- 17 Şubat 2016
- 87
- 118
- 93
- Konu Sahibi kizimbahar
-
Insallah etkili olur. Korkum yumurtlama gunume denk gelmis olmasi. Maddi durumlar yuzunden su an istemiyorum ve korkum hap ictigim icin dis gebelik vs gibi bir durum olusma ihtimali. Biraz da olsa rahatladim. Sagolunertesi gun hapıyla hamile kalanı hiç duymadım. ben ilk bebeğim çok kucukken benzer bir durum yasamıstım kullandım etkili olmustu Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
Haklisiniz ama istr tam yymurtlama gunume denk gelmesi korkum. Stres sebebim su an icin maddi ve manevi hazir hissetmemem. TskrlerOlabilirsinde olmayabilirsinde ama olmuşşa stres yapmaniz bi ise yaramiyacak.
Adetinizi bekleyip kafaniza takmamalisiniz bence.
Haklisiniz ama istr tam yymurtlama gunume denk gelmesi korkum. Stres sebebim su an icin maddi ve manevi hazir hissetmemem. Tskrler
Allah gonlunuze gore versin. Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin insallah. Bir an once hamile kalip guzel haberlerinizi aliriz insallah.Bende yillardir yumurtlama takibiyle hamile kalmaya calisiyorum ve hep yumurtlama gunumde iliski yasiyorum ama hamile kalamadim. Kader kismet ne yapalim..
Sizde oluruna birakin. Zamani geri alamazsiniz
Allah gonlunuze gore versin. Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin insallah. Bir an once hamile kalip guzel haberlerinizi aliriz insallah.
Nasip bende 6 yillik evliyim oglum 4 yasinda. Ilk hamileligim cok riskli ve kotu gecti. Bebegimle ilgili cok sey soylendi. Ama ben inatla dunyaya getiricem dedim bol bol dua ettim.Cok sukur ki saglikli bir evlat nasip etti rabbim. Ancak su an icin hamile kalirsam yine ayni stresi yasarim diye korkularim var psikolojik olarak korku olustu acikcsi ve maddi olarak ta ikinci bir cocugun masraf ve isteklerini karsilayabilir miyiz emin degilim. Insallah gonlunuze gore ve saglikli evlatlar nasip etsin rabbim.Inşallah amin ben 5 sene istemiyordum ama evlendigmden beri istiyorum. Olmadi kismet degilmis ama olurda kismet olursa korunmadan ikinciyi dusunuyorum :))))
Forumda okuduklarimdan sonra icime kurt dustu. Ben de yoktur derdim hep ama icip kalanlar da var. Tskrler yorum icin.Olacağı varda bi minik damladan bile oluyor evet... Ruh yaratılmışsa istersen 10 tane iç :) Ama şöyle de bi gerçek varki ertesi gün hapıyla hamile kalan yoktur
Haklisiniz zaten varsa da aldirmayi asla dusunemem. Tek care beklemek su an icin. Hakkimizda hyrlisi. TskrlerAllah ol dediyse olacak, uğraşıp olmayanlarda var, korunup kalanlarda.Ertesi gün hapıyla kalan hiç duymadım.Umarım gönlünüzden geçen gibi gelişir önünüzdeki süreç.Eğer bebiş varsa da lütfen üzülmeyin, rızkıyla gelir.
Nasip bende 6 yillik evliyim oglum 4 yasinda. Ilk hamileligim cok riskli ve kotu gecti. Bebegimle ilgili cok sey soylendi. Ama ben inatla dunyaya getiricem dedim bol bol dua ettim.Cok sukur ki saglikli bir evlat nasip etti rabbim. Ancak su an icin hamile kalirsam yine ayni stresi yasarim diye korkularim var psikolojik olarak korku olustu acikcsi ve maddi olarak ta ikinci bir cocugun masraf ve isteklerini karsilayabilir miyiz emin degilim. Insallah gonlunuze gore ve saglikli evlatlar nasip etsin rabbim.
Kizlarsize bi sorum olacak ben 4 nisanda iliskiye girdim 9 nisanda adet oldum aslinda 12sinde olmam gerekiyrdu kasiklarimda agri var özelliklede sol da batma gibi basim ağrıyor ama hic uykum gelmiyor bide bugun istifraettim sizce hamile miyimdir merak ediyorum
Bende ihtimal vermiyorum ama duzensizlik devam ederse bi dra gozukun belki kist bs olabilirAdet olmuşşunnuz hamile olmaniz %1 bile degil
Ama yani onceki aylarda hic boyle olmamisti simdi neden oluyor ondan yani soruyorumBende ihtimal vermiyorum ama duzensizlik devam ederse bi dra gozukun belki kist bs olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?