Hamile kalmayı bekleyen anne adayları gelin bu süreci paylaşıp güzel haberi birbirimize verelim

Nowaybabe

Guru
Pro Üye
2 Ocak 2017
3.398
20.837
308
Merhaba kızlar yaklaşık 2 aydır bebiş istyoruz ve bunun için çalışıyoruz fakat 2 aydır bir sonuç alamadık inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

Biz de 6 aydir istiyoruz ama hala olmadi. 7. Aya gircez :/

Canım doktorların dediğine göre normal süre 1 yıl ama insan sabırsızlanıyor bide evlenmeden önce istediğim zaman hamile kalabileceğimi sanıyordum fakat çok zormuş
Inan bana ben de oyle saniyordum. Oyle hemen ha diyince hamile kalinmiyormus. Biz bi bucuk yillik evliyiz. Bi yil kendimiz düşünmedik olmasi icin. Yani bi yil istemedik. Iste 6 aydir korunmuyoruz.ama olmadk. Hayirlisi diyip bekliyoruz.. doktorlar bir yila kadar normal.diyo ama insam isteyince hemen olsun istyo

Canım öncelikle inşallah bi an önce güzel haberi alırsın ve burda mutluluğunu paylaşırız peki bu ay var mı bişey sat ne zaman

Canım öncelikle inşallah bi an önce güzel haberi alırsın ve burda mutluluğunu paylaşırız peki bu ay var mı bişey sat ne zaman
29 kasimda adet gördüm en son. Aslinda simdiye adet olmam gerekti ama bu ay cok ilginc seyler yaşadım. O yuzden kestiremiyoru. 33-34 gunde bir adet oluyorum ben. Bugun 36. Gün. 27. Gün benden leke geldi cok az ve hemen bitti. Yerlesme kanamasi diye umutlandim hemen o gun kan testi yaptirdim. Ama negatif cikti. Kadin dogum doktoru kan testi icin erken oldugunu en az 10 gun daha bekleyelim bi dedi. Bu arada idrarimda enfeksiyon cikti. Kadin dogum doktorum enfeksiyon kaynakli lekelenme de olablr,yerlesme kanamasi da olablr bekleyelim dedi.alttan muayane ettiginde rahmimin düz oldugunu yani eger adet olmazsam ve gebelik de cikmazsa bu lekelenmeyi adetten sayabiliriz dedi. Okadar kotu ki belirsizlik. Yani bu persembe kan testi yaptircam. ALLAHim insaALLAH hayirli haber alrmm

Ayyy inşallah hamilesindir canım ya belki geç döllenme falan olmuş olabilir öyle bişeyler okumuştum forumda inşallah öyledir kan testinin sonucunu haber ver mutlaka

Ayyy inşallah hamilesindir canım ya belki geç döllenme falan olmuş olabilir öyle bişeyler okumuştum forumda inşallah öyledir kan testinin sonucunu haber ver mutlaka
Haber ederim canim ama nedense bu ay da umudum yok daha bugun idrar testi yaptim negatif cikti. En iysii kanı beklemek. Persembe yaptiracagim yazarım buraya. Senin bat ne zaman

Ben geçen ay gerekli şartları sağladığımı düşünüyordum düzenli beslendim yumurtlama gününü takip ettim fakat dün regl oldum malesef bir dahaki aya kaldı umutlarım

Ben geçen ay gerekli şartları sağladığımı düşünüyordum düzenli beslendim yumurtlama gününü takip ettim fakat dün regl oldum malesef bir dahaki aya kaldı umutlarım
Aynen ben de denemedigim kür kalmadi. Cörekptu bal tarcin, bu ay da sogan kuru uyguladim. 6 aydir duzneli folik asit ictim kullandim ama herkes diyo ki stres yapma ne zaman olacagina birakirsan o ay oluyo diyolar. Sanirim cok kasmamak gerek..

Aynen ben de denemedigim kür kalmadi. Cörekptu bal tarcin, bu ay da sogan kuru uyguladim. 6 aydir duzneli folik asit ictim kullandim ama herkes diyo ki stres yapma ne zaman olacagina birakirsan o ay oluyo diyolar. Sanirim cok kasmamak gerek..
Aynen öyle canım çevremde herkesten duyduğum tek şey artık olmayacağını düşünüo akışına bıraktığım bir anda hamile kaldım oldu çok stres yapıyoruz galiba ama yapmamakta elde değil bide ben keçiboynuzu kürü duymuştum çok faydalı olduğunu söylüyorlardı

Negatif canm ve sanrm adet oluyorum bugun az once leke gelmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…