arkadaşlar beni tanıyanlar bilirler eşimde sperm hareketi sorunu vardı daha dohrusu hareket yoktu gibi 6 aydır tedavi oluyodu ilk gitihimizde yüzde 95 hareketsizdi spermler şok olmuştuk sayı 50 milyon ama hareket yoktu çok üzldük ama hemn toparladık hatta il doktor uğraşmayın artmaya bilir artma ihtimali çok az gidin tüp yapın dedi ama biz dinlemedik tedavi olmak istedik iyi bir urolog bulduk yapılan tahlillerden sonra tedaviye başladık ilk 3 ayın sonunda ileri hareket yüzde 20 olmuşta haladır azdı ama bize umut oldu şu son 3 aymızıda kürlerle vitaminlerle ve en önemli bol bol dua ve tesbih çekerek geçirdik bugün kontrol vardı çok korkuyodum ya artmadıysa ya dahada düşdüyse sonuçu aldım ve sayı 80 milyon ileri hareket yüzde 50 olmuş yüzde 95 hareketsizlikten yüzde 40 ka inmişiz binlerce kez şükürler olsun allaha inannın hamile kalmış kadar sevindim doktorumuz artık gelmenize gerek yok bizim işimiz biiti allah nezamn derse ozamn olcak dedi belki hemen olmucak belki zamn var bilmiyorum ama bu sonuçlar kötü olsaydı aşılama tüp olcaktı doktorumuz gerek yok dedi deherleriniz normel inanın hamile kalmış gibi sevindim hiç bizamn umudumuzu kaybetmicez durmak yok bol duaya devam deherler normelde çok şükür bende sorun yok ama allah ol derse olcak sevincimi sizle paylaşmal istedim en azından umutla bekliyecem belki hemn olmaz ama en azından düzeldi çok şükür