2aralikta adet olmustum ve 6snda bitti 14 15 16sinda iliski oldu takvimimde 11den 17sine kadar hamilelik icin orta yuksek sams araligi yaziyor 16si yumurtlama gunu oldugu yaziyor 14 15 16 aralikta a iliski oldu hamile olabilirmiyim ?
insAllah denk gelmistir yaTakvim çok doğru bir uygulama değil net tarih veremez ki sana.
Her ay farklı günler yumurtlayabilirsin mesela bu ay 9. Gün diğer ay 12. Gün gibi ama inşallah denk gelmistir ve tutmustur
insAllah denk gelmistir ya
Bende genelde akinti olldugu icin bilemem akintidan diger onerilerini deniycem tesekkur ederim :)Yumurtlama gününü ya ovülasyon testi alarak yada akıntı yoğunluğunu ve kasık ağrını takip ederek birlikte ol takvimi çok umursama yada gün aşırı birlikte olun regl bittikten sonra 1 gün arayla en kesin yol
Vajinismusdum ve yeni yendigim icin 2 ay boyunca gunluk yapilmam soylendi ve korunmami soyledi ama ben bebek cok istedigim icin korunmuyorum bilmiyorum bakalim ne olcak hayirlisi olsunregl düzenliyse eger adet gününde baslayarak 14.gün yumurtlamaya baslıyorsun sonra o günden bir iki önce ilişkiye baslarsan ve birer gün ararayla da degerlendirmelisin
aynen cnm herseyin hayırlısııı unutmayın hersey beyinde bitiyor çocuk için birlikte olmayınnnVajinismusdum ve yeni yendigim icin 2 ay boyunca gunluk yapilmam soylendi ve korunmami soyledi ama ben bebek cok istedigim icin korunmuyorum bilmiyorum bakalim ne olcak hayirlisi olsun
Evet canim tesekkur ederim hayirlisi :)aynen cnm herseyin hayırlısııı unutmayın hersey beyinde bitiyor çocuk için birlikte olmayınnnozamn olmuyor zaten..
Neden korunmanın söylendi cnmVajinismusdum ve yeni yendigim icin 2 ay boyunca gunluk yapilmam soylendi ve korunmami soyledi ama ben bebek cok istedigim icin korunmuyorum bilmiyorum bakalim ne olcak hayirlisi olsun
Vajinismusu yeni yendigim icin 2ay boyunca gunluk yapilmasi lazimmis alismam icin hamile kalirsam tekrar yenilermi bilmiyorum ama bence bisey olmaz gibiNeden korunmanın söylendi cnm
Bişey olmaz korunmana gerek yok ne kadarlık evliydin canım evlendin evleneli hiç birlikte olmamsmiydinVajinismusu yeni yendigim icin 2ay boyunca gunluk yapilmasi lazimmis alismam icin hamile kalirsam tekrar yenilermi bilmiyorum ama bence bisey olmaz gibi
15ekimde evlendim hic birlikte olmamistik kizlik zarimda kalinmis 15dklik operasyonla aldilar ilk iliskimiz bu carsamba gunu oldu cok sukurBişey olmaz korunmana gerek yok ne kadarlık evliydin canım evlendin evleneli hiç birlikte olmamsmiydin
Gecmis olsun Bn bu wajinusmusla 7 ay uğraştım çok zor ama bizim ilk gecemiz olmustu15ekimde evlendim hic birlikte olmamistik kizlik zarimda kalinmis 15dklik operasyonla aldilar ilk iliskimiz bu carsamba gunu oldu cok sukur
Aa canim ilk geceden sonra korktun sanirim sonrada onun icin olmadi heralde nerde tedavi oldunGecmis olsun Bn bu wajinusmusla 7 ay uğraştım çok zor ama bizim ilk gecemiz olmustu
Bi yerde tedavi olmadım kendimiz çözdük sorunu canım iş kafada bitiyor bi doktor bi öneride bulunmuştu çok az da onun yararı olmustuAa canim ilk geceden sonra korktun sanirim sonrada onun icin olmadi heralde nerde tedavi oldun
Hm iyi canim cok sukur yendik 3kere iliski yasadik sizce artik devami gelirmi benim kafada hic istek yok ama sirf yenebileyim ve esim icin kendimi zorluyorum gunluk bikere yapmaya calisyorumBi yerde tedavi olmadım kendimiz çözdük sorunu canım iş kafada bitiyor bi doktor bi öneride bulunmuştu çok az da onun yararı olmustu
Yenersin gülüm ya yenmissin zaten bi kere olduysa devamı gelir kuzu kafaya takma insallh bu ayda bebisıniz olurHm iyi canim cok sukur yendik 3kere iliski yasadik sizce artik devami gelirmi benim kafada hic istek yok ama sirf yenebileyim ve esim icin kendimi zorluyorum gunluk bikere yapmaya calisyorum
insAllah cok tesekkur ederim boyle dedinya cok rahatlattin beni gercekten sagol Allah razi olsun insAllah bebisimizde olur sizinde olur insAllah canim :*Yenersin gülüm ya yenmissin zaten bi kere olduysa devamı gelir kuzu kafaya takma insallh bu ayda bebisıniz olur
Ayyy insallh ya çok istiyorum Rabbim bir an önce hayrlisiyla wersininsAllah cok tesekkur ederim boyle dedinya cok rahatlattin beni gercekten sagol Allah razi olsun insAllah bebisimizde olur sizinde olur insAllah canim :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?