Hamile kalmis olma ihtimalim ?!

kizimbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
87
118
93
Merhaba kizlar..
4 yasinda bir oglum var ve su an icin 2. cocuk dusunmuyoruz. Esim kondomla korunuyor. Ancak 1 hafta once basimiza soyle bir olay geldi. Esimin kondomu yirtilmis ve biz bunu cok sonra farkettik. Yani bi 15 dk kadar yattiktan sonra. Ve hesabima gore tam olarak yumurtlama donemime denk geliyor. Ertesi gun hapini arastirip aldim ictim ertesi sabah. Ama su an cok tedirginim. Eger ki sperm yumurtayi dollediyse hicbir etkisiolmuyormus. Yada dis gebelik olusabiliyormus. Hem pisman oldum hap ictigime hem de istemiyorum. Galiba tekcarem adet donemini beklemek.. Benzeri bir durum yasayan yada hap kullanan var mi aranizda? Hamile kalmis olabilir miyim?

Olabilirsinde olmayabilirsinde ama olmuşşa stres yapmaniz bi ise yaramiyacak.
Adetinizi bekleyip kafaniza takmamalisiniz bence.

ertesi gun hapıyla hamile kalanı hiç duymadım. ben ilk bebeğim çok kucukken benzer bir durum yasamıstım kullandım etkili olmustu Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

ertesi gun hapıyla hamile kalanı hiç duymadım. ben ilk bebeğim çok kucukken benzer bir durum yasamıstım kullandım etkili olmustu Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
Insallah etkili olur. Korkum yumurtlama gunume denk gelmis olmasi. Maddi durumlar yuzunden su an istemiyorum ve korkum hap ictigim icin dis gebelik vs gibi bir durum olusma ihtimali. Biraz da olsa rahatladim. Sagolun

Olabilirsinde olmayabilirsinde ama olmuşşa stres yapmaniz bi ise yaramiyacak.
Adetinizi bekleyip kafaniza takmamalisiniz bence.
Haklisiniz ama istr tam yymurtlama gunume denk gelmesi korkum. Stres sebebim su an icin maddi ve manevi hazir hissetmemem. Tskrler

Haklisiniz ama istr tam yymurtlama gunume denk gelmesi korkum. Stres sebebim su an icin maddi ve manevi hazir hissetmemem. Tskrler

Bende yillardir yumurtlama takibiyle hamile kalmaya calisiyorum ve hep yumurtlama gunumde iliski yasiyorum ama hamile kalamadim. Kader kismet ne yapalim..
Sizde oluruna birakin. Zamani geri alamazsiniz

Bende yillardir yumurtlama takibiyle hamile kalmaya calisiyorum ve hep yumurtlama gunumde iliski yasiyorum ama hamile kalamadim. Kader kismet ne yapalim..
Sizde oluruna birakin. Zamani geri alamazsiniz
Allah gonlunuze gore versin. Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin insallah. Bir an once hamile kalip guzel haberlerinizi aliriz insallah.

Allah gonlunuze gore versin. Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin insallah. Bir an once hamile kalip guzel haberlerinizi aliriz insallah.

Inşallah amin ben 5 sene istemiyordum ama evlendigmden beri istiyorum. Olmadi kismet degilmis ama olurda kismet olursa korunmadan ikinciyi dusunuyorum :))))

Inşallah amin ben 5 sene istemiyordum ama evlendigmden beri istiyorum. Olmadi kismet degilmis ama olurda kismet olursa korunmadan ikinciyi dusunuyorum :))))
Nasip bende 6 yillik evliyim oglum 4 yasinda. Ilk hamileligim cok riskli ve kotu gecti. Bebegimle ilgili cok sey soylendi. Ama ben inatla dunyaya getiricem dedim bol bol dua ettim.Cok sukur ki saglikli bir evlat nasip etti rabbim. Ancak su an icin hamile kalirsam yine ayni stresi yasarim diye korkularim var psikolojik olarak korku olustu acikcsi ve maddi olarak ta ikinci bir cocugun masraf ve isteklerini karsilayabilir miyiz emin degilim. Insallah gonlunuze gore ve saglikli evlatlar nasip etsin rabbim.

Olacağı varda bi minik damladan bile oluyor evet... Ruh yaratılmışsa istersen 10 tane iç :) Ama şöyle de bi gerçek varki ertesi gün hapıyla hamile kalan yoktur

Olacağı varda bi minik damladan bile oluyor evet... Ruh yaratılmışsa istersen 10 tane iç :) Ama şöyle de bi gerçek varki ertesi gün hapıyla hamile kalan yoktur
Forumda okuduklarimdan sonra icime kurt dustu. Ben de yoktur derdim hep ama icip kalanlar da var. Tskrler yorum icin.

Allah ol dediyse olacak, uğraşıp olmayanlarda var, korunup kalanlarda.Ertesi gün hapıyla kalan hiç duymadım.Umarım gönlünüzden geçen gibi gelişir önünüzdeki süreç.Eğer bebiş varsa da lütfen üzülmeyin, rızkıyla gelir.

Haklisiniz zaten varsa da aldirmayi asla dusunemem. Tek care beklemek su an icin. Hakkimizda hyrlisi. Tskrler

Kizlarsize bi sorum olacak ben 4 nisanda iliskiye girdim 9 nisanda adet oldum aslinda 12sinde olmam gerekiyrdu kasiklarimda agri var özelliklede sol da batma gibi basim ağrıyor ama hic uykum gelmiyor bide bugun istifraettim sizce hamile miyimdir merak ediyorum

Zaten bu iş mantiga kalmiyor yani bende cok planli bir hamilelik istedim ilk 1 bucuk sene sartlar cok guzeldi maddi manevi ama olmadi. Yaklasik 5 aydir hem maddi hem manevi hazir degilim ama korunmuyorum da cnku olmuyor zaten.
Ama bebegin eve bereket getirdigine inananlardanim.
Tanidigim maddi zorluk cekiyordu ve hamile kaldi bebegi dogdugu ay eline coook yuklu bir para gecti. Biz cok sasirdik cunku beklemedigi bir yerden ansizin geldi para bu da allahin takdiri :)

Adet olmuşşunnuz hamile olmaniz %1 bile degil

Sukurler olsun. Depresyona girme derecesine geldim. 8 nisandi adet tarihim ve 24 gunde bir adet goruyorum 2 mayista adet olmam gerekiyordu. Az once oldum yani tam 12 gun sonra. Yiginla test yaptim. Lanet olasi hap tum dengemi altust etti. Sirt ve bel agrim gecmiyor yuzum gozum sivilce icinde. Ilk ve son icisim olur insallah. Allahim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Biz tattik elhamdulillah. Sartlarimiz ve kararimiz degisirse bizede saglikla ikincisi nasip olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…