HAMİLE kalmış olan arkadaşlar kaçıncı DENEMENİZDE nasip oldu...

smirna35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
154
0
46
İzmir
slm

PLANLANAN veya PLANLANMADAN nasıl ve kacıncı ayda hamıle kaldıgınızı paylasırsanırz.Güzel bir ambians olucaktır..

Şimdiden Paylaşımlarınız için Mersi

slmm planlı ama malesef 24 ay boyunca olmadı şimdi şükürler olsun benimle Rabbim sizlerede nasib eder inşallah

ilk 8.ayımda hamile kaldım malesef düşük oldu 1 kez regli oldum ve tekrar hamile kaldım
Allah isteyen herkese nasip etsin

hiç korunmadığız halde 2.5 yıl sonra geldi yaramazım pko vardı malesef Rabbim isteyen herkesi kavuştursun meleğine şu mubarek günün hürmetine AMİN

amin insallah allah isteyen herkese naasip etsinn..PLANLANAN gebelıklerın ılk ayında bılıyorsunuzkı %25-30 oranında basarı sansı var ..ılk denemede hamıs kalmıs olanların mutlulugunu dusunemıyorum... umarım burada her isteyene nasip eder allah..

oğlumda korunmayı bıraktıgım ilk ayda hamile kaldım
ikinci için 1,5 yıl bekledim ama gelmesiyle gitmesi bir oldu 2 aylık düşükle sonuçlandı halada tık yok
fazla ara vermemek lazım iki çocuk arasında bide yaşta önemli o zaman 20 yaşındaydım hemen oldu şuan 31 yaşındayım ümidim kalmadı boshayallersmile

oğlumda korunmayı bıraktıgım ilk ayda hamile kaldım
ikinci için 1,5 yıl bekledim ama gelmesiyle gitmesi bir oldu 2 aylık düşükle sonuçlandı halada tık yok
fazla ara vermemek lazım iki çocuk arasında bide yaşta önemli o zaman 20 yaşındaydım hemen oldu şuan 31 yaşındayım ümidim kalmadı boshayallersmile

evet dogru fazla ara vermekte sıkıntı yaratıyor...genc bır yastasınız allah ınsallah gonlunuze gore verır ben henuz 30 yasındayım ılk bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz ..nasıpp bakalım korunmayı bıraktıgında olmadıgında ınsan daha bır stres yapıyor..en guzelı kaza ıle kalınmıs gebelık sanırım..

evet dogru fazla ara vermekte sıkıntı yaratıyor...genc bır yastasınız allah ınsallah gonlunuze gore verır ben henuz 30 yasındayım ılk bebegımız olsun dıye ugrasıyoruz ..nasıpp bakalım korunmayı bıraktıgında olmadıgında ınsan daha bır stres yapıyor..en guzelı kaza ıle kalınmıs gebelık sanırım..

Aynen öyle bi ara resmen psikolojim bozuldu . Hastalandıgımda yemeden içmeden kesildigimi bilirim ben artık oluruna bıraktım takmamaya çalışıyorum

Back
X