hamile kalmayi kolaylastiran bilgiler lutfeennnn :(

soğan kürü,incir havuç kürü deneyebilirsin bunları yapıp çok hamile kalan var...bende yaramadı ama olsun...:KK14::KK14::KK14:
 
Adetin 3. Günü bal tarçın çörekotu karışımı .ben 3 gün 1'er kasık yedim.ilişki sırasında poponun altına yastık koy.eşin soğuk duş alsın ilişkiden önce.spermleri hızlandırıyo.içine boşalınca beklesin 2 dk kadar.ve hemen kalkma.15 dk yat.


iPad 'den
 
Soğan kürünü uyguladım 3 ay kadar ; bi sonuç alamadım :KK43:


hadi yaa:ss bende soğan kürüne başlyalı 6 gün oluyo dun akşamkini içmeyi unutmuşum gece 12 de kalkıp hazırladım içtim yattım içime sınmedı içmeden yatmak...bide meryem suresıne başladım 1 hafta oluyo hep dua edıyorum bu ay çok içime doğmuyor ama Allah bilir tabi bakalım soğan bıtsın incir havuca başlycam..
 
Merhaba kızlaqr yenı ay yenı umut ve bebıslere gebe olsun insallah Bende yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluyor. Ocak 16 da en son regl olmustum sokturucu ılaclar ıgneler kullandım olmadı. ortalama 1 aydır spor yapıyorum ve 5 gun sogan kurunu uyguladım regl oldum dun dokt. gittim kıstım artık yoktu. edatım bıtsın kalan 10 gunluk sogan kurunu yenıden uygulayacağım. İnsallah rabbim tez vakitte bebişlerimizi verir.:KK52:
 
arkadaslar 8 aydir husrana ugruyorum ..bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var

bende aslan pençesi kürünü yapıyorum adetim gecikince çok iyi geliyor..içtikten en fazla 4-5 gün sonra regl oluyorum..hem hormonları da dengeliyormuş..:KK31:
 
arkadaslar 8 aydir husrana ugruyorum ..bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var

bende:KK43:(( 11 ay olucak bu ayda olmazsa nasıl olacak bilmiyorum artık cidden. tedavi görüyoruz ama işin garibi sorunumuz yok ki bizim:KK43:(( olmayan sorunları çözmeye çalışıyorum işe bak :KK43:(( incir kürünü denemedim ama hergün inciğr yiyorum onun d3ene muhakkak. yumurtalarım çok güzel gelişiyor benm.soğan kürü rahmi gerçekten temizliyor akıntın artar ama benm hamileliğiminsebebi olamadı. eşime çakşır suyu keçiboynuzu içirdim. şimdi son umut tribestan diye bir hap kullanıyor bitkisel bir ilaç hızı artıryormuş. bende incir y,yorum hergün 1 tne adetten sonraki 10 gün. 2 aydır yumurta takibi yaptırıyoruz bu 3. ayımız olacak. serephone ile çatlama iğnesine gerek kalmaksıızn 3 4 yumrtam oluşuyor ve çatlıyor kendiliğinden. stres engelliyor heralde ama nasip ne yapalım artık doktor % 99.8 siizn çocuğunuz olur ama ilaçla mı aşılama ile mi tüp bebkle mi bilemem diyor. bnde herkes en rahat günlerin bunlar deyince keyif çıkarmaya çalışıyorum ama stres yinede hat safhada. bebk gördüğümde hamile gördüğümde resmen depresyona giriyorum 2 gün kendime gelemiyorum
 
arkadaslar 8 aydir husrana ugruyorum ..bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var

slm cnm o hüsrana ben de uğradım
her ay acaba diye test yaptım sonuç 0
hatta bu testleri ayda 2 kez yaptım
en sonunda doktora gittim
doktor bana asla olmayacağını söyledi
dünyamız başımıza yıkıldı
bütün bunlardan 1 ay sonra hamile kaldım
Rabbime dua et hayırlısı iste ve umudunu asla kaybetme
 
mrb
ben böğurtlen kökünu kaynatıp içiyorum
yumurtayı büyütüp çatlattığını duydum arkadaşımın yengesi böğürtlen kökünü içip hamile kaldı
bende yeni başladım ama bende puko var bilmiyorum mevlam bilir hayırlısı :KK70:
 
kizlar onu bunu icmekten gina geldi artik :KK43: maydonozu suda kaynatip ustune otur dedile´r herseyi denedim bu ay bekliyorum 23 unde olmam lazim ins olmam
 
kizlar onu bunu icmekten gina geldi artik :KK43: maydonozu suda kaynatip ustune otur dedile´r herseyi denedim bu ay bekliyorum 23 unde olmam lazim ins olmam

Kiz nimetin üstüne oturulurmu carpilcan her denileni yapma tek sunu yap iliskiye gir hic kalkma yerinden:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
X