• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmış olabilir miyim ?

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama kızlık zarım hiç bir şekilde yırtılmadı. Ama onun bir miktar zevk suyu vajinama girdi. Adet günüm de 11 gün gecikti. Sizce hamile kalmış olabilir miyim. Çok korkuyorum
ebeeeet. Tebrikler.

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama kızlık zarım hiç bir şekilde yırtılmadı. Ama onun bir miktar zevk suyu vajinama girdi. Adet günüm de 11 gün gecikti. Sizce hamile kalmış olabilir miyim. Çok korkuyorum

Madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsun, ne demeye bu işlere giriyorsun, anlamıyorum ki eskiden sevgilimle birlikte olduk hamile olabilir miyim diye açılan konular daha inandırıcıydı. Ama sanıyorum yeni trend sürtünme yolu ve bir miktar zevk suyu. :KK70:

Hamile olabilirsin test yaptir

Back
X