah tut, dua edicem senin için bol bol ☺️ Gelişme oldukça yazarım tabii ki. Sen de yaz mutlaka 💕

Amin canım, Allah razı olsun 🤲🤲🤲 Evet hamile kalmak zor, çocuğu taşımak zor, düşük ya da erken doğum olabiliyormuş, doktorlar böyle söylüyor. İnşallah güzel, sağlıklı ilerler 🤲 Her şey Allahtan.

Dediğin gibi belli olmuyor rahim durumu, ben de yeni öğrendim. Tüp bebeğe başlamanıza çok seviniyorum, daha garanti bir yöntem. İnşallah olumlu sonuç alırsınız 🤲 İçini ferah tut, dua edicem senin için bol bol ☺️ Gelişme oldukça yazarım tabii ki. Sen de yaz mutlaka 💕
Merhaba bugün kontrole gittim, kesenin büyüdüğünü gayet derli toplu olduğunu, yolk sac oluştuğunu söyledi. Ama bebegi göremedik :(

Merhaba bugün kontrole gittim, kesenin büyüdüğünü gayet derli toplu olduğunu, yolk sac oluştuğunu söyledi. Ama bebegi göremedik :(
Canım harika haber ☺️☺️ Haftaya görürsün hiç canını sıkma. Benim de karnımdan ultrasonla gözükmedi, vajinal baktı, öyle gördük. Haftaya hem bebişi görürsün hem de kalp atışını duyarsın 🤲🤲😍😍😍

Canım harika haber ☺️☺️ Haftaya görürsün hiç canını sıkma. Benim de karnımdan ultrasonla gözükmedi, vajinal baktı, öyle gördük. Haftaya hem bebişi görürsün hem de kalp atışını duyarsın 🤲🤲😍😍😍
insallah ya cok endiselendim. Yolk sac olusması iyi bisey sonucta dimi.?

Back
X