- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
-
Cok teşekkür ederim =(Kıyamam ya Allah yardımcın olsun ...uykusuzluk çok zor hamile değilim ama saat 1 bende uyandım ve 3 saattir uğraşıyorum geri uyumak için çok sinir bozucu
Hamileliğe bağlı olabilir mi bilmiyorum ki daha önce duymamıştım son aylarda olabilir diyeceğim de senin daha erkenCok teşekkür ederim =(
Youtube de relaxing music yaz ordaki muziklerle uyuyabilirsin belki bana fayda etmedi ama edenler var.. kusmalat bitti simdi sebepsiz uykusuzluk var bende karanljktan korkmama ragmen karanlikta yatiyorum uykum gelsin diye yok ne gelen ne giden =(
HİÇ dinlenemiyorum ama gün icinde cok enerjim düşüyor. Enerjim düştüğünde dahi uyuyamıyorum 2 3 saatle yaşanır mi .sUyku gelmiyorsa uyuma neden bu kadar dert ettin ki
Aynen, doktora soracagim yarin arayip insallah gecicidir basima agrilar giriyor suan hala uyku yok.. =(Hamileliğe bağlı olabilir mi bilmiyorum ki daha önce duymamıştım son aylarda olabilir diyeceğim de senin daha erken
Ara sıra bende yaşıyorum bunu ve gerçekten zor
Psikolojiktir bebegin daha çok kucuk onunla ilgili oldugunu sanmıyorum. Bebek ilk aylarda uyku yapabilir yorgunluktan senin tam tersi olmus. Ben hep gece otururum yani ne yapalim. Bu kadar dert edinmeyin her seyiHİÇ dinlenemiyorum ama gün icinde cok enerjim düşüyor. Enerjim düştüğünde dahi uyuyamıyorum 2 3 saatle yaşanır mi .s
Aynen de yorgun düşüyorum artik. Az once 1 dk uyuyakaldim onda da korkutuldum bide boyle bisey var cok canim sıkkın.......Psikolojiktir bebegin daha çok kucuk onunla ilgili oldugunu sanmıyorum. Bebek ilk aylarda uyku yapabilir yorgunluktan senin tam tersi olmus. Ben hep gece otururum yani ne yapalim. Bu kadar dert edinmeyin her seyi
Zaten uykun gelse uyursun
Napcaz biz ya =(Al bende de o kadar 2 haftadır uyuyamıyorumGebe değilim
Korkutulma degil o oda psikolojik uyku felci denir. Zaten kuskulusun baksana yazdiklarina rahat uyku uyumam mumkun mu ? Kasmazsan duzelir duzelmezse de napalim devam yani. Elbet uyursun. Is yapma dinlenmis olursun. Illa uyku ile dinleneceksin diye bir durum yok. Yarinda doktoruna sorcakmissin zatenAynen de yorgun düşüyorum artik. Az once 1 dk uyuyakaldim onda da korkutuldum bide boyle bisey var cok canim sıkkın.......
Üstelik korkutuluyorum da 1 dakka uyurmu insan ya az once kalktim korkarak sürekli bir kadin beni korkutuyor dua okuyorjm kalkiyorum hemen.Bütün düzen bozuluyor, uyku sorunu gercekten kötü
Bu ara ara olan bir durum.. aynen sorucam aslinda uykum var dlei gibi esniyorum ama dalamiyorum ve gunu 2 aaatlik uykuyla geciriyorum bu yorucu..Korkutulma degil o oda psikolojik uyku felci denir. Zaten kuskulusun baksana yazdiklarina rahat uyku uyumam mumkun mu ? Kasmazsan duzelir duzelmezse de napalim devam yani. Elbet uyursun. Is yapma dinlenmis olursun. Illa uyku ile dinleneceksin diye bir durum yok. Yarinda doktoruna sorcakmissin zaten
Ederim benimki çocuklukla ilgjli bisey korkma canim ❤Aman bende bu dediğin yok ve ben cok korkarıö öyle şeylerden dua etBenim ki tamamen eşimin vardiyasından kaynaklı
Yatmadan önce ılık süt içmeyi dene .. Yatağa girince de tesbih çek içinden şeytan seni hemen uyutuverirMerhaba 14 haftalik hamileyim 5 haftadan baslayan şiddetli kilo kaybi kusma yemek yiyememek ile hastanelik oldum ve yatis yaptim. Şükür ki 2 gündür iyiyim.
Ancak uzun suredir yaklaşık 5 haftadir hicbir sekilde uykum gelmiyor uyuyamiyorum uyusam da sabaha karsi uyuyorum. Erken kalkiyorum erken yatayim diye yok olmuyor. Artik cok sorun olmaya basladi 4 saattir yataktayım esim hor hor uyuyor ama bende zerre uyku yok ya. Bu herkeste oluyo mu? Nasil çözebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?