Hamile kalmış olabilir miyim ?

Hamile miyim diye konu açanlara da bayılıyorum.
Ekrana şimdi kanınızı damlatın, ben sonucu söyleyecem tövbe.

Hay allahim kızlar saka makara bi yana cok dusuk bi ihtimal diyr dusunuyorum idrar testinden net sonuc alirsin bi dahakine de dikkat please

sürtünme yoluyla ilişkiye girdik olayı deyimleşti sayenizde Böyle bir cümle yok ya. Bayağı bayağı terim ürettiniz konu hakkında. Ya sürtünmüşünüzdür ya da ilişkiye girmişinizdir. İlişkiye girmenin farklı yöntemleri yok.

Bir dahakine sürtünmeyin alev alırsınız.Sok gitsin. Rahatlarsın. heyecan stres hiçbi şey kalmaz

Yok kız artık havalar serinledi yazın aşev almayanlar şimdi hiç almaz

Ayy ben kocamla bi öpüştüm hamile kaldım sen daha ileri gitmissin kesin ikiz olur seninki

çok mümkün kalmış olman gerçekten bir yakınımın başına gelmişti.o da bakireydi ama hamile kalmıştı.

5lira ver test yap 11gün geçmiş 2 gün bile geçse belli olur ki bence hamilelik.herşeyi biliyorsunuz ama bunu bilmiyorsunuz.
Test yapmak varken bize soruyorsun çok saçma eminim Ergensin nys fazla merak,fazla temas işin sonuna bak..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…