Hamile kalmayı bekleyenler bakabilir mi?

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Arkadaşlar 3 yılı geçti hala Gebe kalamadım 1 aşılama 1 tüp bebek ama negatif defalarca ovulasyon dedim artık bu son yapışın 20.21 yumurtlama 22 catlama gördüm en erken ne zaman test yapmalıyım erken gebelik yaptım ama benim gördüğüm çok derinde cızgı war ama görmek ıstedıgım ıcın bılıyorum yine sol kasıgımda ozellıkle dünden beri batma bugün sanırm grıp oluyorum vücudumda bı yanma var nedense Allahım bize de nasıp eder mi acaba bu defa goruslerınızı bekliyorum

Testi bana özelden atar mısın

Çatlama üzerinden 14 gün geçsin hayırlısıyla yapın testi

Testinizi buraya da atın isterseniz bakalım filtre falan yaparız gerekirse ama çatlama üzerinden daha 7 gün geçmiş şu an testte çıkması için bile çok erken ki testi çok erken yapmışsınız, en erken 9 günde belli oluyor genelde o da ancak baya silik şekilde

Benim çatlama da 21 mesela ama hala test yapmadım cuma gününe kadar da yapmayacağım şu an erken

Evet 3 sene sonunda o cızgılerı bende görmek ıstedıgım ıcın çok aceleci davrandığım ıcın 22 sınde catlama gördüğüm teste 25.ınde erken. Gebelık testı yapmam yanı çıkması mucıze olurdu zaten

Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok Yeter ki hayırlısını isteyin
Tek dileğim bu zaten bu sene dolmadan bende isteyen herkes gibi evlat sahıbı olmak doğal yoldan dıger yollardan da gecmıslıgım war ve gerçekten ınsan yoruluyor

Tek dileğim bu zaten bu sene dolmadan bende isteyen herkes gibi evlat sahıbı olmak doğal yoldan dıger yollardan da gecmıslıgım war ve gerçekten ınsan yoruluyor
Haklısınız
Herkes yaşadığını bilir. İnşaAllah gönlünüzce olsun Allahın izniyle Ben de bu yılı güzel bitirmek istiyorum inşaAllah

Haklısınız
Herkes yaşadığını bilir. İnşaAllah gönlünüzce olsun Allahın izniyle Ben de bu yılı güzel bitirmek istiyorum inşaAllah
Allahım tüm bekleyenlerin yüzünü. Bu sene güldürsün insallah siz takıp ettınız mı ovulasyon falan

Allahım tüm bekleyenlerin yüzünü. Bu sene güldürsün insallah siz takıp ettınız mı ovulasyon falan
İnşaAllah
Hep ediyorum pik gördüğümde de olmadı
Fakat bu ay akıntım var kasıklarımda hassasiyet var ama testlerimde çizgi belirmiyor. Testlere güvenmemek gerekiyor aslında

İnşaAllah
Hep ediyorum pik gördüğümde de olmadı
Fakat bu ay akıntım var kasıklarımda hassasiyet var ama testlerimde çizgi belirmiyor. Testlere güvenmemek gerekiyor aslında
Wala kaçıncı test yapışım ama olmadı işte nedeni yok herseyımız temiz ama ıste olmuyor testlerde ben ılk defa 2 gün yumurtlama gördüm bu defa şaşırdım bugün aşırı sol kasık batması var akıntı bende de oluyor ama işte sonu gelmiyor çatlamadan ıtıbaren mı sayıyoruz ne zaman test yapayım tekrar

Canim bende 3 yildir hamile kalamadim ve cok istiyoruz tüp bebek veya asilama hic yapmadim ama degerlerim cok iyi bikac doktora gittim esimde ayni sekil.. benim yumurtlamamda bu ayin 18-19 ve 20. sinde catlama oldu degerlendirdik tabi.. hayirlisi olur insallah cumartesi test yapip bakicam tabi adet olmazsam.. Allah isteyen herkese nasip eder insallah.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Yumurtlamayı takip eden 12.günde kaset testlerde çıkar.

Benı çok ıyı anlıyorsun benim o gecmıslerım de var tüp bebekte bile doktor pozitif beklıyordu ama olmadı embrıyolar da kalıtelılerdi ama nasip olmadı işte bende 22 sınde çatlamayı görmüştüm bugün 7.günüm sol kasıgım da kı batma beni yoruyor daha öncelerden de gıttım doktora ozellıkle hep sol kasıgımda batma ağrı oluyordu acaba kıst falan mı war diye düşündüm ama temız çıktı değerlerde öyle işte bıde bugün yüzüm vücudum yanıyor üşüttüm sanırım ah o kadar çok pozitif test gormeyı ıstıyorum ki ama işte başta çok takıyordum ağladım kendımı mahvettim ama bıraz saldım kendımı

Yumurtlamayı takip eden 12.günde kaset testlerde çıkar.
Ben netten sıparıs verdim 22 sınde çatlamayı gördüm 25.ınde sen git erken gebelık test yaptım cıkmıcak ya ıste delılık zaten bugün 7.gün sanırım ateş ve sol kasıgımda batma war ama gebelıge yormak istemiyorum tabı

Döllenen yumurta bir haftada ancak rahme ulaşıp yerleşmeye başlıyor zaten. Sizin test ultra erken olmuş.
İnşallah döllenme olmuştur da şu an sağlıcakla yerlesiyordur bebeginiz.

Döllenen yumurta bir haftada ancak rahme ulaşıp yerleşmeye başlıyor zaten. Sizin test ultra erken olmuş.
İnşallah döllenme olmuştur da şu an sağlıcakla yerlesiyordur bebeginiz.
İşte delılık bende ki ya 3 yıldan sonra sıyırdım sanırım bakalım bu 7.gün 6 tane kaset test yolda bı gelse hergun yapacam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…